Mislim da ima vise value u underu nego u overu. Razlog je to sto ide na dvojac u odbrani Allen i Mobley koji igraju cvrstu odbranu protiv centre koji ne pucaju trice, kakav je Litvanac. Sabonis je izgradio lepu saradnju sa Fox-om, vrte pick and roll i cepeline, medjutim veceras Fox nece igrati, a sa ostalim suigracima suradnja i nije tako dobra. Sam sebi ne zna bas iskreirati sut, isprobava nesto sa ledjima ali to mislim da ne prolazi veceras protiv Allen i Mobley.
Porzingis dolazi s prosjekom od 1.9 trica iz 4.8 pokušaja po utakmici. Premašio je ovu granicu samo u 2 od 9 utakmica ove sezone, ali ova utakmica savršeno odgovara Porzingisu. Tijekom ovog razdoblja, zabio je 5, 2, 1, 1, 1, 2, 2, 0 i 3 trice.Ove sezone, Porzingis se istaknuo protiv tromih centara koji igraju drop obranu, posebice protiv Robinsona i Poeltla. Protiv Knicksa, imao je 4/8 trica (u predsezoni) i potom 5/9 u svojoj prvoj utakmici. U posljednjoj utakmici, ubacio je 3/7 trica protiv Toronta.Knicksi su dopustili najviše trica centrima protivničkih momčadi ove sezone. Bigmeni koji su igrali protiv Robinsona u drop obrani su se isticali. Porzingis je imao 5 trica ranije ove sezone, dok je Lopez nedavno ubacio 4/10 trica.Porzingis 3PM/3PA u zadnjih pet utakmica protiv Robinsona (uključujući Washington):
2/5
4/8
4/9
5/9
5/9
Znam da se Lillard vraca i da ce on i Djani verovatno odneti loptu kuci, ali Vuc je nevidjena rupetina u odbrani. Voli Brook protiv Vuca, punio ga je dosta, a granica je premala da ga ne bih uzeo.
U prethodnih 5 meceva 4 puta je prelazio ovu granicu, veceras protiv Knicksa njegovog prvog tima i ciji su ga navijaci izvizdali kao 4. Pika na draftu, verujem da protiv njujoyka uvek ogra sa malo vise motivacijez jes da nije U MSG-u ali nema veze. Prosli mec im je dao 30 pre 3 nedelje.
Nevezano za tip, kako imam 33% ucinak i -2.52 sa 1/2?
Mišljenja sam da će Porzingis biti nagazna mina sa ovog meča. Mnogi razmišljaju slično i guraju ga over zbog bivše ekipe, ali opet se igra u TD Gardenu, naboj i pritisak nije ni upola kakav je bio onaj prvi meč u MSG-u. Zbog toga je moj pick ipak Tatum koji je ove sezone konstantniji. Taj prvi susret sezone, najvise poena im je dao iz reketa. Prvi korak brži, od Rendla i Robinsona ako ostane na preuzimanju i tu napravi razliku gdje dolazi do sigurnih poena; među prvima je kod istrčavanja kontri, Berret i Grimes kako se koji bude smjenjivao, nisu loši defanzivno pogotovo ovaj drugi, ali je Tatum pogađao puno teže šuteve sa distance, a zatim se ispromašivao kad je na njemu ostao Robinson i zakasnio na preuzimanju iz gotovo iste pozicije. Ako se ne varam ovu granicu je prešao početkom pred kraj 3/4 prošli meč .... mislim da će večeras morati povući Boston, jer bi ovo mogla biti dosta teška utakmica za Celticse. Zadnje dvije je presjedio haman čitavu 4/4 protiv Netsa i Toronta, meč prije protiv File svega 16 poena, tako da ga očekujem odmornog i maksimalno raspoloženog večeras. Za sigurniju opciju, tu je naravno 26.5+ 1.85..
Caris je Cleavlandov 6th man, odlicne minute na startu ove sezone, na parketu provodi u prosjeku 33 minute. U prosjeku ima 18.8 pts, 4.5 reb i 4.3 asista, a to je veoma iznad ove granice koja nudi bet. Dobar je kreator igre, voli igru jedan na jedan, solidan sut za 3 poena i preuzima sve u svoje ruke, narocito kad na terenu nema Mitchella i Garlanda. Prosle sezone 2 overa protiv Kingsa na ovoj granici takodje. Zadnje 2 utakmice je prebacio ovo samo sa poenima, a danas ga ocekujem na bar 15 poena i ostalo kroz skok i asist.
Idemo sa svabotom ove sezone je u top formi zadnji 5 utekmica je na 18,6 poena po utekmici mozda nece bit trenta pa anuboya pa ce uzet koji sut vise idu na raspale wash koji bi trebali pobejdit igra skoro 32 min po utekmici i uzima oko 13 sutova ako jos njih dva nece bit porast ce mu granica jos na 2 kosa vise tako da ga guram brez da cekam one ako igraju
Sretno
Dobro je poznato Kako Milvoki brani reket, Ali sa druge strane njihova odbrana na spoljnim pozicijama je veoma losa. Odlazak Dzrua se itekako oseca. Smatram da ce Zach imati dosta prostora, valjda ce uzeti vise suteva nego sto je do sada uzimao. Nadam se da ce ga ruka slusati I da ce preskociti ovu granicu.