Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#193048 Shelton-Cachin (7.5) 2 1.5

Nisam uopće siguran hoće li Shelton ovo dobiti pa mi je ovo top oklada,dobra mi je i da neće vise od 6.5 razlike po kv 1.75 .Arg igra par turnira na betonu godišnje,na zemlji je dobar ,alli na GS se nikad ne predaje ,to je takav profil igrača,vidjeti pod Busta ili ona borba lani na US,uvjeren sam da ima set a nije daleko čak ni više od tog ,kakav Shelton,pa to je najveća šklapocina od igrača kojeg sam dugo vidio da se drži u vrhu zahvaljujuci onoj brzoj podlozi na AO.
By Rudy5
#193060 Nisam ni vidio ali nema veze ,par tipova za kasnije
Halys-Bonzi 39,5 + gemova,ovo mi je i najbolji tip večeri za over ,bit će tb i svega samo netko ne smije izgubiti 0 3 a malo teže to
Gojo-Delien 8.5 2 mislim da Delien pokriva ovaj hend iako slabo igra na betonu ,pa Gojo je teška komedija od igrača,njega u životu nisam vidio da ima hend veći od 5 a ne 8.5 ej
Zapata quinn 1 zapata skola klinca ako nista na rutinu
Raonic bi mogao napraviti neke probleme Tsitsipasu,Grku ne odgovara posebno ova podloga
By Rudy5
#193070 Diaz Acosta -Isner 1 3.05

Vjerujem da Diaz ovo dobiva,Isner ima 38,5g ,ovo mu je zadnji turnir u karijeri,ide u mirovinu nakon Us Opena,ove god nije dobio nijedan meč na GS,ima velikih problema na 3 dobivena ,ogroman value.Tko se boji igrat Diaza ima okladu da Isner neće hendikepom dobit
By Rudy5
#193078 Thiem-Shelton 1 2.15

Idemo na doma,vraća se lagano ,možda može doći na onaj nivo prije teške povrede,školao Bublika koji je napravio cirkus svojom izjavom ,mali Shelton je miljama daleko od starog Dominatora,a mislim da ga i ovakav Thiem ima vcrs
By Rudy5
#193079 Kakav je Gojo meč odigrao ,nisam ga nikad gledao ovakvog od početka do kraja,iako ga je onaj pijani navijač probao provocirati,iznenađenje mi je što nije uzeo Mcdonald bar set ...Grk je taraba na Us Openu,svake god ga neki Galan rastavi,ne odgovara mu ovaj odskok nikako
By JohnnyNoCash
#193080 Steta i za McDonalda nije odavno losiji mec odigrao, a Borni svaka cast, zasluzeno ga pomeo... Grk će izgleda ubrzo kući :lol:
By Rudy5
#193081 Mcdonaldu najblaže rečeno ne odgovara ova podloga na US ama baš nikako,mislim da je imao omjer 2-8 prije ovog meča tamo računajući i kvalifikacije gdje je gubio 2 puta zaredom od Satrala a lani ga je Sousa školao ovdje,samo 2 puta je prošao u 2 kolo u 8 nastupa i oba puta lagano izgubio a Gojo igra ko navijen