Idemo sa drugom zvezdom pacersa koji mora dat svoje pone ako žele osvojit cini mi se da ce hiliburton odvajat jer igra strašno ove godine i najvise daja pacersom tako da ce osttat malo vise prostora za turnera.
Proti boston i milw je igro 34 i 32 minuta i dao je 26 i 17 poena danas mora povuc i ocekujem jos koju minutu vise pogotovo jer je finale i svaki igrač dobija 100k
- finale kupa, nema se šta tu puno pisati, LBJ će sigurno ganjati da uzme trofej i da bude po nečem zabilježen, vidim ga puno na parketu aktivan u igri u svim segmentima tako da očekujem da popunjava rubrike. Očekuje se dosta poena, brži peac tako da zahvalna ova igra u takvim uvjetima.
Ovo sam čekao da dovoljno dignu za under.
Kontra logike ali na osjećaj.
On će se vrtiti oko te granice ali mi vuče da neki peti igrač zabije za Lakerse hrpu poena ili da bude neki BO.
Sto bi rekli u kenguru dobre kvote... Salu na stranu, ocekujem naravno full show tekmu veceras, pa samim tim i sve zvezde full minutaza pa ide dan pauze. Turner vs LaL prosle godine 3 i 4 asista, takodje vs Milvoki 2 asista. Verujem u njega da ce vratiti dve lopte za spoljnu liniju i da ce skupiti te dve asistencije.
Srecno!
Ne mogu virovat da dajen prijedlog za James over trice
Prva napadacka opcija sa klupe, mislim da ce Davis zatvoriti Turnera i da ce morati Mathurin da nadoknadi te poene zajedno sa Halijem i Badijem. Previse niska granica u ovako bitnoj tekmi,
Jednostavno ocekujem da ce ovo bit mec na jedan, max dva posjeda gdje moze otici na bilo koju stranu. Mala prednost Lebronu zbog iskustva i moguceg autoriteta kod sudaca, ali ovo je jedna tekma i sve je moguce.
Ja mislim da nikada nisam vidio manju granicu na igrača
Znam da se vratio nakon ozljede, i znam da igra samo 14 15 min, ali ovo mi je smješna granica, po ovoj kvoti.Znam i da je zadužen isključivo za obranu, ali opet...3 poena, na tekmi gdje će biti Run and Gun...projekcija na 240 + poena...znači samo gas
Moje neko viđenje je da će opet igrati 14 15 min, i da će uzeti barem 3 šuta, ali kod ovakve brze košarke , i kod Indiane koja ganja i nestaje...uz mrvicu sreće ovo može doći. Indiana ima par dobrih defanzivaca, i vjerujem da će Vanderbilta kao najveće drvo u Lakersima ostavljati slobodnog kad god budu mogli,i prlikom nekog udvajanja, on je najsugurnija opcija da ga ostave samoga, valjda će zabiti 3 poena. očekujem barem jednu otvorenu trojku da zabije, ili ako ništa neko utrčavanje u reket, jer sav će fokus biti na superstarovima Lakersa, i tu vidim prostor da zabije 3 poena barem.
Ekipa sretno svima

+