Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Antetokounmpo
Teo wrote:
Antetokounmpo wrote:Crvena Zvezda - Mornar Bar Q2 (2 cetvrtina najefikasnija) [3.8] MaxBet

Da probamo. Naravno da nikad ne mozes biti siguran sa ovim stvarima, ali eto na neki manji ulog, ili dodati nekom ludom tiketu.. S obzirom da je kvota visoka, kakva je i inace na ovakve vrste tipova. Kladionica ti da 25% sasne da ce ta cetvrtina biti najefikasnija. E sad, pregledao sam prethodne Zvezdine rezultate u Aba Ligi, i vidim da se ova cetvrtina cesto izdvaja kao najefikasnija, pogotovo u blowout partijama sa nesto slabijim protivicima, sto ocekujem da ce biti i veceras. Procentualno Zvezdini protivnici su najneefikasniji u prvoj cetvrtini, jer tada stvarno grizu. Kada naprave lijepu razliku i malo koncentracija popusti krene nesto brza igra. U prilog tome ide i sto je Zvezdin takozvani "second unit" dosta brzi i brze igraju, gdje se puno trci. Prije svega zbog Simonovica koji voli da rijesi napad u 10. sekundi. Tu su i Bjelica koji mijenja Kuzmica i Walters koji ulazi umjesto Jovica. To opet ne mora da znaci mnogo, jer Simonovic mozda i pocne veceras ali kako god. Jednostvarno na osjecaj uzimam uz neke argumente koji idu u prilog. Srecno ako neko isprati. :)

Veceras ti ne igraju Jovic,Kuzmic i Dangubic pa ti dosadasnji mecevi ne znace puno.To trojica igraca su iz startne petoreke.

Bez obzira, dodje ipak na kraju.
By Vriskoza
NBA PRO tips wrote:Ja sam po ovim granicama i kvotama iz Maxbeta morao da odigram ovako igrace Zvezde...

N.Walters Under 12.5 kv 2
M.Simonovic Under 12.5 kv 1.9
L.Mitrovic Under 9.5 kv 1.9
M.Guduric Under 10.5 kv 1.85
M.Bjelica Under 12.5 kv 2
C.Jenkins Under 10.5 kv 2
B.Lazic Under 6.5 kv 1.95
(Sad vidim da su mi Lazica odbili... Ajde Branko, izdominiraj sad ! )

4/7...

I hvala Maxbetu sto mi je odbio uplatu na Branka Lazica :D
By toshiba86
#67319 cija je to kladionica inace jer te nove treba provjeriti ko onaj Volcano blokirali HR i BIH e sada opet neko moze otvoriti racun neko ne sumnjivo nesto a koja sranja sam imao za povuci par stotina eura dva daan mailovi pobrisali me kao da uopće ne postojim podatke sve srecom imao prijasnju prepisku sa njima pa sam reko da cu poslati zastiti kladionicara i svuda objaviti da su prevaranti a joj koliko problema do jaaj i nekakko izvukao.
By Kevin Hart
#67424 Moze neko ko se razume u Evrokup i ko prati da mi pomogne oko odabira parova za danas?

Khimki - Shved over ili boungou-colo over?
Lietkabelis - Lavrinovic ili lukauskis over/under?
Nizhny - Strebkov ili boynton over/under?
Ulm - Morgan over under?
Bayern - Redding over under?
I jos neke ako bi mi dodali, hvala.
By Vriskoza
#67444 Evo mojih tiketa:

J.Pullen Under 10.5
Millennium, Kv 1.85, Ulog 4/10

U vecini je 9.5, a koliko minuta dobija, ja mislim da mu je 8.5 realna granica... Razmisljam da jos malo pojacam ulog :)

N.Nedovic Over 11.5
Planetwin365, Kv 1.85, Ulog 2/10

R.Toolson Over 19.5
D.Kane Over 17.5
Mozzartbet, Kv 3.4, Ulog 1.5/10

A.Shved Over 20.5
A.Studemire Over 13.5
Balkanbet, Kv 3.4, Ulog 1.5/10