- 07 Dec 2023, 19:28
Bruce Brown Pts+Rb+Ass 20,5 više @1,86 BET365 / UNITS 2 ❌
Po meni ovo za današnju tekmu baš ima Value.
Brown je po meni iza Haliburtona 2.najbolji timski igrač, gledano u globalu, zahvalan je igrač i u obrani i napadu, i radi ono što mora. Na zadnjih 10 utakmica prosjek mu je 33 minute na terenu i za to vrijeme prosjek mu je 14 poena, 4,5 skoka i 3 asistencije ( što iznosi 21,5

) .
E sad, na sve to..večeras ga očekujem na ipak većoj minutaži, jer utakmica ima malo drugačiji značaj nego one što igraju svako večer, tj.večeras ga očekujem na 37 38 min barem, i da ovo prebaci do kraja treće četvrtine
Utakmica projekcirana na 257 poena, znači RUN and GUN košarka, biti će tu i koševa, i asistencija, a Boga mi i skokova. Dosta je agresivan na koš, nije neki šuter ali voljom to nadomješčuje
Očekujem i barem 5, 6 slobodnih bacanja , tako da kada sve to sagledam ja vjerujem da ovo ima value.
Zadnju protiv Bucksa koju su igrali prije 25 dana , je igrao 38 min, te za to vrijeme skupio 9 skokova + 7 asistencija + 11 poena ( što iznosi zbroj 27 PRA , mada je % šuta tada imao 30 %). Večeras ga očekujem da prebaci 20,5 PRA, po svemu sudeći bi trebao.
Na ovaj tip sam se odlučio jer je većina superstarova već napisana, pa da se ne ponavljamo, ali ovo mi je svakako par koji ima vrijednost i igrao sam ga na više tiketa, i singl, i double i narodni.
Ekipa sretno svima