Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#2186 Zanimljiv je pojam tajminga. Znači ja sam jučer praktički prvi put dosad zbog obiteljskih obaveza morao cijeli dan biti offline na forumu i dođem sad ujutro i vidim da je bilo veselo i da je bilo vrijeđanja. Katastrofa. Svi znate da ovo nije mjesto za to i tako je dosada skoro uvijek i bilo. Razgovor na takvoj razini na ovom forumu je bio rijetkost i htio bi da tako ostane.
A što se tiče ovog jučer, razumijem da ste htijeli odgovoriti na ovaj post provokacije i praktički pljuvanja po nama i vremenu koje ulažemo na analize, ali ispričavam se to je ipak moja krivnja. Ti postovi su trebali biti izbrisani i maknuti čim su bili stavljeni, tako da onda ni vi nebi više gubili vrijeme na odgovarnje na njih.
Eto moja je greška, i mislim da je vrijeme da uvedemo još jednog ili dva moderatora.
By royalac
#2188 Zanemari to http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Jutro je pametnije http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Nego, napisah ovo u 13.1 temi isto:

Predlažem da se na forumu otvori dodatni 'podforum' na kojem će svaki član imati pravo otvoriti svoju (ali SAMO JEDNU !) temu i u njoj postavljati svoje parove, analize, informacije na koje se oslanja i slično. Tako bi svi mogli vidjeti SVE što je konkretno određen član foruma napisao i da li je i šta pogodio ili promašio, te da li da se oslonu na njegove analize i sl.

Naravno, neka i dalje postoji ovakav vid ovih tema sa svim parovima zajedno gdje piše ko šta hoće ali da osnova foruma bude zapravo taj individualni dio.

Lijep pozdrav.
By kokodril
royalac said

Zanemari to http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Jutro je pametnije http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Predlažem da se na forumu otvori dodatni 'podforum' na kojem će svaki član imati pravo otvoriti svoju (ali SAMO JEDNU !) temu i u njoj postavljati svoje parove, analize, informacije na koje se oslanja i slično. Tako bi svi mogli vidjeti SVE što je konkretno određen član foruma napisao i da li je i šta pogodio ili promašio, te da li da se oslonu na njegove analize i sl.

Naravno, neka i dalje postoji ovakav vid ovih tema sa svim parovima zajedno gdje piše ko šta hoće ali da osnova foruma bude zapravo taj individualni dio.

Lijep pozdrav.

konkretnu ideju podržavam, s tim da to ne bi bilo moguće svakome ili u početku da ali s stržim kriterijima
npr. član A otvori temu i napiše holiday + durant + bryant + za posljedicu ima trenutnu nogu u guzicu,jer kad bi 500 članova tako otvorilo od šume ne bi vidio drve
ideja je ok,ali kako spriječit "zloupotrebu"
By voxxx70
#2193 Potpuno se slažem sa idejom. Mislim da bi svaki član trebao da dobije mesto na forumu koje ce nositi njegov nick. Znaci tako reci pod forum sa njegovim nickom i onda tu objavljivati sve svoje analize i predvidjanja za taj dan. Drugo, po podforumom, recimo Voxxx, isti taj član, tačnije ja, treba upisati datum za koji stavlja analizu i to je sve. Ovo je bitno jer neko nece biti u prilici svaki dan postaviti analizu i radi preglednosti. Svaka sugestija ovog tipa je dobrodosla, a on gluposti od juce sto pre zaboraviti. Ako fali moderator za ovaj odlican forum, tu sam. Inace pratim forum i zaista ima dobrih analiza i komentara NBA mečeva. Nadam se da onaj sinoćnji koji sam postavio za meč Denver Nuggets vs GS Warriors je dovoljno dobar. Ukoliko želite pratiti moje analize i parove, javite mi se na PM jer je reklamiranje vlastitih stranica zabranjeno bar ovde na Forumu. Hvala i veliki pozdrav za sve clanove!
By Grunf
kokodril said

royalac said

Zanemari to http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Lijep pozdrav.

konkretnu ideju podržavam, s tim da to ne bi bilo moguće svakome ili u početku da ali s stržim kriterijima
npr. član A otvori temu i napiše holiday + durant + bryant + za posljedicu ima trenutnu nogu u guzicu,jer kad bi 500 članova tako otvorilo od šume ne bi vidio drve
ideja je ok,ali kako spriječit "zloupotrebu"

Na koju vrstu zloupotrebe misliš (nisam baš član puno foruma, pa ne znam terminologiju koja je drugima možda jasna)? Confused
Što se prijedloga tiče, slažem se također da je dobar.
By soxx

Na koju vrstu zloupotrebe misliš (nisam baš član puno foruma, pa ne znam terminologiju koja je drugima možda jasna)? http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-confused.gif
Što se prijedloga tiče, slažem se također da je dobar.

Pa misli na to da ce 50 clanova otvoriti temu i pisat samo sta su odigrali tj. bez analize. to nebi valjalo.. ja kao prvi postam ovdje vecinom svoj tiket bez nekih analiza,, nekad stavim analizu.. prvenstveno sam ja ovdje zbog prijedloga i jedan ja nebi trebao otvarati temu jer nebi puno pomogao sa tipovima. harden over wade under i slicno :) )
By tininho
#2196 Mene takoder nije bilo 2 dana, pa mi nije bilo jasno sto se dogadalo dok jucer nisam vidio. Uopce ne bi komentirao nekoga tko se logira na forum kako bi pljuvao necije parove. Ljudi stavljaju parove za koje su sigurni i nadaju se da ce nekome pomoci kako bi dobili novce. Vidio sam da se javljalo ljudi koji su govorili kako ne bi trebali govoriti ovaj par je zicer ovaj par je 90% ili tako nesto. Ja to dosta cesto napisem jer smatram da je neki par zicer dana. No svaki par koji smatram takvim dobro naplatim. Ako mislim da je par zicer ne stvaljam ispod 500 kn, i ne znam koliko drugi stavljaju na svoje analize i koliko cijene svoje misljenje, no ja sam u svoje siguran, i malo je licemjerno govoriti o tudim analizama. Svatko tko stavlja analizu radi to iz dobre namjere, i sigurno ne zeli nikome trositi uzaludno novac. Eto toliko o tome.

Za danas igram 2 para:

Irving over 22.5 Hrvatska Lutrija Koef 1.85
U drugim kladionicama malo veca granica. Jucer je u porazu protiv Lakersa zabio 15 koseva, no doslo je do blowouta i nije bilo sanse da ovaj par prode. Danas protiv Sacramenta ocekujem utakmicu sa jako puno koseva, i sa dosta izjednacenim rezultatom. Smatram da ce Irving ovu granicu danas dosta lagano proci, jer Sacramento igra dosta brzo, i svojim protivnicima dopustaju jako puno koseva. Irving ce to sigurno znati iskoristiti, jer i sam zna da mora povuci svoju momcad i da mora vise sutirati. Ocekujem da ce danas uzeti oko 23-25 suteva i da ce prebaciti ovu granicu.

Westbrook over 22.5 Hrvatska Lutrija Koedf 1.85
Jucer je Westbrook igrao jako lose. Prva cetvrtina mu je bila jedna od najgorih ove sezone. Kasnije se je malo konsolidirao u glavi i igrao nesto bolje, no svejedno nije zabio preko 20 koseva. Danas igraju protiv Sunsa, cuvati ce ga Dragic. Ovaj par igram iz nekoliko razloga. Prvi je upravo Dragic koji se ni na kojoj razini ne moze nositi sa Westbrookom. Drugi je taj sto Westbrook u zadnje vrijeme jako puno forsira, i sutira sve dok ga ne krene, pa nerjetko zavrsava utakmice sa 25 suteva. Danas takoder vjerojatno nece igrati Ibaka, i samim time vidim vise lopti u rukama Westbrooka i Duranta. Mislim da ce biti jako puno koseva na utakmici, i samim time da ce Westbrook- Durant zabiti nekih 60 koseva OKC-a.
By mestar_10
#2197 Arron Afflalo Broj poena igrača 17,5 tip: više

Afflalo je u pobjedi nad Clippersima kojom su Magicsi konačno prekinuli niz poraza ugradio 30 poena 7 skokova i 7 asistencija. Koliko im je trebala ta pobjeda najbolje svjedoče izjave igrača Orlanda nakon utakmice. Slijedeća prepreka su im Wizardsi s oporavljenim Wallom. u posljednjem njihovom međusobnom susretu kada su Magicsi izgubili 105-97, Afflalo je ubacio 26 poena. S obzirom na situaciju u kojoj je Orlando koji sebi ne smije dozvoliti da nakon pobjede u Staplesu gubi od fenjeraša,i s obzirom da očekujem gustu utakmicu koja bi se mogla odlučivati u posljednjim trenucima susreta, očekujem i značajnu minutažu Afflala, negdje oko 35-40 minuta, što je za igrača njegove kvalitete dovoljno da prebaci ovu granicu
By mhkladionicar
#2198 15.01.2013. 01:00
Washington - Orlando
Arron Afflalo (Orlando) over 17.5 1.85

-zadnji put sam ga under igrao i promasio,veceras cu odigrati over jer igra protiv dosta slabije ekipe,clippersima je u zadnjoj dao 30poena iako je na poluvremenu imao 7,pokazao je da je u dobroj formi i ocekujem i veceras od njega najmanje 18 poena,protiv washingtona je igrao dva puta ove sezone i dao im 26 i 15 poena,upravo zadnju su igrali u gostima kao i veceras i tu je zabio 26 poena uz sut 9/21 sigurno bi imao i vise da ga je isla trica 1/6,mislim da ce veceras imati bolji sut za tri jer tesko da moze ponoviti opet takvu utakmicu,a tu ce biti i koje slobodno u toj utakmici je imao 7/7 ocekujem i veceras da uzme oko 20 suteva i da ce ubaciti najmanje 2,3 trice uz to ce mu biti dovoljno jedno 4 kosa za dva poena,i uz slobodna bacanja bi trebao preci ovo bez problema

15.01.2013. 02:00
Memphis - L.A. Clippers
Marc Gasol (Memphis) over 11.5 1.85

-ovo mi je zaista mala granica sto nudi premier kladionica i moram je odigrati,gasolu je potrebno veceras najmanje 6 poena za dva da predje ovu granicu iako nije u nekoj formi ali ovu granicu je u zadnjih 10 utakmica 5 puta presao,jos kada se vidi kako je igrao na pocetku sezone u prvih 19 utakmica on je 17 puta presao ovu granicu zasto onda ne bi i veceras,igra protiv clippersa kojima je zabijao i daleko preko ove granice pa covjek je u zadnji 5 utakmica prosle godine protiv clippersa davao 20,19,23,23,8 (ovdje je imao slab sut 1/8) ja cu ga odigrati na jaci ulog jer mi je granica stvarno mala za ovakvog igraca

15.01.2013. 02:30
Dallas - Minnesota
Nikola Peković (Minnesota) over 17.5 1.85

-doslo je vrijeme i za pekovica koji ce danas igrati protiv kamana koji nikad za mene nije bio neki vrhunski centar,dallas je protiv cousinsa primio 29 poena,pekovic bi isto mogao preci granicu od 20 poena ove sezone im je zabio 21 i 20 poena,love ce prema informacijama opet biti out tako da ce pekovic opet uzeti dosta suteva,u gostima protiv dallasa ove sezone je imao vec 13 poena na poluvremenu,interesantno je kod njega da prvo poluvrijeme odigra odlicno a 2pl slabije,ja se nadam da ce veceras citavu utakmicu odigrati dobro i da ce zabiti najmanje 18poena