Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
#193774 Image
Image
Image

Ovde isključivo ostavljati prijedloge sa analizom i obrazloženjem, tiketi, kometeri, razmišljanja, sugestije i slično ostavljati u temi koja je predviđena za to…

Uz prijedlog obavezno navesti:
MARGINU, KOEFICIJENT i KLADIONICU!
By sicily
#193819 3/11 20:30 BASKONIA - PARTIZAN 165.5 VIŠE (1.81) MERIDIAN ✅✅

Obe ekipe u dosadašnjem toku Euroleague iskazale tendeciju za brzom igrom, Partizan nešto slično kao i prošle sezone napadački vrlo dopadljiv a defanzivno sa dosta propusta najviše u odbrani visokih pozicija. Iako će i u ovom meču biti bez svog kapitena Kevina Puntera ne deluje da ekipa u njegovom izostanku previše trpi. Avramović, Dozier i Kaminsky su imena koja su podigla formu u njegovom odsustvu. Sa druge strane Baskonia koja u poslednje dve utakmice u ovom takmičenju dopustila protivnicima da im ubace preko 90 poena, protiv PAO ogromni problema u građenju skoka gde je Lessort izobarao nekolicinu svojih ličnih rekorda. U međuvremenu kao posledica loših rezultama ceh je platio Penarroya i klupu je preuzeo novi - stari trener Duško Ivanović sa ciljem da popravi odbranu. Nesumnjivo da u ovom momentu kada tim kuburi sa povredama neće uspeti da nadomesti mnogobrojne defanzivne nedostatke koje poseduje tim iz Vitorije niti drastično usporiti tempo koji je ekipa Baskonie forsirala u dosadašnjem toku sezone, shodno tome verujem da ćemo u ovom meču gledati ugodnu rezultatsku predstavu.
By 2paNN
#193827 Baskonia - Partizan 2 kvota 2,25 mozzart

Da se uzme odmah posto ocekujem veliki pad kvote na Partizan. Baskonia muku muci sa povredama, pogotovo na kecu i dvojci.. Povredjeni su Diez, Manion, Rogavolopulos, Diop i najsvezije Howard. Moneke izasao tek iz povrede, i kad pogledamo da ce napad predvoditi i organizovati Codi Miller Mcintyre zaistane vidim kako mogu da ugroze Partizan. Centri su im okej i trebalo bi da tu najvise profitiraju ali organizacija bez pomenutih igraca ce biti zaista problematicna u najmanju ruku. Kvota je i vise nego dobra, tako da ja ovo uzimam na jace. Tekma se igra u petak, tako da ko zeli da isprati pozurite dok nije doslo do pada kvote.

Srdacan pozdrav. :ugeek:
By Nilliw
#193879 B.Manek 1.5 trojka vise (meridian, admiral) 1.75

Stigao ove sezone, koledz pa Tofas, igrao tamo pristojno, nema gradju za NBA, white man cant jump ali zato moze da sutira

Klasican suter, coskari dosta, ulazi sa klupe, uzima fin broj suteva za tri i to u dobrom procentu.

Zapazio ga protiv Zvezde, malo gledao nesto o njemu i vidim da do sad je na svakoj utakmici prebacio ovo.

Veceras docekuju Asvel, minuti bi trebalo da mu se poklapaju sa afro Scottom koji i nije neki vrsni defanzivac, tako da mislim da bi ovo valjalo uzeti dok jos nisu digli na 2.5 trojke, mada mu je granica i dalje 7.5 ali idem sa dve trojke ipak

Isto bih pokusao to sa Giedraitisom, Scottom i M.Thomasom ali Manek mi je favorit
By Jack Reacher
#193880 B.Davies 2.5+sk (Premier)

Valencia sa omjerom 4-1 dočekuje Albu koja je na 1-4. Valencia je veliki favorit u ovome meču i trebala bi opravdati to i na terenu iako je Alba malo popravila formu pošto su uvezali dvije prvenstvene pobjede i pobjedu nad Milanom u Euroligi. Sa ove utakmice biram over skokova na centra domaćih Brandona Daviesa. Iako Valencia ima super unutarnju liniju u vidu Inglisa i Tourea Davies je među njima najraznovrsniji igrač. Zna pogoditi tricu,građom može unijeti svakog protivničkog centra u koš te je ove sezone drastično popravio izvođenje slobodnih bacanja. Mislim da će domaći od početka krenuti jako i obranom slomiti Albu te mislim da će gosti dosta promašivati u ovome meču. E sad mali problem je što u Valenciji imaju i Inglis,Toure,Ojeleye te Reuvers koji kupe te otpatke ali po ovoj granici i za nekih 20 ak minuta na terenu moram pokušati over na Brandona.

N.Milutinov 11.5+ (Premier) ✅✅

Derbi večeri odigrat će Fener koji je na omjeru 4-1 i Oly koji je na omjeru 3-2. Fener je zasad izgubio samo od Valencije na gostovanju i poprilično dobro igraju zasad. Sa druge strane Oly je već dvije izgubio i to od Barce kući i od Milana na gostovanju a u ovaj meč ulaze poslije poraza u prvenstvu od vječitog rivala Panathinaikosa. Gledajući dosadašnje mečeve da se primijetiti da Fener jako dobro zatvara vanjske suparničke igrače dok ostaje dosta prostora ispod koša. Motley i Pappagianis su centri kojima je obrana slabija strana i redovno se suparničke petice nazabijaju: Davies 18,Inglis 10 kod Valencije, Lessort 19 kod Panate, Lauvergne 11,Fall 7 kod Asvela te Booker i Ibaka po 9 kod Bayerna. Sa druge strane kod Olyja je na centru Milutinov koji je po meni u Top 3 centra Eurolige. Nakon dobrog početka sezone u kojem je dao Panati 15,Barci 10,Milanu 15,Partizanu 16 u zadnjoj je Efesu dao 6. Danas je idealna prilika da se vrati na 10+ partije i očekujem ga kao glavnog igrača u redovima Olyja.
By Dejo
#193883 K. Kamenjas 12,5 + 1,9 admiral ✅✅

Studenti igraju sa Krkom veceras i favoriti su da zabeleze pobedu.Ja bih sa ovog veca izabrao Kenana kao prilicno dobar tip s obzirom na partije koje pruza.Pored toga Krka je ekipa koja lose brani poziciju 5,Koprivica im je dao 12 p,Watson 19,Gavrilovic 14,Zganec 23
By lucianonk
#193886 Pozdrav ljudi, evo me posle par dana. Za danas bekolika predloga, ici ce po dva na postu. Sve je iz lobbet kladione iz Crne Gore.

Bolmaro 6,5 više 1,90 lobbet ✅✅

Atipičan i strasno zabimljiv igrač. Ima veliku slobodu kod Pabla Lasa, visoki plej koji zna biti jako nezgodan. Zasto ga igram veceras i predlazem kao prvog ovdje ? Jednostavan razlog, prosto ne vidim ko ga iz zvezde moze cuvati, Šabaz, Teo, Yago…. Definitivno niko, čak i na mali broj šutnutih lopti on može lagano doci.

Evans 14,5 više 1,98 lobbet ✅✅

Prvo sam vidio granicu pa onda kvotu i ništa me više nije zanimalo. Kvota skoro 2 za više ovom igraču koji igra kući protiv asvela ????? Alo bre, da ga neće mozda paris lee sačuvati ? Ovo vrijedi ispratiti i mislim da će lagano doći. Duša, srce i tijelo ove ekipe Zalgirisa, bukvalno motor, uvjedljivo najbolji igrač i tu nema više priče.

Lo 7,5 više 1,80 lobbet

Lo je konačno zaigrao za svoj novi tim i to uopšte ne izgleda loše. Jes da se tek vratio iz povrede, ali odmah je dobio dosta prostora. Da se razumijemo igra u timu u kojem su dva igrača 80% tima (Mirotić i Šilds) i tako i mislim da ce biti postavljena odbrana Monaka večeras. Glavni cilj će biti zaustaviti njih dvojicu, dok ce ostali imati više prostora. Tu vidim priliku za Maodoa, koji ide na jako lošeg defanzivnog igrača Majk Džejmsa. Prošle godine u dresu Albe jedan meč je igrao protiv njih i utrpao im 14 poena, dok je drugi propustio zbog povrede.
Last edited by lucianonk on 03 Nov 2023, 00:04, edited 1 time in total.
By lucianonk
#193887 Evo jos 4 predloga.

Napier 4,5 asistencije manje 1,60 lobbet ✅✅

Mislim da će mu glavni zadatak večeras biti da poentira, a da ce ostatak ekipe njemu asistirati. Šavaz je inače poznat kao poenter ne kao razigravač, i ova granica je stvarno velika za njega.

James 5,5 asistencije manje 1,85 lobbet ✅✅

Majk je jako čudan igrač, zna se desiti da par utakmica u nizu nema 6 asistencija ukupno a onda na sledećoj dodje i postigne ih 11-12. Večeras ide na Pengosa i Maodo Loa a kapiram da ce i Devon Hol pomagati. Zna milano odakle mu prijeti najviše ali iskreno ne vidim ko njega može sačuvati. Vidim ga na laganih 15+ poena i dosta ispod ove granice što se tiče asistencija. Da su stavili 3,5 pa da čovjek razmisli, ovako 5,5 mislim da je baš previše i da ovo lagano dolazi večeras

Cousins 12,5 više 1,83 lobbet

Glavi igrač Krke, večeras idu na “Studente” koji bas i ne brane najbolje poziciju 2. Kazns se pita sve, uzima svaku utakmicu minimum 10+ šuteva i vidim ga lagano preko ove granice večeras, još 5-6 slobodnih očekujem i to mi dodje onda kao zicer.

Drežnjak 8,5 više 1,80 lobbet ✅✅

Mateo je čudan igrač, stalno igra toplo hladno, ali zna košarku, nije divljak. Večeras laksi protivnik kod kuće, očekuje se pobjeda “Studenata” mada ja mislim da neće biti baš lagano. Ovo je realno mala granica za Matea, uzeće sigurno 8-10 šuteva i vjerujem da može lako doći. Realna granica bi bila 10,5 zato vrijedi pokušati.

Ko god da isprati, srećno mu bilo.

A i svima sa foruma srećno večeras. Toliko od mene.
Last edited by lucianonk on 03 Nov 2023, 00:04, edited 1 time in total.
By Teo
#193888 DOS Santos Y. 7,5 Under 1,90 [Maxbet]

Mnogo je ovo za njega.Trebali bi se veceras vratiti Nedovic i Hanga.Jednostavno on nije za ovaj nivo kosarke .Dosta sira rotacija na bekovima kod Zvezde, tako da ne vidim njega na mnogo minuta.