Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Pana
#729 Ponuda nije nesto, pa mislim da cu probati Boston 2 4,20 kvota. Boston popravlja polako igru, pored Ronda i Piercea, Sullinger i Green dobro igraju. Uz pomoc raspolozenog Garnett-a i Terry-amogu oni ovo da dobiju. Mislim da mogu da prekinu seriju Clippersa i iznenade.

Naravno neki manji ulog je u pitanju.
By kokodril
larsson777 said

Sta kazete za Dirka 12.5 ? kakva su razmisljanja?

po sjećanju,
prošle godibne je dirk prva dva overa imao protiv oklahome na početku sezone,
to mi je u sjećanju jer sam upravo za te dvije utakmice pisao analizu na jednom forumu,a to mi je upalo u oko jer dirk protiv oklahome ima malo je reći fantastične brojke
2010-11 play off 48,29,18,40,26 regular:34,13(12 min u igri ozljeda)
2011-12 play off 25,31,17,34 regular:29,26,8,27

od 14 utakmica smrdi samo 8 i 17 poena
http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/oklahoma-city-thunder/players/serge-ibaka/comparison/12/21/307/83

link sa duelom nowitzki-ibaka
ako mu itko leži onda je to ibaka,brojke su prestrašne
sve i da ih oklahoma razvali,past će intezitet obrane,dirk će sigurno odigarti preko 25 min uz 10-ak šuteva i koje sl.bacanje sasvim dovoljno
By laptop
#733 evo ljudi ja bi se u potpunosti slozio s vama u vezi J.Crawforda i K.Martina OVER , nadodao bih jos Durant under 29,5

crawford kuci standardno trpa, a ovo dvoje mi se cini logicno...ne vjerujem da ce durant forsirati kao sa miamiem, vjerojatno ce vecu minutazu imati i klupa, prvenstveno martin koji bi ovo trebao bez problema prebaciti...
By larsson777
kokodril said

larsson777 said

Sta kazete za Dirka 12.5 ? kakva su razmisljanja?

po sjećanju,
prošle godibne je dirk prva dva overa imao protiv oklahome na početku sezone,
to mi je u sjećanju jer sam upravo za te dvije utakmice pisao analizu na jednom forumu,a to mi je upalo u oko jer dirk protiv oklahome ima malo je reći fantastične brojke
2010-11 play off 48,29,18,40,26 regular:34,13(12 min u igri ozljeda)
2011-12 play off 25,31,17,34 regular:29,26,8,27

od 14 utakmica smrdi samo 8 i 17 poena
http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/oklahoma-city-thunder/players/serge-ibaka/comparison/12/21/307/83

link sa duelom nowitzki-ibaka
ako mu itko leži onda je to ibaka,brojke su prestrašne
sve i da ih oklahoma razvali,past će intezitet obrane,dirk će sigurno odigarti preko 25 min uz 10-ak šuteva i koje sl.bacanje sasvim dovoljno
ma u poravu si skroz,nema tu Ibaka sta da trazi .
By Baja
#735 nema sanse da Dirk odigra veceras vise od 15 tak minuta vraca se nakon duge pauze i sigurno ce se postepeno vracat u sistem igre dallasa.
With the Mavs playing three times in the next four days, expect Carlisle to limit Dirk's minutes while he gets back into shape and to keep from overworking his surgically repaired knee.

Vidim i usljed iskljucena Howarda u 3 cetv sinoc Jamisnon imo finu minutazu od citavih 0 minutaCool
By dr.Mas
#737 Mislim da ce Griffin pre under da ide.. Ja sam ga tako odigrao.. Nego sta mislite da li moze Garnet 13.5 over?
By kokodril
#738 Nowitzki se danas ne vraca,jer je vec odigrao jednu utakmicu 20min,zato je moja procjena 25 min jer je 2 dana bio slobodan,puno logicnije je da danas odigra pa da iducu igra manje ili pauzira,ovisno o rasporedi
Oni koji prate NBA znaju ostali ......
By celavi_stvor
#739 Ja večeras igram jedan sistem, samo da izvršim svoju građansku dužnost i da posjetim kladionicu..

Real M.(82,5) Više @ 1,70 / FIX + 3/4 sistem
------------------------------------------------------------------
LA Clippers - Boston(+8,5) 2 @ 1,85
Oklahoma(107,5) Manje @ 1,85
K.Durant (29,5) Manje @ 1,85
Brose Baskets(71,5) Manje @ 1,70

ulog 10 KM / min dobitak: 24, max; 101