Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
#49923 Zamolio bi nekoga ako moze da ispise gde ima Hines na 11.5 ili mozda ako ima negde na 10.5 :)
Nisam sad u mogucnosti da proverim, a valjalo bi neki singl da se odigra...
I takodje mislim da Miller moze preko 13.5, dobar predlog.
By BogdanovicMVP
vriskoza wrote:Zamolio bi nekoga ako moze da ispise gde ima Hines na 11.5 ili mozda ako ima negde na 10.5 :)

Jutros bio svugdje na 11.5,sad je 12.5...imas na parimatchu 11.5 ako imas tamo račun
By kurdy
#49928 kk crvena zvezda ima i nadimak "kk sledeća sezona" što ne mora baš da bude negativno jel svake sledeće sezone napreduju za po jedan stepenik u europi
tako da sledeće sezone možda odu i na taj final four eurolige ali za ovu sezonu je gotovo (nemoguće je propustit onakav zicer protiv cska i ostati "živ" u playoff seriji )
tako da će ovo biti
CSKA 2 1.50 mozzart

uz to ide i

Teodosić vise od 16.5 1.85 mozzart
teo će vjerovatno biti raspoložen jer u srbiji igra poslije dužeg vremena i trebao bi da utrpa nekih 20-ak poena i nikakav branko lazić ili jović ga ne mogu zaustavit dvije tekme zaredom
By rose01
joepill wrote:Quincy Miller , over 13.5
Svi znamo kakve partije pruza kad je Zvezda domacin, evo malo i statistike:
Image

samo da ti napomenem da ovaj dvoznak dosta grijesi u tim poenima igraca,npr. ja sam prije neko kolo gledao za tyrese rice i slucajno odem pogledati i na stranicu od eurolige kad ono ne da su fuljali 1-2 tekme,nego 7-8 sigurno,od onda ne gledam uopce na tom dvoznaku
By popay
vriskoza wrote:Zamolio bi nekoga ako moze da ispise gde ima Hines na 11.5 ili mozda ako ima negde na 10.5 :)

Imas u Premieru Hinesa na 11.5 ;)
By Vriskoza
#49942 Guduric Under 6.5
"Pauza nije bila mala, bolest ga je iscrpela i teško je očekivati da će biti na nivou kao u nekim prethodnim mečevima Evrolige" Radonjic o vecerasnjem nastupu Gudurica...
Ne mora ovo nista da znaci, ali ja cu ga odigrati na nekom tiketu...

Mitrovic igra veceras, sto znaci da Simonovic nema potrebe da igra ni jednog minuta na poziciji 4, a onda se na poziciji 3 pravi guzva... Ne ocekujem preveliku minutazu za Guduru, gotivim ga mnogo, odlican je igrac, ali mislim da veceras nece dobiti mnogo suteva i minuta da prebaci ovu granicu..