Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196817 Tema koja će se otvarati svaki dan u kojoj možete ostavljati neograničen broj prijedloga. Uz prijedlog je potrebno napisati par rečenica, neki info i slično zašto taj pick ima vrijednost.

Obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT i KLADIONICU!!!
By 2paNN
#196843 J. Brown 22.5+ @1.80 u2

Igraju protiv Okc, trebalo bi biti dobar i egal mec. Brownu pasu timovi poput Tundera, samim tim ga vidim i preko ove granice. Najbolji defanzivci ce juriti Tatuma (Dort), tako da bi brown mogao biti najefikasniji igrac na ovom mecu.

Srecno! :ugeek:
By LaVine
#196848 Ajde da probam ovdje radi malera ;)

DeRozan 22.5 over
Maxey 25.5 over

Nema Vucevica i mog imenjaka tako da ce morati sve sam.Dramond pod kosem tako da mislim da Embid nece bas smjeti da se odvaja od panja jer mu ostaje cisto kucanje sto jedino zna.Bice pozicija sa Demarovih omiljenih pozicija tako da njega vidim da ce i forsirati malo vise.
Maxey ce veceras imati najvise slobode jer Embid nece imati lak zadatak na obrucu i morace da sutira poludistancu,a koliko ce biti uspjesan cemo vidjeti.Zapazio sam u statistici da je Maxey protiv svih ekipa sa vrhunskim odbrambenim centrima i reketima isao na 30+ jer tada Embid ne moze da se izivljava,a proziv slabih pusti Embida da pumpa statistiku.
Cikago ih je dobio 2 puta tako da vjetovatno imaju recept za njih da ne bi trebao biti BO, jedino se bojim da Dramond ne napravi licnr greske i da mi oboti svu koncepciju :D
Tobajas skokovi i DeRozan skokovi takodje jer ce biti blizu kosa dok se ova dvojica grade i cupaju.U napadu ovaj sutira blizu kosa sto moze da kupi Tobajas dok ce Embid pokusati panja da izvuce ispod obruca,a Batum i ovi su u coskovima sto znaci da ce opet njih dvojica biti najblizi kosu.
Da ima opklada najbolji pik bi bio da ce Dramond imati 6 licnih :D