Tyrese Haliburton i Obi Toppin su GTD pretpostavljam da je zbog toga smanjena granica, Indiana ima najveci prosjek, 129 poena po mecu.Ja sad stavljam ovaj tip jer ce povecati granicu i smanjiti kvote ako budu spremni Toppin i Haliburton...
Igrač koji ovo prebacuje u zadnje vrijeme. Dolaskom CJ koji asistira i ozljedom Nance Jr. koja mu je ustabilila minutažu na 30+ minuta ovo mi je najizglednije za večeras.Zion ako krene agresivno ,Sabonis će morat pomagati što će ostavljati dosta slobodnog prostora da i koja trica opet uđe.
Vidim piše se o Haliburtonu. Moje viđenje je da večeras nemaju pravo na kiks, što bi se reklo igrati će skoro cijelo vrijeme. Momak je jako vruć, i u formi je brutalnoj. Vjerujem da će nastupiti noćas, odmarao je prošlu protiv Miamia.
E ovako, u prosjeku igra oko 36 min, znači tri cijele četvrtine, večeras vjerujem da će igrati i 40 + min
Ispaljuje između 10 i 15 trojki, i drži visok postotak pogođenih blizu 50 % trojki je, što je ako se uzme u obzir broj ispaljenih trojki gotovo pa nadrealno
U top 3 je lidera ove sezone po % za 3 pts.
Kup na ispadanje, nema opuštanja. Ne znam hoće li prebaciti 26,5 poena, ali vjerujem da će zabiti 4 trojke barem
Jrue neka ga brani, i bude dosadan, ali jedan Beverly je zabio Bostonu 3 trojke, Coby White u BO za 30 min 3 trojke zabio bostonu, Trae Young zabio 6 trojki , Suggs " lopata " zabio tri trojke za samo 28 min na terenu.
Znači po svemu gore navedenom, ja ne očekujem neki teški BO, sve do 15 - 20 razlike je lako dohvatljivo, očekujem Haliburtona na 38 - 40 min, i na ispaljenih barem 10 , 11 trojki..i vjerujem da će zabiti barem 4 trojke
Ekipa sretno svima
Nemam neku analizu, sad da kao pricam kako Valancijunas ce mozda stajati visoko na postu, raditi hendof pa ce to izvlaciti Sabonisa vise napred sto ostavlja prostor njemu ili Huerteru da kupi skokove, ali znam da ovaj tip fino ide ove sezone.
Pre povrede redovno je prelazio ovo, sad kad se vratio i ne bas ali ocekujem veceras njegovu aktivniju rolu, ipak je taj turnir cetvrtina finala i preko puta NO gde ocekujem jednu ravnopravnu utakmicu.
Nadam se njegovoj vecoj minutazi, kad se vratio dobio samo 18 minuta, proslu 20ak i imao 5 skokova 1 asistenciju, nocas se uzdam u tih 30 minuta i da ovo prebaci od sale kao vecinom ove sezone, margina je na ovo znala ici i do 7.5/8.5 ove sezone.
Srecno.
Jedino sto ovo igram jeste zato sto Boston nije niti jednom igracu dozvolio 8+ asistencija ove godine, pa i da padnem nece mi biti krivo.
Porzingis OUT
Prosek skoro 5 po mecu, Pacersi neguju brz pace, JB je redovno preko ove margine kontra njih, ukljucujuci I 7 komada u BO ove sezone za 25 min na parketu, statisticki IND pusta dobar broj skokova krilima 8.57 po mecu. Holiiday/White najbolji def Bostona ce biti zaduzeni za agilnije igrace sa vecim UR-om. Eliminaciona utakmica, ako mec ostane u egalu JB-a ocekujem na 35+ min. U underu ostaje jedino, ako Tatum i Horford uhvate zbirno 30 ili tako neki slican splet okolnosti.
Jedini covjek koji daje neki doprinos bostonu sa klupe, prosjek skoro 9.7 poena, 2.7 trojki po mecu, na odbranu indijanaca bi trebao imati dosta prostora.
Ljukava Ljisica veceras mora da pokaze ko je posle Senguna iz Hjustona najbolji overas u ligi, pogotovo posle poslednjeg meca protiv Denvera gde je stao na 26 poena. Pre toga na 11 meceva na 27,5 granicu 9 overa i samo 2 undera i to oba puta protiv vecerasnjeg protivnika Nju Orleansa!!! Ali oba ta puta je MekKalum bio out pa je onaj Danijel glumio nekog ozbiljnog odbrambenog igraca na Ljukavoj Ljisici. Veceras MekKalum u postavi i ocekujemo da Ljukava Ljisica iskoristi da ga puni dok je na parketu,a kad udje u ritam Ljukava Ljisica onda to ide 30+, pogotovo ako je kao nesto bitna ova utakmica kako pominju za neki kup!!!