Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#179068 Kolega Jeff je sve napisao za lessorta koji je bio moj prvi par danas a drugi je ovaj

Alpha Kaba over 9,5 (1,85) SS

Omic nije najbolji u obrani blago rečeno tako da bi moralo biti prostora za njega, igra dosta jer Jovanović nema neko povjerenje u kamenjasa narocito u ovako vaznim utakmicama, morao bi biti dvoznamenkast danas
By Dejo
#179071 Kampaco 15,5 + 1,90

Nedovic,Vildoza I kompanija se prilicno potrosila u derbiju a ocekuje ih duplo kolo euroleague tako da ocekujem da Kampaco povuce veceras.Takodje,ocekujem efikasan mec,I fmp u egalu bar 3/4
By Alexey35
#179073 G.Glas over 10.5
Maxbet

Bio je i na 9.5 verovatno ga ima i jos negde na toj granici, ako nisu svi pomerili. Uglavnom meni je ovde 13.5 realna, mnogo slobode, nema Rasela, poznaje dvoranu, rekreativna utakmica bez mnogo tenzije, kao stvoreno za ovog mladog momka da pokaze sta ume, a mislim da ume dosta
By Beli#88
Beli#88 wrote:Stone 8. 5. -
Iskreno ne znam ni kako čovek izgleda ali donosio mi fine pare vikendom posle katastrofe u EL
Uglavnom je na 7,8 ass nekad i 10-tak
Uleti mu neka utakmica kao npr proslo kolo sa 17 poena ali je to bas retko
Freeman 8.5. -
Ni senka onog igrača za kog su se otimali prošle sezone u zadnje vreme sve manje i manje minuta za njega u EK igrao sad 6 minuta samo
Dodaću još
Kalinić 6.5 -
Kyser 8.5. -
Woldetensae. 9.5. -
Feliz 12.5. - (1.45. Kv)
Sve iz pin beta

Sjajan jučerašnji dan, sve proslo
Tambone 7.5-
Nešto slično kao kod Stona sinoc, uglavnom ga vikendom jurim minus
J Davis (Murcia) 7. 5. -
Dodaću još
Daum 12.5. - (Pinn Bet 1.45 kvota)
Marinković 7.5. -
Vesterman 7.5. -
Ovo na brzinu nešto srećno
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Smailagic 10.5 over 1.70 admiral

Vec je gore sve receno, odmorit ce se najbolji pred duplo kolo EL a tada ovi sa manjom minutazom nastupaju. Lessort klupica a Smailagic puno minuta i on ovo prebaci bez problema. Zadnju takvu situaciju smo imali protiv MZTa kada je Lesort dao samo 6 poena a Smailagic je zabio 24. Za mene odlican pick

Over u 12 minuta igre
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Vezenko 14.5 -Admiral
Ista stvar duplo kolo za Oly , nema potrebe da ga sili, pobjeda Oly 1.01 sve govori to, zadnje kolo u Grčkoj vezenko 8 poena, tako moram ga probati.
Ps slažem se sa dečkima gore oko svih pikova, glavne - sporedne +

Kakav je ovo glup pad, Vezenko ulazi 2 min prije kraja kad je sve riješeno i zabija dva slobodna i onda još koš, i naravno umjesto 12 on na 16 poena, očito došlo mora uči i prebaciti serem se na takvu igru
By Jeffrey
#179190 Armani Milano- Baskonija tip konačni ishod 1
koef 1.75 sve klade
- za Armani danas 99% igra novo pojačanje Napier, igra na poziciji PG, nba iskustvo prosjek 10ak poena, dvije godine u Zenitu vrlo solidan igrač, očekuje se da poveže redove Armani koji imaju dosta igrača out. E sad zašto idem na pobjedu Armanija jer vrlo vjerojatno je out glavni igrač Baskonije Howard ( nije potvrđeno još) otišao gležanj za vikend i gotovo sam siguran da danas neće igrati već da će ga krpati i to ako za četvrtak. Bez njega Baskonija 30% slabija, a u gostima su inače katastrofa tako da vjerujem u pobjedu domačina.
(Ps poslije ćemo tražiti neke igrače jer nekima će padati usage rate u armaniju, izostankom Howarda u Baskoniji nekom će rasti ali to ću kasnije postati.)
By Gallinari8
#179191 A. Smailagić 3,5 + 1,75 AdmiralBet edit nova granica 4,5+ 1,90
- stvarno smiješna granica za Alena koji igra u top formi i sve više minuta dobija u euroligi. Dobit ce svojih 10minuta minimalno a to je više nego dovoljno. Igra se u pioniru, atmosfera ima da ključa. Zadnje 2 u Euroligi protiv Zvezde 7poena 12min i Valencia 16min 7poena.

Edit: ccc samo što sam napisao dignuše granicu na 4.5, ali to ne mijenja ništa.
By Jeffrey
#179192 Vezenkov 17,5 + Admiral
- trenutno možda i najbolji igrač u EL, igra brutalno Oly ga nagradio sa novim ugovorom i lik im se odužuje max. 21 poen u 1 tekmi tako da očekujem i večeras bar 18. Forma vrlo dobra, skinuo me sad u prvenstvu kad je igrao 15min a zabio 18 poena, on je tata mata u Oly tako da je ovo value protiv Fenera koji oscilira. Bet drži na 19,5 i to je puno realnije, očekujem da i admiral korigira marginu pa eto požurite.