Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#9353 Tema za danas, 7 utakmica je na rasporedu, sezona se već opako bliži kraju :/

naš vrijedni član, koji je svaki dan ovdje s analizama je otvorio svoju FB stranicu, stalno je aktivan i možete ga lajkati i pratiti preko ovog linka http://www.facebook.com/pages/Mhkladionicar/506515816072618
By euskal
#9357 Rubio over 13,5
Wash
Den under 110,5
Duncan over 18,5
DeRozan over 17,5

Rubio je napokon poboljsao formu nakon losijih 25 pocetnih utakmica u kojima je ubacivao 8ppg,sad nakon All stars ubacuje cak 5-6 vise u prosjeku i redovito je u zadnje vrijeme prelazio ovu marginu(8/10 u over-16,14,15,7,21,16,15,17,23,9),a Detroit slabo brani PG.Mozda sam lud,ali koliko sam pratio nijedna momcad se ne moze zvati favoritom kad dodje na njihov teren,o tome govori niz od 17-4 doma nakon povratka Wall-a u kojima su dobili sve najjace ekipe i imaju 8 pobjeda u nizu(istina gost je dobio 9 od 10 posljednjih medjusobnih,ali ipak je domacin po meni favorit i za one manje hrabre Wash+3,5.Iako je Denver poznat kao rng ekipa ne vidim kako bi danas mogli ubaciti 111 koseva s obzirom na izostanke 2 najbolja strijelca Lawson i Gallo
koji ubacuju preko 30ppg.Domacin zadnjih 5 nije isao preko ove granice doma i sve u odsustvu Lawsona,a Hou je u zadnjih 10 samo 2 puta dopustio vise koseva.Ovo igram jer SAS je desetkovan ozljedama Parkera,Jacksona,Manu i Blair koji je pod ?.SVe znaci pada na ledja Duncana,Leonarda i eventualno Splittera,a ne treba zaboravit da je Tim u odlicnoj formi nakon povratka na parkete(28,30,25,17,34,17,5,24).DeRozan je u zadnje 2 ubacio po 25 koseva i ocekivao sam povecanje margine,ali jos bolje probat cu ga danas zbog forme i zbog medjusobnog sraza u kojima je ubacio 23,18.

sretno svima koji isprate pokoji par,naravno i svima ostalimaWink.
By dark_eye
#9360 evo nekih parova čisto onako za popratit bez analize, s euskalom se slažem za den under, i odigrat ću ove igrače lopez over, peković over, young i wall over malo da se ima što pratiti včrs.
By kimu
#9363 Danas samo pao Durant dao 34 komada...al su zato svi ostali prešli...nadam se da ste nešto prepisali...drago mi ako sam nekome donio lovu....ja sam stavio sistem i dobio...danas na rasporedu 7 utakmica pa idemo nešto skombinirat

A.Igoudala (11,5) over
Denver i Houston imaju tri ogleda i u ta tri ogleda je prešao ovu granicu(13,14,15)...ne vidim zašto ne bi i danas

San Antonio - Atlanta 1 (1,35)
Mislim da tu netreba ništa objašnjavati...čisti zicer po meni

T.Young (14,5) over
Igrali tri puta rotiv Miamia i u jednoj nije igrao al je zato u ostale dvije išao 20+

Brooklyn - Charlotte (196,5) under
Igrali dva puta i nsu prešli ovu granicu isto očekujem i danas

sretno svima
By johnny K.
#9364 DENVER - HOUSTON (zg/103,5) - VISE
Houston i Denver su mozda i najslabije obrambene ekipe u NBA no takoder i ekipe koje svakome mogu zabiti 100 poena.Pa je tako Houston zabio Memphisu,koji ima mozda i najbolju obranu u ligi, 121 poen ove sezone.Denveru veceras najvjerojatnije nece nastupiti Ty Lawson i Danilo Gallinari.S druge strane u startnu momcad Rocketsa vratio se njihov najbolji strijelac James Harden.Zadnji medusobni ogled ovih dvaju timova bio je u sijecnju a Denver je pobijedio 118-110 gdje je Gallinari imao 27 poena.U zadnja 3 meca Houston sva tri puta zabijao preko ove granice,ekipama koje nisu neke obrambene momcadi, kao sto je i veceras Denver.Siguran sam da cemo gledati brzu,zanimljivu kosarku,s puno koseva i dobrih poteza...

JAMES HARDEN (27,5) - MANJE , ANDRE IGUODALA (12,5) - VISE
Hardena veceras ceka teska misija.Cuva ga mozda i jedan od najboljih obrambenih igraca lige - Andre Iguodala.Tri ogleda ove sezone ovih dvaju timova , tri puta je Harden isao ispod (21,23,15) , a nije imao ni puno bacanja po utakmici , kao sto inace zna.Sve u svemu Iguodala ga je ugusio svojom obranom i izolirao ga iz napadacke igre Rocketsa.S druge strane Iguodala je iskoristio jako losu obranu Hardena te sva 3 puta isao preko (13,14,15).Veceras ocekujem slican scenario....

kladionica : PREMIER

SRETNOLaugh
By Master Yoda
johnny K. said

DENVER - HOUSTON (zg/103,5) - VISE
Houston i Denver su mozda i najslabije obrambene ekipe u NBA no takoder i ekipe koje svakome mogu zabiti 100 poena.Pa je tako Houston zabio Memphisu,koji ima mozda i najbolju obranu u ligi, 121 poen ove sezone.Denveru veceras najvjerojatnije nece nastupiti Ty Lawson i Danilo Gallinari.S druge strane u startnu momcad Rocketsa vratio se njihov najbolji strijelac James Harden.Zadnji medusobni ogled ovih dvaju timova bio je u sijecnju a Denver je pobijedio 118-110 gdje je Gallinari imao 27 poena.U zadnja 3 meca Houston sva tri puta zabijao preko ove granice,ekipama koje nisu neke obrambene momcadi, kao sto je i veceras Denver.Siguran sam da cemo gledati brzu,zanimljivu kosarku,s puno koseva i dobrih poteza...

JAMES HARDEN (27,5) - MANJE , ANDRE IGUODALA (12,5) - VISE
Hardena veceras ceka teska misija.Cuva ga mozda i jedan od najboljih obrambenih igraca lige - Andre Iguodala.Tri ogleda ove sezone ovih dvaju timova , tri puta je Harden isao ispod (21,23,15) , a nije imao ni puno bacanja po utakmici , kao sto inace zna.Sve u svemu Iguodala ga je ugusio svojom obranom i izolirao ga iz napadacke igre Rocketsa.S druge strane Iguodala je iskoristio jako losu obranu Hardena te sva 3 puta isao preko (13,14,15).Veceras ocekujem slican scenario....

kladionica : PREMIER

SRETNOhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

nemaju mi logike tvoji parovi, u prvoj analizi igraš Denver-Houston više koševa iako je Denver osakaćen bez svoja 2 najbolja strijelca, a u drugoj analizi igraš Hardena manje koševa iako će Houston vrlo vjerojatno bit bez Parsonsa i Delfina, po meni su ovi parovi totalno obrnuti od tvojih analiza
By mtv33
#9367 pozdrav svima, ovo su moji prvi parovi na forumu i nadam se da cu imati srece http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Denver - Houston (+6,5) H2 -1.85
Iako je Denver najbolji domacin lige, vec su osigurali dobru poziciju u playoffu tako da mogu igrati opustenije kako veceras tako i do kraja regularne sezone. Uz to su i oslabljeni neigranjem Gallinarija i (najverovatnije) Ty Lawsona, najvaznijeg igraca ekipe. Houston ganja tu sestu poziciju na zapadu kako bi izbjegli Oklahomu i San Antonio u prvom krugu playoffa, svi bitni igraci su tu veceras i mislim da bi Houston mogao doci i do pobjede, ali ja ipak igram ovaj kontra hendikep.

A. Iguodala (12.5) vise -1.85
U sve tri ovosezonske utakmice protiv Houstona prelazio je tu granicu (13, 14, 15). Veceras ce imati i vise prostora u igri pa mislim da s ovim parom ne bi trebalo biti problema.
Kladionica: Premier
By parker_tony
#9368 Pozdrav ekipo, evo šta sam ja odigr'o danas.

KLADIONICA BH-PLAY
Washington - Indiana (Washington 90,5- manje) 1,85-Ovo igram na feeling.U 3 utakmice ove sezone Washington je ubacivao manje od 90 (85,89,81), tako da i večeras očekujem da Indiana neće dopustiti 90 poena Wizardsima.

Henderson G. (Bro-Cha) - -18.5+ MANJE 1,85- U 2 utakmice protiv Netsa Gerald je ubacio 17 poena, u jednoj 6 i u drugoj 11, i mislim da će večeras opet ići ispod 18 poena.

Holiday Jr. (Mia-Phi) - -17.5+ VIŠE 1,85- Phila večeras igra protiv Heata, koji su bez LeBrona i Wadea, dok je i Allen upitan za utakmicu.U dosadašnje tri utakmice Holiday je 2 puta išao preko 17 i jednom ispod (21,9,21).Mislim da će uz malo više truda Jrue večeras prebaciti 17 :)

Iguodala A. (Den-Hou) - -12.5+ VIŠE 1,85- Denver protiv Houstona na domaćem parketu.Težak zadatak će imati Iguodala, jer će morati čuvati Hardena, no u 3 utakmice ove sezone to je sjajno radio, a i u napadu je bio dobar.U tri utakmice protiv Houstona ove sezone sve tri je Andre Ig. išao preko 12 poena (13,14,15), tako da ga i večeras očekujem možda na 14-15 poena.

To je od mene, nadam se nekom dobitku.
By comi
#9369 Nakon jučerašnjeg lošeg dana, na jednom listiću Howard, a na drugom Boozer... Danas opet dodajem 2 para radi raznovrsnosti foruma... Opet ne gledam statistiku već formu i matchupove... :) Nisu moja 2 izbora dana, moja 2 prva izbora su Harden under i Iggy više, ali na mali ulog, danas ove parove pišem više za kockare kao i ja, a kao što sam jučer rekao najviše pratim 4 ekipe, Lakerse, OKC, NYK i Milwaukee :)

Jennings manje od 17,5 @ 1,85

Jučer sam kada sam pisao analize htio staviti Jenningsa over, ali uplašio sam se njegovih lošijih brojki protiv NYK-a ove sezone... Na kraju ga nisam odigrao, a zabio je 25.. Tih 25 nema toliku vrijednost kada su ti match-upovi Felton, Kidd i Prigioni... Danas je na njemu pravi test i lakši protivnik... Toronto u cijeloj ligi najmanje prima na poziciji PG poslije Miamija, a to zahvaljujući jednom igraču, a to je Kyle Lowry... Odličan obrambeni igrač, a Jennings, iako je meni jedan od dražih igrača u NBA, je na glasu kao loš šuter, i to s razlogom... Više slovi kao defanzivca što je jučer pokazao zatvaranjem Feltona... Danas je meni njegova granica možda veća za 2 poena jer danas će više razigravati jer Jennings čim ima teži match up automatski bezvezno ispucava lopte i ostaje na 15-ak poena... Da ne dubim previše s pisanjem, pogledajte sami kako izgleda igra Jenningsa kada je na njemu Lowry.. Ujedno, ovdje očekujem Ellisa u overu :) http://www.nba.com/advancedstats/player-vs-player.html#Brandon-Jennings-vs-Kyle-Lowry|201943,200768;year=201213;season=r

Derozan više od 18,5 @ 1,85

Njega uzimam zbog povoljnog match-upa i dobre forme... Derozanu odgovora kada je netko fizički slabiji na njemu jer onda puno lakše može ići na ulaze pod koš, a Ellis je baš takav, slab i nizak, a Derozan takve jede za doručak, jučer je to na Ridnouru u Minnesoti pokazao kad je zabio 25... S njime nikada ne znate, ali kažem, navika mu je slabije match-upove probijati lakoćom,a ima i ogromnu minutažu... U 2 utakmice protiv Milwaukeeja je zabijao 19 i 22 poena... Vidit ćemo hoće li i danas biti raspoložen... Jedino što me pati što je back-to-back utakmica, ali uzet ću rizik i odigrati kombo tiket sa parovima s ove utakmice... Na supermali ulog, over utakmice, Jennings i Gay underi, a Ellis i Derozan overi :)

Ponavljam, parovi za mali ulog, čisto da proširimo ponudu na forumu.. Iz PSK-a sam uzeo parove, ja još nisam uplatio, kasnije ću tek... Nije mi kao nekima neko natjecanje ovdje na forumu tko je bolji kladioničar nego želim pomoći posjetiteljima, a da moram birati 2 najbolja para, opet ponavljam, bili bi Harden under i Iggy over, Iggy jer protiv Houstona će istrčavati puno kontri, a Harden under jer je za mene i dalje najbolji SG čuvar Iguodala, nije Tony Allen... Nemam vremena, pa opet nabrzinu :) Pozz, GL!