Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
dubet said

Ide li Ginobili over 13,5 s obzirom da nema Parkera

trebao bi,ali pitanje da li oceCool,ali mislim da nebi trebao zeznut posto je zdrav i imat ce dobru minutazuWink.
By Marko_OKC
dubet said

Ide li Ginobili over 13,5 s obzirom da nema Parkera

Ja sam igrao Duncana over 15,5 ali morao bi i Ginobli u over
By MvP39
#5557 Slazem se sa svima vama oko overa na velike zvijezde. Jos bi dodao:

Indiana - Chicago(179,5) manje (1,85)
Ovo igram iz razloga sto ove dvije ekipe igraju najbolju obranu u cijelom NBA-u. Igrali su 3 puta ove sezone i samo jednom su isli ispod ove granice, ali zasto onda ja igram manje? Zato sto su ove dvije ekipe podigle svoju obranu na najvecu mogucu razinu. Jedini problem ovom paru mogao bi biti ako Indianin prvi sastav bude igrao protiv Chicagovog drugog jer Chicagov drugi sastav igra dosta lose obranu, a Indiana je solidna u napadu. Ali mislim da se to nece dogoditi, ocekujem da oba 2 tima drze prvi sastav gotovo cijelu utakmicu na terenu jer ocekujem gustu utakmicu. Chicago me jucer zadivio svojom obranom nad Brooklynom, jednostavno su ih ubili tom obranom i preokrenili cijelu utakmicu do blow outa. S druge strane Indiana ima najbolje obrambene igrace na pozicijama gdje su Bullsi najbolji u obrani. Boozer, Noah i Deng ce tesko zabijati posto ce ih cuvati West, Hibbert i George. Kad pogledamo opet adute Indiane u napadu, West i George ce bit dobro cuvani jer su Noah-Boozer i Deng odlicni obrambeni igraci. Jedini problem mozda bude pretstavljo Hill na playmaker poziciji, ali ako pocne prodirat docekat ce ga stupovi obrane. Nadam se da nece bit neka suterska vecer gdje ce svi sve trpat.
By Mavericks
MvP39 said

Slazem se sa svima vama oko overa na velike zvijezde. Jos bi dodao:

Indiana - Chicago(179,5) manje (1,85)
Ovo igram iz razloga sto ove dvije ekipe igraju najbolju obranu u cijelom NBA-u. Igrali su 3 puta ove sezone i samo jednom su isli ispod ove granice, ali zasto onda ja igram manje? Zato sto su ove dvije ekipe podigle svoju obranu na najvecu mogucu razinu. Jedini problem ovom paru mogao bi biti ako Indianin prvi sastav bude igrao protiv Chicagovog drugog jer Chicagov drugi sastav igra dosta lose obranu, a Indiana je solidna u napadu. Ali mislim da se to nece dogoditi, ocekujem da oba 2 tima drze prvi sastav gotovo cijelu utakmicu na terenu jer ocekujem gustu utakmicu. Chicago me jucer zadivio svojom obranom nad Brooklynom, jednostavno su ih ubili tom obranom i preokrenili cijelu utakmicu do blow outa. S druge strane Indiana ima najbolje obrambene igrace na pozicijama gdje su Bullsi najbolji u obrani. Boozer, Noah i Deng ce tesko zabijati posto ce ih cuvati West, Hibbert i George. Kad pogledamo opet adute Indiane u napadu, West i George ce bit dobro cuvani jer su Noah-Boozer i Deng odlicni obrambeni igraci. Jedini problem mozda bude pretstavljo Hill na playmaker poziciji, ali ako pocne prodirat docekat ce ga stupovi obrane. Nadam se da nece bit neka suterska vecer gdje ce svi sve trpat.

100% sam siguran za taj mec;)
By FamilyGuy
#5559 Jučer propustio, danas ima puno parova evo par mojih analiza nadam se da će pomoći nekome Laugh Sretno svima

James 27,5 Više 1,65

Miami gostuje kod Knicksa gdje James u zadnjih 8 utakmica postiže vrlo dobre brojke u prosjkeu zabija 33 poena. Prvi susret ove sezone u MSG.u bio je limitiran i zabio je 23 poena u utakmici gdje su Knicksi odigrali jednu od boljih utakmica što se tiće obrane u cijeloj sezoni limitiravši aktualne prvake na 84 poena. Večeras će to biti drukčija priča, James igra odlično i ne vidim kako će ga Knicksi koji su daleko od obrane kakve su pokazavali na početku sezone mogu zaustaviti.

Westbrook 25,5 Više 1,85

Griffin i Durant su najviše spominjeni na utakmici Clippersa i Thundera, ali ja nemam neki osjećaj za njih danas (U ponoć su znati jesam li imao izdao osjećaj ili ne :D ) Westbrook igra fenomenalno u zadnjih 10 utakmica u zadnjih 6 utakmica na prosjeku je od 30 poena. Clippersi i Paul su veliki test za ovog playmakera Thundera no mislim da bi mogao i u ovome susretu postići barem 26 poena. Westbrook trenutno ima visok postotak šuta, a i može zaraditi dosta slobodnih bacanja svojim prodorima. Večeras bi i on i Durant mogli dosta naštetiti Clippersima upravo sa slobodnih bacanja koji ovaj dvojac iznuđuje poprilično puno po utakmicama. Westbrook je "vruć" iako ima težak matchup, riskarati ću sa njim večeras.

Nowitzki 19,5 Više 1,85

Nowitzki se vraća u formu kakvu smo ga navikli gledati. U zadnjih 5 utakmica 4 puta je završio utakmicu sa 20+ poena kiksao je očekivano tek protiv najbolje obrane lige Memphisa tamo je završio na 10 poena. Houston je daleko od defanzivne sile dopuštaju puno poena i očekujem da to iskoristi večeras Njemac i zabije barem 20 poena. Posljednji susret ove dvije momčadi su odigrale u Dallasu a Nowitzki je zabio 19 poena. Dvoumio sam se između Nowitzkoga i Maya nadam se da sam donio pravu odluku.

Knicks-Miami 2 1,60

Miami ima 13 pobjeda, a gostuje kod Knicksa koji su na nizu od 3 pobjeda. Knicksi su ove sezone već svladali dva puta Miami koji ne briljira previše u gostima ove sezone no ovaj par igram čisto zbog trenutne forme i jednih i drugih. Knicksi dosta osciliraju u posljednje vrijeme nanizali su tri pobjede zaredom no prije toga su imali nekoliko poraza zaredom, a trenutno ne briljiraju ni u obrani. James je u odličnoj formi vrlo dobro igra i Wade i mislim da bi to sve moglo biti dovoljno da Miami svlada prvi puta ove sezone Knickse. Knicksi su iznenadali pobjedom u prvom susretu u MSG-u no sumnjam da takvu predstavu mogu ponoviti i danas. Miami nastavlja svoj niz pobjeda.

Lakers- Atlanta 1 1,50

Lakerrsi imaju težak test večeras jer u Staples Centar stiže Atlanta Hawksi momčad koja je u petak prekinula niz od četri vezanih pobjeda izgubvši od Phoenixa. Lakersi su kod kuće ulovili ritam imaju 6 pobjeda zaredom u svom Staples Centru i prvi puta nakon više od dva mjeseca mogli bi izjednačiti rekord pobjeda i poraza (29-30). Atlanta nije slavila kod Lakersa još od 2006. godine. Lakersi igraju uvjerljivije nego ikad ove sezone i na krilima dobrih partija u Staples Centru očekujem novu 7. pobjedu zaredom za Bryanta i društvo.
By st sonic
#5561 Vidim da niko ne spominje Boozera.
Po meni Boozer under 17,5 bi trebalo proć. Chicago kontra indiane... Indiana najbolje u lizi čuva baš njegovu poziciju odakle primaju u prosjeku 16,7 koševa, znači manje od ove granice... Boozer ide na Westa, a zadnje 2 međusobne kad su igrali je ubacia 10 i 14 poena, šta znači da mu ni west ni stil igre protiv indiane ne odgovaraju. Uz to, Chicago je sinoć ima utakmicu di je Boozer odigra 32 min, dok je Indiana imala dan odmora šta također ide u korist ovog undera jer bi west triba bit nešto svježiji... Osim toga ne očekujem neku raspucanu utakmicu, i vidim ga na nekih 14-15 poena... Granica 17,5 je iz favorita, neke kladare imaju 16,5 kako vidim...
By melo7
#5562 Pozdrav, nov sam na forumu ali pratim vas vec nekoliko dana i super mi pomazete u odabiru parova. O nba znam sve i svasta i odlucio sam vam se prikljucit i reci svoja misljenja i parove.

Znaci danas ovako, fokus na ny-miami i lac-okc, kasnije cu si slozit i nocni listic,

Durant 28,5 više 1.85
- sve ste vec rekli o tome, i na prvu mi je odmah da jednostavno mora igrati i zabijati ako okc zeli do dobrog rezultata protiv jacih ekipa sto clippersi jesu.

Clippers 1 1.90
- misljenja sam da domaci pobjeđuju danas jer imaju puno veci roster i igraju kod kuce i koliko znam nitko im ne fali, a smatram da durant i westbrook nemogu sami.

Anthony 28,5 više 1.85
- po nekom osjecaju mislim da ide preko jer ny nema sanse protiv ovakvog miamija ukoliko on ne uzme stvari u svoje ruke, svi znamo koliki je potrosac lopti a protiv ovakvih ekipa kao sto je miami jednostavno mora i pogađati.

kazete da ce i griffin preko, nisam presiguran samo zbog ibake na suprotnoj strani, mislim da ce prije paul, ocekujem odlican duel paula i westbrooka.
By mhkladionicar
#5563 veceras ne vidim nikoga od igraca da je bas siguran za over kao neku noc recimo za westbrooka protiv denvera

ali evo ja cu pokusati sa ova tri igraca

Durant over 28.5 nadam se da nas nece iznevjeriti

O.J.Mayo over 16.5 pitanje je on ili nowitzki a mogu i oba u over ja cu ipak uzeti mayo preko najvise zbog medjusobnih protiv houstona igrao je tri puta prvo u pripremnoj zabio 20 poena za 24min poslije toga nevjerovatnih 40 poena i u januaru mjesecu ove godine 18 poena uz dosta slab sut 3/14 ali je zato imao 12/13 slobodna bacanja veceras ocekujem opet jednu dobru utakmicu od njega

AL Horford over 17.5 dosta riskantan par ali ga moram odigrati jer je u velikoj formi i vjerujem da moze protiv lakersa najmanje 18 poena zabiti
By bukefal123
#5564 možda stavim nešto kasnije, ali zasad se igralo griffin cousins duncan over, booz under.. naijizgledniji mi je cousins over 16.5...
By canca
#5565 K.Durant (Oklahoma) (28,5) 2
Ovaj mi se par svidio jutros cim sam ponudu otvorio a vidim da vas je dosta pisalo o njemu. Ocekuje nas prava poslastica veceras a i u finom terminu. Ocekuje nas jako dobar, neizvjestan i zanimljiv mec a kao najbolji pick iz ove utakmice po meni se namece Durant over. Westbrooka ocekuje dvoboj sa CP3, Ibaka i Perkins vodit ce bitke sa Jordanom i Griffinom a Durant nema nekog kvalitetnog cuvara. Mislim da ce danas uzeti dosta suteva i da ce otici 30+. Zadnjih 5 meceva ostao je ispod ove granice i mislim da je vrijeme da je predje.

Trebalo bi probati T.Duncan (S.Antonio) (15,5) 2 ili M.Ginobili (S.Antonio) (13,5) 2. Parker out, upitni Diaw, Neal i Jackson.

Razmisljam odigrati ovakav tiket za utakmicu u 7 sati..

L.James (Miami) (28,5) 3.3. 19:00 Više 1,85
C.Anthony (N.York) (28,5) 3.3. 19:00 Više 1,85
New York - Miami(198,5) 3.3. 19:00 Više 1,85

Ocekuje nas poslastica u ranom terminu. U zadnje vrijeme igraju na velik broj koseva pa tako mislim i da ce veceras i da ne bi trebali imati velikih problema pri prelasku ove granice. Kako ocekujem dosta koseva tako mislim da bi trebale i zvijezde oba tima biti na svome nivou i otici 30+