Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#194065 NOVEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).

Image
By DirkNowitzki
#194068 Nikola Jokic (DEN) 28.5 Over 1.86 bet365 / 2 Units ✅✅

Uzimam odmah po jutro zato sto ocekujem da grana raste. Veceras nece igrati Murray, a Jokiceva grana je opet ista. Dvoumio sam se dali da stavim njega ili Portera pa odluka je pala na Jokic zato sto je konstantniji. Veceras bez njegovih 30+ Denver nema sta da trazi.
By Jeffrey
#194069 Russel Westbrook manje 5.5 Rebounds 1.80 bet365 / 2 unita ✅✅

- za LaC večeras debitira Harden znači RW bi tu trebao da izgubi najviše , njemu i Powellu past će najviše usage rate, druga stvar NY ne dopušta protivničkim PG puno skokova tako da mi margina value.
By Mamba Mentality
#194072 Kelly Oubre 17,5 over
2 unita
BET365 @1.86

Odlaskom Hardena, najvise se otvorilo Kellyu, koji to za sada fantastično koristi. U odlicnoj je formi, te na zadnje 5 utakmice, ima 4 overa na ovu marginu. Igra sa puno samopouzdanja, ofanzivno je fantastican i mislim da veceras ide lagano na 20+, protiv Wizzardsa, koji su prelosi u odbrani, a i moze da mu bude dodatni motiv, bivsi klub, gde cesto bivsi igraci, pruze dobre partije protiv "svojih".
By JohnnyNoCash
#194075 Kevin Huerter 11.5- 1.80 / 2u

Jedan statistički tip. Riđokosi ove sezone neprepoznatljiv najblaže rečeno, 7,0,12,11,4. Minutaža mu varira, a ono što je najbitnije jest da ima 5/25 za tri u 5 mečeva. U karijeri na 9 mečeva protiv Houstona granicu prešao tek dva puta, i dok ga ovako ne služi šut ja moram under probati, a budimo realni sa Brooksom i Freddijem u rotaciji Rocketski su dobili bolju defanzivu.
By Jazavac
#194076 Alperen Sengun 0.5 3pts + 2.20 Superbet

Ja moram ovo da odigram na 4 od zadnjih 5 tekmi je dao tu trojku, SAC proslu i uzeo najvise suteva- citavih 3. Odbrane su 0 na obe strane kvota je odlicna, jos samo Sengun da ispostuje da ubaci tu jednu. Moram jednostavno na ovu kvotu, meni keva kenja kad ne stavim Senguna na 2.2 da je da :D
Last edited by Jazavac on 06 Nov 2023, 21:26, edited 1 time in total.
By NbaNba
#194082 Nikola Jokic 11.5 rebounds over @1.80 Bet365 / 2 unita ✅✅

Ponavljam se sezdeset sesti put, ali Pelicansi ekipa koja daje najvise skokova.
U prosjeku 51, sto je najgore u ligi, tako da mi je ovo prvi pik za veceras.
By Dejo
#194083 Bogdan Boogdanovic 12,5 + / 1,95 / 2 unita ✅✅

Bogdan je vezao 3 partije sa losijim procentom suta,pogotovu za 3 poena,vreme je za jednu dobru partiju.Protivnik je Oklahoma koja igra efikasnu i brzu kosarku kao i Atlanta,tako da ocekujem dosta poena.Bogdan je predhodnih 6 meceva protiv njih isao preko ove granice,mislim da moze i veceras.