Idealan protivnik veceras za tripl dabl zbog toga sto Klivlend dobro brani centarsku poziciju, tako da Jokic nece bas puno da forsira nego ce vise da asistira. Zadnje 2 utakmice kontra Klivlend imao tripl dabl pa sto da ne i veceras.
Idemo sa bridgesom nema cam thomasa i ben simonsa tako da ce bit danas glavni potrašac lopte mikal zadnje 3 utekmice beleži dobre brojke 23,21 i 27 poena ide na phila uzima oko 18 sutova dans sto nema cam računam da ce uzet 22 ili 23 suta ako netis nešto žele u ovoj utekmici nesto napravit trebaju njegoih 25 poena. Bojim se jedino BO od strane phila da nebi proso ovaj par.
Sretno
- nema se šta tu pisati večeras jedna run & gun tekma, poen na poen, Irving mi djeluje sve bolje , leži mu Sacramento tako da u tekmi di nema obrana očekujem brojke na 30+ .
Zadnje tri protiv Foxa dobre brojke tako da vjerujem da se niz nastavlja. ( Ps ja sam to napao u ss na 24.5 što mi veliki value)
Oklahoma ima problem u zastiti reketa, dozvoljava dosta skokova I poena protivnicima centrima. Ayton u izostanku nekoliko '' privatnika" iz ekipe, uspostavio saradnju sa Mays-om I pruza dosta dobre partije.

Kevin Durant (PHX) over 4.5 Assists @1.83 bet365 / 2 units ✅✅
Već treći meč ove sezone Jazz vs Suns, jedan lagano Phoenix uzeo, prije par dana meč na jednu loptu. Evidentno je da Jazz nema nikako rijesenje za KD-a, mismatch za sve, uništio ih je poenterski ovu zadnju (38pts), tako da večeras očekujem još više udvajanja, zbog toga idem sa asistencijama.
U ova 2 meča protiv Utah je imao 7ass i 9ass, zadnjih 6 mečeva samo protiv OKC je stao na 4, ovo ostalo sve preko. Beal je out, pravog PG nemaju tako da u napadu sve polazi od KD-a i Book-a.
I večeras se očekuje meč na 240pts, nadam se egalu do samog kraja kao prije 2 dana, Kevin bi opet trebao imati 34-35 min. Ogroman usage rate, zadnjih 5 tekmi ima 12 potencijalnih asistencija u prosjeku, nadam se samo da će saigrači pospremiti ono što Durantula servira jer očekujem baš dosta udvajanja nakon što ih je poenterski demolirao zadnju tekmu.
Indiana docekuje Orlanda koji su poceli ovu sezonu prilicno dobro. Orlando igra nesto sporiju kosarku, ali ocekujem da Indiana nametne svoj ritam tu i da imamo dosta koseva.Za igru Indiane pita se samo Haliburton, on je lider i po poenima i asistencijama. Prosecno daje 24.7 PPG, uzima velik broj suteva za 3 poena takodje i u izvanrednoj je formi. Na zadnjih 6 meceva je ostao samo jednom ispod ova granica, tad je ubacio 16 u BO. Orlando dopustaju 26.2 PPG za pozicije PG. Ocekujem sjajna partija Haliburtona veceras.
Vidjeh sad da je odigrao kvisko ali ovo je svakako uvecana opklada na istog igraca.Poceo je da igra na kos zadnjih 6 utkmiva i ovu granicu je prebacio 4 puta,a pravu 5.Pisao sam vec o njemu i stoji bukvalno da se on sve pita ali bas sve imao je protiv njoh prosle sezone u svakoj po 14 asistencija.Sve od njega zavisi a Orlandu inace svi plejevi pune kos kao od sale pa dako i on to danas uradi
- Nestalan, jednom double double napravi, drugi put sutne 2x na kos ceo mec.
+ Ne igra lose generalno od kako je Carter povredjen, da jeste nestalan ali kad mu je dopusteno ume da bude prilicno efikasan. Indiana je najgora u ligi po odbrani centra primaju preko 28 poena. Ocekujem od Goge standardnih 24-6 minuta i nekih 12-14 poena ovu tekmu.