Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By laptop
rose1 said

Vidim forsirate George-a i Deng-a under . Zasto ? Jeste ikad vidjeli match-up na kojem se obojica nafuraju i trpaju jedan drugom ??? Zaobidjite ih, moj savjet! Imate dosta dobrih parova vcrs da bi igrali ovo, gdje je sve moguce !! Pozz

a sta ako bude match-up noah-hibbert ili boozer-west, ili robinson-hill koji je po meni najrealniji... ? jebo ga ti, sta sad bacas malera, ako ti napisemo sta je realno zasto izdrkavas...ajd realno, jel bi ti prije odigrao denga manje ili vise, s obzirom tko ga cuva? ili tekmu manje ili vise poena? ovo su utakmice u kojima se ocekuje i u kojima u vecini slucajeva bude manje koseva jer su to ekipe sa jako organiziranim i cvrstim obranama koje ne primaju puno koseva naivnih i ne prave puno glupih faula...
By stef
ronnie008 said

stef said

cikago indijana 6.5 h2
roj hibert 11.5 2
k.woker 15.5 2
g.henderson 17.5 2
j.kalderon 12.5 2
k.lowry 10.5 2
p.pirce 17.5 1
d.lee 16.5 2
odaberite nesto, mislim da su ovo najsigurniji parovi za veceras. Srecno

iskusno si ovo analizirao!

cikago u veoma slaboj formi, dok indijana polaka pocinje igrati konstantno, ne verujem da mogu izgubiti sa vise od 6 razlike. K.Woker- na domacem terenu igra znatno bolje i uzima dosta suteva, uz to jos igraju protiv detroita i za mene ovo je najsigurniji fix. J.Kalderon- sinoc veoma dobar protiv majamia 16 poena - 3 trojke, sarlot nije neka odbrambena ekipa prolazi Jose ovo lagano. K.Lowry- sva je prilika da Gay nece igrati veceras, juce protiv istog protivnika 9 poena uz tri trojke, veceras uzima vise suta i prolazi ovu granicu. P.Pirce- odbrana memfisa najbolja na svetu. D.Lee-preniska granica za njega, treba se iskoristiti. G.Henderson-momak igra u zivotnoj formi, zadnje 7 utakmice je dolazio lagano u over pa ne vidim zasto ne bi i veceras. R.Hibert- juce igra 25 min. uz sut iz igre 4/7 i sa penala 3/6, veceras dosta neizvesnu utakmicu ocekujem tako i vise minuta za Roja.
By shomygpb
laptop said

rose1 said

Vidim forsirate George-a i Deng-a under . Zasto ? Jeste ikad vidjeli match-up na kojem se obojica nafuraju i trpaju jedan drugom ??? Zaobidjite ih, moj savjet! Imate dosta dobrih parova vcrs da bi igrali ovo, gdje je sve moguce !! Pozz

a sta ako bude match-up noah-hibbert ili boozer-west, ili robinson-hill koji je po meni najrealniji... ? jebo ga ti, sta sad bacas malera, ako ti napisemo sta je realno zasto izdrkavas...ajd realno, jel bi ti prije odigrao denga manje ili vise, s obzirom tko ga cuva? ili tekmu manje ili vise poena? ovo su utakmice u kojima se ocekuje i u kojima u vecini slucajeva bude manje koseva jer su to ekipe sa jako organiziranim i cvrstim obranama koje ne primaju puno koseva naivnih i ne prave puno glupih faula...

Opusteno momci,svako ima pravo na svoje misljenje :D Uostalom videcemo veceras kako ce se odvijati utakmica :D Pozz i srecno svima
By rose1
laptop said

rose1 said

Nisam ja rekao da je nemoguce! Samo kazem, zaobidjite to ! Deng, njegova granica 15, 5 ! ti mislis da je to puno ??? Oke, to ti je jedna- dvije trice, par suteva iz igre i par slobodnih bacanja a igra 38 min u prosjeku ! Pogledaj malo George-a i njegovo stanje sa faulovima! pa mi onda reci da ne prave glupe faulove :S
Zadnjih par tekmi je imao dosta problema sa faulovima, na startu ih 2 napravi k'o iz p**** ! NE kazem da nije dobar defanzivac, al' u zadnje vrijeme je postao malo kurcevit, da tako kazem! Forsira suteve, pravi gllupe faulove. To ti sve odgovara Dengu, koji je jako dobar igrac, i koji se ne forsira puno, al' kad treba, moze sve ! A ti ako mislis da je realan vcrs samo naprijed ! Sretno ti bilo ! A isto tako i George bez Westa i Grangera, sve sam radi, bez obzira k'o ga cuva, on moze svakoj ekipi ubaciti 20+ kad se uozbilji !
By king
#8000 cekaju se MvP39 i Master Yoda da objave svoje parove da vidim jel mi se negdje misljenje ne poklapa s njihovi pa da mogu ic uplatit ako je sve uredu
By Master Yoda
king said

cekaju se MvP39 i Master Yoda da objave svoje parove da vidim jel mi se negdje misljenje ne poklapa s njihovi pa da mogu ic uplatit ako je sve uredu

moje isprike, ali neću danas objavljivat analize pošto se još uvijek trijeznim i oporavljam od sinoćnjeg slavlja i stvarno nemam snage, ali gledao sam malu ponudu i definitivno mi je glavni pick Kemba više od 16,5, već sam vidio da je više manje on analiziran od strane ostalih članova, jedino imam dvojbu koga da još povežem s njim, u igri su mi DeRozan više od 17,5 zbog izostanka Gaya ili Nene više od 14,5 zbog dobre forme i činjenice da mu je čuvar David Lee koji prosječno prima od protivničkih četvorki 20 koševa, to su moja razmišljanja za danas
By st sonic
stef said

cikago indijana 6.5 h2
roj hibert 11.5 2
k.woker 15.5 2
g.henderson 17.5 2
j.kalderon 12.5 2
k.lowry 10.5 2
p.pirce 17.5 1
d.lee 16.5 2

koja je ovo kladiona s ovako niskim granicama? I ima li to čudo onlajn klađenje da se otvori račun, ili ka u germanie moraš ić do poslovnice? walker na 15,5 je poklon pa makar i ne prošlo...
By stef
st sonic said

stef said

cikago indijana 6.5 h2
roj hibert 11.5 2
k.woker 15.5 2
g.henderson 17.5 2
j.kalderon 12.5 2
k.lowry 10.5 2
p.pirce 17.5 1
d.lee 16.5 2

koja je ovo kladiona s ovako niskim granicama? I ima li to čudo onlajn klađenje da se otvori račun, ili ka u germanie moraš ić do poslovnice? walker na 15,5 je poklon pa makar i ne prošlo...

max-bet...ne bi znao da li imaju online kladjenje
http://www.maxbet.rs/wp-content/uploads/downloads/2013/03/Dodatak-3-23.03.2013.pdf
By mhkladionicar
#8005 Greg Monroe (Charlotte - Detroit) over 15.5 DA @ 1.85

monore je jedan od najperspektivnijih cetara lige i odlicno igra ove sezone,u odlicnoj je formi u zadnjoj je miamiu zabio 23 poena prije toga odlicnom brooklynu 17 veceras igra protiv ekipe koja ima dosta slabiju odbranu i protiv koje je vise puta isao preko ove granice ove sezone im je vec zabio 18 i 19 poena dok je prosle godine isto imao odlicne brojke u 4 utakmice je uvijek isao u over (16,19,19,25)
Knight i Drummond su i veceras upitni tako da ce opet vecina napada ici na monroe koji ce znati iskoristiti slabu odbranu charlottea

Carmelo Anthony (New York - Toronto) over 27.5 DA @ 1.85

new york docekuje toronto ova utakmica se igrala i sinoc new york je pobjedio 99:94 na krilima sjajnog carmela koji je zabio cak 37 poena gledao sam tu utakmicu i uvijek ista scena carmelo uzima skoro svaki napad u 1/4 je uzeo cak 10 suteva na kraju je imao ukupno 31 sut iz igre 14/31 i imao 11 slobodnih bacanja,ocekujem i veceras opet istu scenu i oko 30 poena carmela koji ce opet sigurno uzeti preko 20 suteva on je jedan od igraca kojega tesko mozete cuvati i uvijek nadje put do kosa i zna zabiti iz ne mogucih situacija,u prvoj cetvrtini sinoc nije imao bas precizan sut ali je zabio u prvih 6min 9 poena do kraja nije dao kosa,odlicno je igrao 2pl gdje je zabio cak 22 poena dok je u prvom dao 15,treba napomenuti da nece biti rudy gaya i da postoji mogucnost od blowouta ali ima i new york problema tako da mislim da se toronto moze nositi i bez gaya to su uradili sinoci u citavom 2pl bez njega gdje su cak zabili 57 peona a primili 49

John Wall (Golden State - Washington) over 18.5 DA @ 1.85

razmisljao sam izmedju njega i nenea i vjerujem da ce ici oba igraca veceras u over ali evo stavit cu ipak walla na glavni tiket,sta reci za walla koji odlicno igra i napokon je ovo onaj stari wall koji je sposoban zabiti svakoj ekipi 20+ poena,veceras igraju protiv golden statesa koji igra run and gun kosarku i mislim da ce to dobro doci wallu koji je izuzetno brz i bez problema prolazi protivnicku odbranu,sinoc je lakersima zabio 24 poena prije toga phoenixu 19,pa je onda davao 17,29,23,27 poena znaci u zadnjih 7 utakmica samo jednom je ostao ispod ove granice i tad je zabio 17,nisam jos nasao info da li ce biti opet out beal i okafor u tom slucaju wall ce morati uzeti jos vise suteva i veceras protiv odbrane golden statesa ocekujem njegovih 20+ poena
By Veconja
rampagejackson said

king said

livadarka said

LJUDI POMOC D. Will manje od 21 ili CP3 vise od 17 ???

ja bi prije d. willa manje jer cp3 je odlican obrambeni, a kad ga krene moze svakome zabit 20+

ne bi ja diro ni jednog ni drugog, ima puno boljih parova, ovdje je čista lutrija na njih dvojicu

po meni je bas is tog razloga sto veceras derona cuva cp3 zicer manje deron na toj granici od 21,5, inace na nekim kladama su spustili na 19,5 to je vec rizicnije ali uvjeren sam da nece deron iznad 20 prebacit osima ako bude imao max minutazu ali kontam da ce mu trebat predah od nadobudnog cp-a ;) i mislim da ce se cp3 vise aktivirat u def zadacama i asistencijama u ovoj tekmi :3