Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By ducati burma
clutchshot wrote:Danas kvalitetna ponuda evrolige i konacno slobodan Dan na poslu za pogledati meceve.Krecem od prve tekme.

J.Gist over 9.5 1.85

Pao katastrofa u prve dvije tekme.Koliko su me razocarala 2 porazala toliko me razocarala uprava kluba koja nakon 2 tekme baca ljagu na Djordjevica i trazi vise grckih igraca u igri ,dovoljno je sto ih unistava Calates.Gist je najborbeniji igrac,mnogo bolji doma nego vani,sjajno saradjuje sa feldinom i calatessom uhvatit ce i zakucati 2,3 all opa + par bacanja uz i ide u over.Bice vruce veceras a on to voli kao sto je volio pionir.

G.Ayon over 9.5 1.85

Razlog je jednostavan zasto uzimam ovog igraca.Gube 2-0 sve zbog prevelikog broja suteva s polja.Danas ipak mislim da se lopta spusta na centre.Brz je ,Dobar u pik igri budu li ga koristili ide u over lagano.

Sretno :)

za gista ide i u prilog + da nije pogodio trojku u plejofu (0/1 i 0/4)
By volim_basket
#50006 Zasto Ajona OVER? Slicna siutacija sa njim kao i sa Zirbesom. Izvestan pad forme, Realu se vratili Ljulj, Rudi, nema uopste lopti kao sredinom sezone gde je bio prva napadacka opcija. U reketu ga ceka Udoh koji je dosta dobar u odbrani, rampe pucaju na sve strane. Meni je to nekako bas UNDER danas na 10.5
By Vriskoza
#50007 Pinnbet kladionica
Satoranski Over 4.5 Ast 1.60

U vecini kladionica je 6.5, sto je i realna granica.. U prve dve utakmice ima 8 i 10 asistencija, a ova granica od 4.5 mi je stvarno smesna ! Kada je u igri, skoro svaki napad ide preko njega, a on voli vise da asistira nego da suta... Mislim da ovo lagano prolazi, preniska granica :)

Real Madrid - Fenerbahce h2 (9.5) 1.55

Fener vodi 2 0 u seriji i mislim da su trenutno bolja ekipa od Reala... Fener je dobio prvu utakmicu 6, a drugu cak 22 razlike i mislim da ovde nema sanse da izgube dvocifrenom razlikom !

Ukupna kvota 2.5, ulog 4/10 !
By Ixa91
#50016 Ayon minus 12,5, Udoh over 12,5 - Mexikaner ne zna gde je protiv Ekpe-a, a isto tako Ekpe kao i u proslim tekmama moze u over jer nema Veselog i dalje.
Borousis over 13,5 - rizican par jer ga je Kuzmic zatovrio ko od sale, ali igram ga jer uzima puno lopti
By clutchshot
ducati burma wrote:
clutchshot wrote:Danas kvalitetna ponuda evrolige i konacno slobodan Dan na poslu za pogledati meceve.Krecem od prve tekme.

J.Gist over 9.5 1.85

Pao katastrofa u prve dvije tekme.Koliko su me razocarala 2 porazala toliko me razocarala uprava kluba koja nakon 2 tekme baca ljagu na Djordjevica i trazi vise grckih igraca u igri ,dovoljno je sto ih unistava Calates.Gist je najborbeniji igrac,mnogo bolji doma nego vani,sjajno saradjuje sa feldinom i calatessom uhvatit ce i zakucati 2,3 all opa + par bacanja uz i ide u over.Bice vruce veceras a on to voli kao sto je volio pionir.

G.Ayon over 9.5 1.85

Razlog je jednostavan zasto uzimam ovog igraca.Gube 2-0 sve zbog prevelikog broja suteva s polja.Danas ipak mislim da se lopta spusta na centre.Brz je ,Dobar u pik igri budu li ga koristili ide u over lagano.

Sretno :)

za gista ide i u prilog + da nije pogodio trojku u plejofu (0/1 i 0/4)

Za one koji su me pitali zasto ayona over,zato sto je najbolji.Evroliga mi ne I dalje bez promasaja ,idemo bebo !