kicoo19 said
Čisto da ispoštujem NBA odigrat če nešto za dušu ...čisto da prekinem ovaj crni niz več 4-5 dana dnevno na 2 listična uvijek jedan par za 500-100 kn
Monroe G.(-17,5+)-Min-Det manje
u prvoj utakmici ovih dviju momčadi zabije je samo 11 poena i tako nešto očekujem danas max 15 ima prokraj sebe životinju pekoviča preko kojeg če jako teško da dođe na kraj nije isključeno ni da če nakupit brzo osobne jer pekman dosta dobro doč do kontakta za faul.a i blowaut nije siključen .u prvoj tekmi se desio nebi mečudilo da opet jer minasota se polako kompletirala osim LOVa nema nekih prevelikih izostanaka. tu su pekam kiriljenko rubio rondur jj bare budinđer se vratio tako da je sve moguče.
Lin J.(-14,5+)-Den-Hou više
Jučer sam gledo utakmicu i 3 ćetrtionu je odigro vruhinski i praktički sam riješio tekmu u tim trenucima kad je portland mislio da još nešto može.Al danas ga igram samo iz 3 razloga. 1 razlog ozljede pasonsa i delfina i kad njih nema uzima po 15-20šuteva šta je za tu marginu sasvim dovoljno
2 razlog je da očekujem tekmu s puno pogodaka i andre miler nije neki defanzibac jaki da ga može zaustavit iz tekme. i 3 razlog je i onaj po meni najbitniji je harden. On če bit pod opaskom iggy.a koji je zvijer u obrani posle T.Allena i Sefusla sigurno najbolji na svojoj poziciju u obrani. Tako da očekujem da dosta dobro zaustavi harenda na nekih max 18-25 pogodaka tako da bi on morao uzet veču odgovornost u napadu.
IguodalaA(-12,5+)-Den-Hou više ( sve rečeno neču ništa reč .dva najbolja soccera nedostaju tako da on cender i farid moraju to povoč danas )
Minnesot(ki)-Detroit 1
O toj tekmi sam več dosta toga gore napiso.Minasota se kompletirala i odlična su momčad. Jučer su prepustili utakmicu u zadnjoj četvrtini i ne vjerujem da če danas opet si to dopustit i da če trener ubilježit svoju 1000 pobjedu u NBA
Detroit je desetkovan oszljedana i ne izgledaju baš dobro.Mislim da če danas to minasota lagano riješit u svoju korist.
klada ss (užasna ponuda nba)
prolaznost 4/8 ( jučer me lilard i gay uništili)
Monroe WIN 16
Lin WIN 23
Minnesota WIN 107-101
Iggy Win 18
konačno da sve prošlo..na nardonom derozan kao i ostale šteta.