Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Ixa91
#47417 Juce je nesto zezao sajt, nadajmo se da danas nece.
4 utakmice pre ponoci, prva od 21h! Posle ponoci jos 2
Minimum po jedna recenica za analizu!
By Castro
#47418 Anderson 16.5+
J.Holiday 19.5+
Jedino se mislim i koi treci par,dal Cousins 28.5+ Lillard 26.5+ il DeRozan 24.5+ ?
Na 2000/3000Mkd ..
Vase mislenje ?
By Bajo
Castro wrote:Anderson 16.5+
J.Holiday 19.5+
Jedino se mislim i koi treci par,dal Cousins 28.5+ Lillard 26.5+ il DeRozan 24.5+ ?
Na 2000/3000Mkd ..
Vase mislenje ?

tebra u kojoj kladi je anderson 16,5???? ja da to imam stavio bi kucu na njega i holideja, ne moras nista drugo igrat, natrpat ce svaki 25 raspalim klipersima
By Abrakadabra
#47422 Zlatna kopacka ima ubedljivo najnize granice, blago vama. Anderson u PINN-u 20.5, ali ako ne bude neki BO trebalo bi i to preko. Ovi Klipersi su jedna od najnekonstantnijih ekipa.
By Bajo
Abrakadabra wrote:Zlatna kopacka ima ubedljivo najnize granice, blago vama. Anderson u PINN-u 20.5, ali ako ne bude neki BO trebalo bi i to preko. Ovi Klipersi su jedna od najnekonstantnijih ekipa.

ma kakav bo, klipersi izgubili od nekih anonimaca iz memphisa, nebi se cudio da ih pelikani dobiju, natrpat ce jure praznik i anderson lagano boraniju
By Abrakadabra
#47424 Nowitzki 20.5 over
iIgra u sjajnoj formi, na poslednji 10 meceva ima u proseku 21.9ppg za 30 min. u Poslednjih 7 tekmi je 6x u overu na ovoj grani i samo 1 ispod (20 p protiv Klivlenda).
U jedinom mecu ove sezone Portlandu je ubacio 28p. Takodje Parsons je upitan za veceras (ako sam lepo razumeo onaj Roto...). Portland ocajno brani poziciju 5 dok je na 4 znatno bolja odbrana. Dirk kombinuje te 2 pozicije, ali protiv njegovih suteva nema odbrane. Ocekujem neizvesnu utamicu u 20+ poena Nemca.

Srecno

EDIT:

Anderson 20.5 i Holiday 21.5
Ne igra plisani i to je glavni razlog ovog para, ocekuje se neizvesna utakmica i jednostavno ovi igraci ce uzeti najveci broj suteva. Klipersi u proseku primaju oko 20ppg sa ovih pozicija.

Moram ispostovati i Oladipa 19.5 over :D
Protiv Klivlenda utakmica zivota, i ne vidim razlog zasto ponovo ne bi bio vodja svog tima. Ruku na srce, Toronto odlicno brani SG, ali da Oladipo ubaci 60% kao protiv Klivlenda dovoljno je.
Last edited by Abrakadabra on 20 Mar 2016, 12:57, edited 2 times in total.
By treca smena
#47425 Uporedjivanjem kvota u kladionicama shvatio sam da u Srbiji u Socceru je Jordan na 13,5 svuda je 15,5. Ja cu sada do Soccera da odigram to ne znam zasto ali taj ako bude igrao natrpace valjda to.

Isto je Oladipio na 19.5 najniza granica koju sam nasao u Socceru.

Gledao sam i Kopacku sada samo ova dva para se razlikuju od nasih kladionica
By acab1312
#47428 Williams 13.5 + (1.85)

Ide na Lillarda koji je je usresrdedjen iskljucivo na napad, proslu im je ubacio 30 pts, Deron se ne nalazi se u Bog zna kakvoj formi ali ocekujem da na domacem parketu ubaci 14 pts

Toronto - Orlando H1 (-9.5) 1.85

Jednostavno mislim da ce kvalitet ovde doci do izrazaja i da je Toronto znatno bolja ekipa i da ce lagano pokriti ovaj hendikep

kv. 3.42

Mozzart

EDIT: Sad sam video da je u Socceru Deron Williams 12.5, takodje moze se uzeti hendikep na Raptorse na 9.5 po 1.90 kvoti, Dirk u Mozzartu 19.5 sto mi je takodje mnogo lepa granica..
By Thunderrussell
#47431 prije svega,nisam uočio do sada,vidim Ixa upao u ''hall of fame'' team,čestitam na tituli admina :D

Za danas 2 izgledna para

G.Monroe 14,5 Manje 1,85
Philla 102,5 - Boston Manje 1,80

SuperSport

Netreba ode ništa previše prdit,monroe nije u nekoj formi,zadnjih 10 na prosjeku od 12 ppg,uz 26 min na parketu i 9 šuteva.Ide na banderu od Goberta i ne vjerujem da će se naigrati u reketu.Očekuje se tvrd meč na malo poena što također ide u prilog.Druga stvar što ide u prilog je forma ostatka ekipe,gdje više manje svi kidaju i svi zabijaju,Giannis,MIddleton pa i Parker u zadnje vrijeme,koji strašno igra.Igrao već jednom protiv Utaha ostao na 14 poena.očejuem i večeras 10-12 poena.

Ova granica na poena Phille mi ne ide u glavu.ovo je trebalo bit plafon 96-97 poena.ali 102 ? Prodano! Jest da Boston ne igra bajno u zadnje vrime,pogotov kako je Crowder out,ali stani malo,Philla je i ovako raspad,a bez Okafora i Covingtona,ja ne vidim preko 100 poena phille Bostonu koji zna odigrat više nego solidnu obranu.ove sezone u 3 utakmice sa Bostonom niti jednom nisu prelazili (92,80,95),također zadnjih 10 međusobnih nisu ni blizu granice.
Last edited by Thunderrussell on 20 Mar 2016, 14:49, edited 2 times in total.