- 02 Nov 2023, 17:16
Evo jos 4 predloga.
Napier 4,5 asistencije manje 1,60 lobbet ✅✅
Mislim da će mu glavni zadatak večeras biti da poentira, a da ce ostatak ekipe njemu asistirati. Šavaz je inače poznat kao poenter ne kao razigravač, i ova granica je stvarno velika za njega.
James 5,5 asistencije manje 1,85 lobbet ✅✅
Majk je jako čudan igrač, zna se desiti da par utakmica u nizu nema 6 asistencija ukupno a onda na sledećoj dodje i postigne ih 11-12. Večeras ide na Pengosa i Maodo Loa a kapiram da ce i Devon Hol pomagati. Zna milano odakle mu prijeti najviše ali iskreno ne vidim ko njega može sačuvati. Vidim ga na laganih 15+ poena i dosta ispod ove granice što se tiče asistencija. Da su stavili 3,5 pa da čovjek razmisli, ovako 5,5 mislim da je baš previše i da ovo lagano dolazi večeras
Cousins 12,5 više 1,83 lobbet ❌
Glavi igrač Krke, večeras idu na “Studente” koji bas i ne brane najbolje poziciju 2. Kazns se pita sve, uzima svaku utakmicu minimum 10+ šuteva i vidim ga lagano preko ove granice večeras, još 5-6 slobodnih očekujem i to mi dodje onda kao zicer.
Drežnjak 8,5 više 1,80 lobbet ✅✅
Mateo je čudan igrač, stalno igra toplo hladno, ali zna košarku, nije divljak. Večeras laksi protivnik kod kuće, očekuje se pobjeda “Studenata” mada ja mislim da neće biti baš lagano. Ovo je realno mala granica za Matea, uzeće sigurno 8-10 šuteva i vjerujem da može lako doći. Realna granica bi bila 10,5 zato vrijedi pokušati.
Ko god da isprati, srećno mu bilo.
A i svima sa foruma srećno večeras. Toliko od mene.
Last edited by lucianonk on 03 Nov 2023, 00:04, edited 1 time in total.