- 14 Jan 2013, 21:08
15.01.2013. 01:00
Washington - Orlando
Arron Afflalo (Orlando) over 17.5 1.85
-zadnji put sam ga under igrao i promasio,veceras cu odigrati over jer igra protiv dosta slabije ekipe,clippersima je u zadnjoj dao 30poena iako je na poluvremenu imao 7,pokazao je da je u dobroj formi i ocekujem i veceras od njega najmanje 18 poena,protiv washingtona je igrao dva puta ove sezone i dao im 26 i 15 poena,upravo zadnju su igrali u gostima kao i veceras i tu je zabio 26 poena uz sut 9/21 sigurno bi imao i vise da ga je isla trica 1/6,mislim da ce veceras imati bolji sut za tri jer tesko da moze ponoviti opet takvu utakmicu,a tu ce biti i koje slobodno u toj utakmici je imao 7/7 ocekujem i veceras da uzme oko 20 suteva i da ce ubaciti najmanje 2,3 trice uz to ce mu biti dovoljno jedno 4 kosa za dva poena,i uz slobodna bacanja bi trebao preci ovo bez problema
15.01.2013. 02:00
Memphis - L.A. Clippers
Marc Gasol (Memphis) over 11.5 1.85
-ovo mi je zaista mala granica sto nudi premier kladionica i moram je odigrati,gasolu je potrebno veceras najmanje 6 poena za dva da predje ovu granicu iako nije u nekoj formi ali ovu granicu je u zadnjih 10 utakmica 5 puta presao,jos kada se vidi kako je igrao na pocetku sezone u prvih 19 utakmica on je 17 puta presao ovu granicu zasto onda ne bi i veceras,igra protiv clippersa kojima je zabijao i daleko preko ove granice pa covjek je u zadnji 5 utakmica prosle godine protiv clippersa davao 20,19,23,23,8 (ovdje je imao slab sut 1/8) ja cu ga odigrati na jaci ulog jer mi je granica stvarno mala za ovakvog igraca
15.01.2013. 02:30
Dallas - Minnesota
Nikola Peković (Minnesota) over 17.5 1.85
-doslo je vrijeme i za pekovica koji ce danas igrati protiv kamana koji nikad za mene nije bio neki vrhunski centar,dallas je protiv cousinsa primio 29 poena,pekovic bi isto mogao preci granicu od 20 poena ove sezone im je zabio 21 i 20 poena,love ce prema informacijama opet biti out tako da ce pekovic opet uzeti dosta suteva,u gostima protiv dallasa ove sezone je imao vec 13 poena na poluvremenu,interesantno je kod njega da prvo poluvrijeme odigra odlicno a 2pl slabije,ja se nadam da ce veceras citavu utakmicu odigrati dobro i da ce zabiti najmanje 18poena