Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By BogdanovicMVP
#48812 Pullen (-2.5+) Više assista bet365 5/10
Ovaj par mi je jutros upao u oči. Gordić ne igra tako da cedevita ostaje na pullenu i katicu na poziciji playa. Ovo jest njegov prosjek i nije poznat kao neki razigravač, više kao šuter, ali pullen će danas igrati sigurno preko 25 minuta i svaki napad će ići preko njega. BO ili ne, imat će svoju minutažu, plus ovome je što pullen nikad nije bio igrač koji radi glupe faulove zbog kojih prosjedi na klupi tako da uz dosta vremena koje će provesti na parketu je po meni ovo value bet. S obzirom na sve trebala bi biti 4,5 granica.
By brlinho1979
brlinho1979 wrote:u SS-u Heurtel na 13,5 koseva..ja sam ga ipak i na toj grani odigrao OVER..malo me muci kaj ima strasno dobar postotak suta i ne trosi on previse lopti,morao bi zabit sve sto pukne al realno upravo on to radi iz tekme u tekmu..sretno

Uzeo na drugom tiketu i datomea za 12,5 OVER,kod njega apsolutno sve ovisi o tome koliko ce igrat,ako ga pusti preko 25 minuta morao bi ici over,ispalit ce u toliko vremena 12-15 lopti..sa 40 posto suta to prelazi..

Datome 23 glatko..(igrao 30 minuta dakle nije bilo upitno,dugo nisam vidio igraca s meksom rukom..)
Heurtel 14 jedva..

good day na EL..
By Vriskoza
#49188 Ljudi, sta mislite za mec Gran Canaria - Galatasaray ?

U Soccer kladionici hendikep je 8.5, sto mislim da je stvarno mnogo... Galata je prvu utakmicu dobila rezultatom 89:75.
Dakle, sada treba samo da izgube manje od 14 razlike i prolaze dalje, ali opet ne verujem da ce dozvoliti da Canaria povede dvocifrenom razlikom... Ne znam, ovo mi je jednostavno preveliki hendikep, Galata je kvalitetnija ekipa.

Veliki hendikep u Socceru je 12.5 i kvota 1.5, to cu sigurno igrati u nekom dublu na jaci ulog, ali razmisljam i na 8.5 da odigram singl na solidan ulog, pa bi mi znacilo jos necije misljenje.
By Nasir Jones
#49242 wwin single

z. dragic +7,5 (khimki vs real) OVER:
realova odbrana dvojke u EL u madridu je loša:
Vitaliy Fridzon 13 pts (EL prosjek 6 pts),
Fabien Causeur 15 pts (EL prosjek 10 pts),
Daniel Hackett 14 pts (EL prosjek 8 pts),
Renaldas Seibutis 13 pts (prosjek EL 8 pts).
Dragič u EL postiže u gostima više pts nego doma, zadnji @ matchevi:
11 pts @ Olympiacos,
12 pts @ CSKA Moscow,
14 pts @ Brose Baskets,
8 pts @ Zalgiris.
Njegov prosjek u EL je 8 pts.
Za hrabrije može double sa pobjedom Khimkia.

GL
By Lisac
#49247 Abrines 9,5 over Mozzart cini mi se da je ovde promasena grana bar za 1p, u Max betu je na 12,5
Zadnje dvije utakmice , 27min. 18p at laboral kuca, 28min. 13p vs brose basket
By BogdanovicMVP
#49250 Granger(-10.5+) više wwin
Brown (-10.5+) više wwin
Šarić i Huertel ozljeđeni tako da će najviše lopti i minuta dobiti upravo ova dvojica. U prvoj su obojica prešli ovih 10 poena s tim da je zanimljivo da su upravo njih dvoje uputili najviše šuteva(po 12). Utakmica nema rezultatskog značaja,igra se za čast tako da bi trebalo biti i više poena i vjerujem da obojica ovo lagano prelaze.
ulog po 5/10 i double 2/10
By rose01
#49258 A.Tomić 9,5 više

Za Barcu bitna tekma,ako pobjede osigurali su 3.mjesto,Tomic je opet poceo pokazivati znakove zivota,ova granica je dosta mala,ako znamo da su se ova dva kluba susreli vec 3 put ove sezone,a tomic je zabijao 18,28 i 6 u zadnjoj.Moram reci da je u toj zadnjoj igrao tek 12min.Lawala i dalje nema i ocekujem Tomica najmanje 20min u igri i da prebaci ovih siromasnih 9,5.