Teo wrote:Antetokounmpo wrote:Crvena Zvezda - Mornar Bar Q2 (2 cetvrtina najefikasnija) [3.8] MaxBet
Da probamo. Naravno da nikad ne mozes biti siguran sa ovim stvarima, ali eto na neki manji ulog, ili dodati nekom ludom tiketu.. S obzirom da je kvota visoka, kakva je i inace na ovakve vrste tipova. Kladionica ti da 25% sasne da ce ta cetvrtina biti najefikasnija. E sad, pregledao sam prethodne Zvezdine rezultate u Aba Ligi, i vidim da se ova cetvrtina cesto izdvaja kao najefikasnija, pogotovo u blowout partijama sa nesto slabijim protivicima, sto ocekujem da ce biti i veceras. Procentualno Zvezdini protivnici su najneefikasniji u prvoj cetvrtini, jer tada stvarno grizu. Kada naprave lijepu razliku i malo koncentracija popusti krene nesto brza igra. U prilog tome ide i sto je Zvezdin takozvani "second unit" dosta brzi i brze igraju, gdje se puno trci. Prije svega zbog Simonovica koji voli da rijesi napad u 10. sekundi. Tu su i Bjelica koji mijenja Kuzmica i Walters koji ulazi umjesto Jovica. To opet ne mora da znaci mnogo, jer Simonovic mozda i pocne veceras ali kako god. Jednostvarno na osjecaj uzimam uz neke argumente koji idu u prilog. Srecno ako neko isprati.
Veceras ti ne igraju Jovic,Kuzmic i Dangubic pa ti dosadasnji mecevi ne znace puno.To trojica igraca su iz startne petoreke.
Bez obzira, dodje ipak na kraju.
NBA PRO tips wrote:Ja sam po ovim granicama i kvotama iz Maxbeta morao da odigram ovako igrace Zvezde...
N.Walters Under 12.5 kv 2
M.Simonovic Under 12.5 kv 1.9
L.Mitrovic Under 9.5 kv 1.9
M.Guduric Under 10.5 kv 1.85
M.Bjelica Under 12.5 kv 2
C.Jenkins Under 10.5 kv 2
B.Lazic Under 6.5 kv 1.95
(Sad vidim da su mi Lazica odbili... Ajde Branko, izdominiraj sad ! )
4/7...
I hvala Maxbetu sto mi je odbio uplatu na Branka Lazica
U prvoj utakmici ih je gazio, dao 37 poena.
Khimki - Shved over ili boungou-colo over?
Lietkabelis - Lavrinovic ili lukauskis over/under?
Nizhny - Strebkov ili boynton over/under?
Ulm - Morgan over under?
Bayern - Redding over under?
I jos neke ako bi mi dodali, hvala.
J.Pullen Under 10.5
Millennium, Kv 1.85, Ulog 4/10
U vecini je 9.5, a koliko minuta dobija, ja mislim da mu je 8.5 realna granica... Razmisljam da jos malo pojacam ulog
N.Nedovic Over 11.5
Planetwin365, Kv 1.85, Ulog 2/10
R.Toolson Over 19.5
D.Kane Over 17.5
Mozzartbet, Kv 3.4, Ulog 1.5/10
A.Shved Over 20.5
A.Studemire Over 13.5
Balkanbet, Kv 3.4, Ulog 1.5/10
Lukauskis 10.5 manje 1.85
Boynton 12.5 više 1.85
Stoudemire 12.5 više 1.85
Morgan 14.5 više 1.85