Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
#52356 B.Dunston Over 8.5
D.Brown under 8.5

Soccer kladionica, kvota 3.42, ulog 1.5/10

Iskreno, nisam bas pratio Efes u zadnje vreme, jedino sto mi je zapalo za oko je da je Dunston u sve 3 utakmice protiv Fenera dosao Over, a Brown sve 3 Under...
Dunston je postizao 11, 10 i 16 poena, a Brown 3, 6 i 4. Ne znam ni koja im je minutaza ni koliko suteva uzimaju, ali ovo su mi ok granice da ih odigram. Ide na manji ulog, cisto da se nesto prati u 19h :)

A sad nesto malo ozbiljnije.
De Nicolao Over 5.5
V.Stimac Under 4.5
S.Rodriguez Under 10.5

Pinnbet kladionica, kvota 5.99, ulog 2/10

U prve 3 utakmice protiv Milana, De Nicolao igra 28min (6pts), 25min (12 pts) i 26min (5pts). Ovu granicu je u prve 2 utakmice prebacio, a u trecoj je sutirao lose iz igre, 1 od 6, a slobodna bacanja 3 od 5, i tako je ostao na 5 poena.
Dakle, u ovoj seriji prosecno uzima 6.7 suteva, 2.3 slobodna bacanja, igra 26.3 minuta i postize prosecno 7.7 poena. Meni je dovoljno da ga odigram na ovu malu granicu!

Crveno beli ce veceras traziti pobedu, crno beli je nece tako lako dati! Ocekujem da Radonjih veceras iskoristi svoja najjaca oruzja i da pokusa da ne dozvoli majstoricu.
A Stimac sigurno nije jedno od najjacih oruzja koje Zvezda ima.
Stimac je u prvoj utakmici upisao 5 poena za 14 minuta, a toliku minutazu je imao zbog prevelike razlike, dok je u drugoj i trecoj utakmici dobio 10(2pts), odnosno 3 minuta(0pts). Veceras opet ocekujem da odigra ispod 10 minuta, sme da ubaci 2 kosa, nadam se da nece preko toga. U ove 3 utakmice videli smo da je Zvezda i na momente bila bez centra, Stimac i Cirbes su ukupno igrali po 33 min svaku utakmicu. Cirbes je prvu odigrao lose, ali u drugoj i trecoj je pokazao klasu, pa ocekujem da veceras dobije onoliko minuta koliko bude mogao da igra. Od Stimca ocekujem da odigra samo par minuta da bi se Cirbes odmorio.

Sergio Chacho Rodirguez under 11,5 ulog 2,5/10
Gospodin Chacho je sjajan igrac, ali mi deluje da nije u suterskoj formi. Nadam se da me nece demantovati i napraviti Season high. Prosli mec je sutao 0/5 protiv Valencie, pre toga 1/5 , 4/11, 7/14 protiv Murcie.
Takodje, na startu sezone je imao 5pt protiv Valencie uz sut 2/7.
Takodje, Rudy se vratio, mada ima problema sa ledjima, ali svakako je da ce mu uzeti koju loptu.
Dakle, sa maximalno 11 suteva koliko ce uzeti, mora imati postoak 50% da bi otisao u over.
Srecno!

Ovo je Ixa91 napisao pre par dana, tacnije pred drugu utakmicu Reala. Ne bih imao ovde nista da dodam, samo cu reci da je Rodriguez nakon ovoga ubacio 7 poena (3 od 6 iz igre) i 8 poena (2 od 9 iz igre).

Srecno svima danas ! :mrgreen:
By Ixa91
Ixa91 wrote:Chacho under 10,5 , Diot under 9,5, Emeterio over 10,5 Llull over 13,5 su neki od parova koje sam odigrao za danas

3/4 WIN
Jebo me San Emeterio
By CP3_BG32
#52444 N.Kalinic 7.5 -

5 tekma finala turske Lige,u posljednje vrijeme Nikola se istakao i kao strijelac jer je fener igrao sa skracenom rotacijom.Danas ocekujem da efes zategne i grize a granica mi je super za odigrati under.

Efes-Fener 1 2.35

Cisto sto ocekujem 6 tekmu ili jednu vise kako hocete.Efes moze uzeti kuci a dalje se zna...

Sretno !
By CP3_BG32
CP3_BG32 wrote:N.Kalinic 7.5 -

5 tekma finala turske Lige,u posljednje vrijeme Nikola se istakao i kao strijelac jer je fener igrao sa skracenom rotacijom.Danas ocekujem da efes zategne i grize a granica mi je super za odigrati under.

Efes-Fener 1 2.35

Cisto sto ocekujem 6 tekmu ili jednu vise kako hocete.Efes moze uzeti kuci a dalje se zna...

Sretno !

Kakva steta,pickousti kalinic sjeba za polaganje ,6 poena iz ofanzivnog skoka ...Efes lagano ...
By CP3_BG32
#52548 Derbi spanskog prvenstva i poslastica za sve ljubitelje evro kosarke.

Barca-Real 1 1.65

Nit sam navijac Barce nit Reala.Jednostavno Barca ima rotaciju da ove godine uzme titulu.Ima nesto sto je Real imao predhodnih godina.Real takodjer ima dobru klupu Ali pola tih momaka nije iskoristeno na pravi nacin.Tompkins je starter Ali tek u posljednje vrijeme.Tejlor ocajan pa bolji je bio u Charlottu...Maciulis toplo hladno...da ne nabrajan po na osob smatram da te Barca drzati prednost domaceg.

J.Caroll 12.5 - 1.85

Covjek koji me pozitivno iznenadio.Protiv jedne valencie imao je prosjek 14.5 u 4 meca Ali ruku na srce Valencia ocajno brani njegovu poziciju.Vratio se i Rudi, Cacho je uvijek napaljen protiv Barce tako da Sam za under u dublu izabrao njega.

Sretno !!!
By Sagittarius
#52603 Ante Tomic 22.5+ (poeni+skokovi+asistencije) Soker

Igra odlican plej of, puni sve kolone, konacno ima i dobru minutazu za razliku od dobrog dela sezone kada je neretko igrao 12-13 minuta. U prvoj utakmici imao je 14+8+8 za 26 minuta. Odlicno se otvara iz pika, flouter mu radi dobro u ovom doigravanju(cak je u prvom mecu masio par zicera pa opet dogurao do 14 poena), ako to ne prodje, odlicno deli pasove dalje, nesto slicno Grinu iz Voriorsa. I sa niskog posta ima vise samopouzdanja. Mislim da je jos jedna partija 12+6+6 vrlo izvesna
By CP3_BG32
#52604 J.Dollman 11.5 + 1.80

Nekako mi se on cini kao zicer dana mada svi znamo da ziceri ne posroje.Paskual izjavio da nece koristiti Lawala i Aroya.Dollmanu ostaju preko 30 min na terenu a ova granica je za njeg smijesna.