Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195686 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Zlajo20
#195691 Turner M vise nego 17,5 poena 1,86/ 2unita

Idemo sa drugom zvezdom pacersa koji mora dat svoje pone ako žele osvojit cini mi se da ce hiliburton odvajat jer igra strašno ove godine i najvise daja pacersom tako da ce osttat malo vise prostora za turnera.
Proti boston i milw je igro 34 i 32 minuta i dao je 26 i 17 poena danas mora povuc i ocekujem jos koju minutu vise pogotovo jer je finale i svaki igrač dobija 100k
By Jeffrey
#195701 Lebron James 45.5 over (P+S+A) 2u/1.86/bet ❌

- finale kupa, nema se šta tu puno pisati, LBJ će sigurno ganjati da uzme trofej i da bude po nečem zabilježen, vidim ga puno na parketu aktivan u igri u svim segmentima tako da očekujem da popunjava rubrike. Očekuje se dosta poena, brži peac tako da zahvalna ova igra u takvim uvjetima.
By 2paNN
#195703 M. Turner asist 1.5+ @2.25 / bet365 / unit 2 ❌

Sto bi rekli u kenguru dobre kvote... Salu na stranu, ocekujem naravno full show tekmu veceras, pa samim tim i sve zvezde full minutaza pa ide dan pauze. Turner vs LaL prosle godine 3 i 4 asista, takodje vs Milvoki 2 asista. Verujem u njega da ce vratiti dve lopte za spoljnu liniju i da ce skupiti te dve asistencije.

Srecno! :ugeek:
By enemies
#195706 Lakers - Pacers (-7,5) H2 @1,50 2u

Jednostavno ocekujem da ce ovo bit mec na jedan, max dva posjeda gdje moze otici na bilo koju stranu. Mala prednost Lebronu zbog iskustva i moguceg autoriteta kod sudaca, ali ovo je jedna tekma i sve je moguce.
Last edited by enemies on 10 Dec 2023, 01:29, edited 1 time in total.
By Gile777
#195707 J.Vanderbilt 2,5 poena više koef 2,00 bet365 UNITS 2

Ja mislim da nikada nisam vidio manju granicu na igrača :lol:
Znam da se vratio nakon ozljede, i znam da igra samo 14 15 min, ali ovo mi je smješna granica, po ovoj kvoti.Znam i da je zadužen isključivo za obranu, ali opet...3 poena, na tekmi gdje će biti Run and Gun...projekcija na 240 + poena...znači samo gas :lol:
Moje neko viđenje je da će opet igrati 14 15 min, i da će uzeti barem 3 šuta, ali kod ovakve brze košarke , i kod Indiane koja ganja i nestaje...uz mrvicu sreće ovo može doći. Indiana ima par dobrih defanzivaca, i vjerujem da će Vanderbilta kao najveće drvo u Lakersima ostavljati slobodnog kad god budu mogli,i prlikom nekog udvajanja, on je najsugurnija opcija da ga ostave samoga, valjda će zabiti 3 poena. očekujem barem jednu otvorenu trojku da zabije, ili ako ništa neko utrčavanje u reket, jer sav će fokus biti na superstarovima Lakersa, i tu vidim prostor da zabije 3 poena barem.
Ekipa sretno svima :D
Last edited by Gile777 on 10 Dec 2023, 01:43, edited 1 time in total.