- Partizan dobra forma, igraju doma i ono što je najzanimljivije u ABA ligi u zadnje vrijeme limitiraju protivničke najbolje igrače a što vjerujem da će i sutra. Luka Božić nije u formi u kojoj je bio na početku ABA lige tako da vjerujem da neće sutra biti raspoložen .
Jeffrey wrote:Luka Božić 20.5 manje, super sport
- Partizan dobra forma, igraju doma i ono što je najzanimljivije u ABA ligi u zadnje vrijeme limitiraju protivničke najbolje igrače a što vjerujem da će i sutra. Luka Božić nije u formi u kojoj je bio na početku ABA lige tako da vjerujem da neće sutra biti raspoložen .
Slazem se upotpunosti sa svime...pratim
Ocekivao sam 13,5 ako ne i 14,5 s obzirom na formu i match-up, pod kosem ce biti jako zanimljiv dvoboj brankovic protiv omica i matkovica dok gosti imaju poprilicnu prednost na bekovskim pozicijama, mislim da ga samo neocekivani BO ili tragican sut drze ispod ovog
16:30 Luka Mitrovic over 7,5 (1,85) SS
Jako fina forma, protiv olympiacosa i barce zadnja dva kola eurolige pogotovo, split skroman na centarskoj poziciji a kad zavrti pick s majstorom campazzom trebalo bi biti lakih poena, naravno opasnost da zvezda vrlo lako dobije postoji ali iduca im je utakmica tek u petak pa ce vjerujem biti na nekih 20-25 min sto bi moralo biti dovoljno
Rovinjez wrote:12:00 Josh Adams over 12,5 (1,85) SS
Ocekivao sam 13,5 ako ne i 14,5 s obzirom na formu i match-up, pod kosem ce biti jako zanimljiv dvoboj brankovic protiv omica i matkovica dok gosti imaju poprilicnu prednost na bekovskim pozicijama, mislim da ga samo neocekivani BO ili tragican sut drze ispod ovog
16:30 Luka Mitrovic over 7,5 (1,85) SS
Jako fina forma, protiv olympiacosa i barce zadnja dva kola eurolige pogotovo, split skroman na centarskoj poziciji a kad zavrti pick s majstorom campazzom trebalo bi biti lakih poena, naravno opasnost da zvezda vrlo lako dobije postoji ali iduca im je utakmica tek u petak pa ce vjerujem biti na nekih 20-25 min sto bi moralo biti dovoljno
Vec mi slozen listic sa adamsom i bozicem..isto sam osto paf da je granica samo 12.5
- Yabusele 9.5 manje (bet, lokali)
van forme je, ima Real širinu, ne očekujem da igra neku veliku minutažu, a moguće da udje u probleme sa faulima
- Hezonja 7.5 manje (lokali) igrao sam ga neki dan kad je bila margina 8.5 sad su spustili za poen ali vjerujem da i to ulazi, ovo je derbi i tu onda ne očekujem Hezonju da igra previše minuta, cca do 10, Real velika širina, ispred hezonje što se tiće minuta ili šuta su nekoliko igrača, tako da vrijedi riskirati, uzet će on max 5 šuteva ali ako ne bude na liniji slobodnih ovo proći neće.
- Vesely 10.5 manje ( bet)
Sanli se vratio pa će njih dva podijeliti minutažu , očekujem pola pola za svakoga a možda čak Sanli tu dobije i koji minut više, potrebniji je za reket barce, a i Vesely u BG se više potrošio
- Kurić 6.5 manje ( bet)
Barca isto pokrivena dosta na njegovoj poziciji, Kalinić i Abrines imaju prednost, ako dobije minutažu vjerujem da neće preko 10 minuta tako da vrijedi probati .
Uglavnom pošto je ovo derbi glavni igrači Musa, bi trebali igrati više a "lijevi' da ih odmaraju .
Adams over 12,5@ 1,85
3,42 supersport...nema neke analize, mamuran kao zmaj...mislim da dolaze...samo jako, sve najbolje svima.
Opasan igrac nije mi jasno sta trazi u ovoj ekipi, tj kako ga neka ozbiljnija ekipa nije uzela jos uvek
Kad god igraju protiv ekipa koje igraju brzu kosarku, odigram ga, danas idu na Varese koji igra kosarku na dosta poena, ocekuje se 176/179 poena tako da ga ovde uzimam preko definitivno