dubet said
Ide li Ginobili over 13,5 s obzirom da nema Parkera
trebao bi,ali pitanje da li oce
dubet said
dubet said
MvP39 said
Slazem se sa svima vama oko overa na velike zvijezde. Jos bi dodao:
Indiana - Chicago(179,5) manje (1,85)
Ovo igram iz razloga sto ove dvije ekipe igraju najbolju obranu u cijelom NBA-u. Igrali su 3 puta ove sezone i samo jednom su isli ispod ove granice, ali zasto onda ja igram manje? Zato sto su ove dvije ekipe podigle svoju obranu na najvecu mogucu razinu. Jedini problem ovom paru mogao bi biti ako Indianin prvi sastav bude igrao protiv Chicagovog drugog jer Chicagov drugi sastav igra dosta lose obranu, a Indiana je solidna u napadu. Ali mislim da se to nece dogoditi, ocekujem da oba 2 tima drze prvi sastav gotovo cijelu utakmicu na terenu jer ocekujem gustu utakmicu. Chicago me jucer zadivio svojom obranom nad Brooklynom, jednostavno su ih ubili tom obranom i preokrenili cijelu utakmicu do blow outa. S druge strane Indiana ima najbolje obrambene igrace na pozicijama gdje su Bullsi najbolji u obrani. Boozer, Noah i Deng ce tesko zabijati posto ce ih cuvati West, Hibbert i George. Kad pogledamo opet adute Indiane u napadu, West i George ce bit dobro cuvani jer su Noah-Boozer i Deng odlicni obrambeni igraci. Jedini problem mozda bude pretstavljo Hill na playmaker poziciji, ali ako pocne prodirat docekat ce ga stupovi obrane. Nadam se da nece bit neka suterska vecer gdje ce svi sve trpat.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]