Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By cipi cips
#720 Povratak Dirka u momcad.Sta,mislite koliko ce igrati? Mogao bi barem 10-15 min.To znaci i manje suteva za ostatak ekipe.Ima negdje Mayo under?
By Matya EllisMVP
#723 MartinKev(-15,5+) OVER 1,85

Westbrook po običaju ne igra sa 100% snage kad su ovakve utakmice koje bi okc trebala lagano dobiti i tu vidim šansu za Martina koji je jedan od boljih strijelaca u ligi i koji moze biti voda u nekim manjim klubovima. Dolaskom u Oklahomu podredio se momcadi i zanemario vlastitu statistiku te jako dobro mijenja Hardena. Ulazi s klupe kao šesti igrač i redovito provodi vise od 30 minuta na terenu.
Imao je problema sa kvadricepsom no to je zaliječio i spreman je danas 100%.
Malo ce danas bit laganija utakmica za Wesa i Duranta i tu bi Martin mogao pruziti lijepu partiju.
Tesko je biti pametan danas uz ovakvu siromasnu ponudu al ovo je jedan jako lijep par koji cu spojiti sa gore spomenutim tandemom u underu čisto da mi gledanje utakmice bude veselije.
Sretno!
By Mosby
#724 Pozdrav svima!!
Poceo sam vas pratit nedavno i samo vam želim zahvalit na trudu!! imate odlicne analize i samo tako nastatvite.
Hvala vam na odlicnim parovima
By ferenguz
#725 Pozdrav ekipa, sinoc sam citao vas forum na preporuku mojih prijatelja koji igraju vase tipove i veoma lepo zaradjuju, sinoc sam odigrao dva overa, i nazalost na LA lakerse, ali nema veze u nekoliko navrata mi je prijatelj uzeo 100 kuna i napravio mi je 300 na dva overa...necu puno piskarati jer se ne kuzim u NBA ni sekunde, samo da vam zahvalim na odlicnim analizama, pratit cu vas naravno, i nadam se da necete mnogo fulati..pozdrav!!!
By OT
#726 Igram danas

Kevin Martin 15,5 OVER (Premier kladionica)

Očekujem laganu pobjedu Oklahome,vjerovatno veča minutaža za Martina,odličan šuter sjajno vodi Oklahomin drugi unit,a Dallas i nema neku odbranu za pohvalit tako da igram Martina over..

Jamal Crafword 16,5 OVER (Premier kladionica)

Boston je proradio protiv Netsa i to je baš sve ono kako sam i govorio Rondo se mora uozbiljit u napadu Green je konačno proradio kako treba Sullinger isto tako Griffin može komotno plakat pored Garnetta meni je generalno Griffin solidan ali teško se privikava i sporo uči neko drugi oblik igre osim zakucavanja,a protiv Garnetta se neče naigrat to mu je garantovano.Zato očekujem da Clippersi u velikoj mjeri lome Boston sa trice i naravno tu dolazi njihov specijalista za te stvari Jamal Crafword koji mislim da večeras može lako da prebaci ovu granicu imat će sigurno 35+ minuta...

Rajon Rondo 14,5 OVER

Nakon utakmice protiv Netsa uvjerena sam da će Rondo uzeti koji šut više nego inače,pokazao je da može,odlično se pokazao protiv skoro svakog PG zašto ne i protiv Paula.Ma da bit će mu teško ali imat će i veliku minutažu,granica je solidna tako da ga igram u over.Osim toga Paul je prgav ako ne i najprgaviji igrač u ligi ni Rondu nije mane tako da eventualno i neka isljučenaj nisu nemoguča.Kako god Ronda igram uz ova tri para na neki lakši ulog čisto da ispratim nešto...