Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#7950 Evo da otvorim temu za danas, 7 utakmica je na rasporedu.

Za sve vas košarkaške zaljubljenike tu je jedna FB stranica kratkog i jasnog imena "Košarka" koju vodi jedan član našeg foruma, skoro su na 38,000 lajkova, pa ako volite Košarku... Cool http://www.facebook.com/kosarka.stranica
By slaven96
#7955 K. Walker 16.5 više 1.85
Bobcatsi večeras dočekuju Detroit. Ovo će im biti drugi ovosezonski susret, a po pobjedu imaju obje ekipe. Bobcatsi imaju 3 pobjede iz posljednjih 5 utakmica što je za njih veliki napredak nakon 10 poraza u nizu, dok je Detroit nanizao deset poraza u nizu. Kemba je poznat kao domaćinski igrač, kod kuće postiže 19.3 poena. Večeras im također predviđam pobjedu, a on u pobjedama ima 19.8 poena. U prvoj je utakmici uz šut 9/23 ubacio 20 poena u 34 minute, a u drugoj u 41 minutu 24 poena (8/19). U obje utakmice je igrao Ramon Session, te je u obje uzeo po 11 šuteva, a njega večeras nema tako da će Kemba dobiti malo više minuta, ali i šuteva. Detroit s njegove pozicije prima 19.3 poena, a u posljednjih 10 utakmica čak 23.7 poena. Evo još neke statističke zanimljivosti.. Nakon 2 dana odmora ubacuje 18.8 poena, u razdoblju nakon All Stara 17.1 poen, subotom ubacuje u prosjeku 18.4 poena (prosjek iz 16 utakmica igranih subotom). Jedini mu problem može biti realizacija, tj. da ima lošu noć, ali nadam se da se to neće dogoditi.
Sretno! :)
By Nenad
#7956 Felton under, JR under, Melo over.
U poslednje 2 utakmice vidi se uticaj igranja Mela na njegove saigrace, opet sve ide na njega lagano prelazi granicu od 30 poena suta mnogo, sto se odrazilo na feltona koji 2 utakmice jednocifren broj poena. Sto se tice Jr sumnjam da bi opet mogao preko 20 poena da ide, realno je da stane na oko 15,16. Ne znam tacno granice posto jos dopuna nije izasla ali Felton je na 14,15. Melo oko 28,29. A JR na oko 19,20. Igraju protiv Toronta povredio se Gej, Melo ih je natrpao sinoc, danas ocekujem jos 1 pobedu ovaj put kod kuce gde ce Melo biti motivisan da se kod kuce pokaze u pravoj formi.
By hrvoNBA
#7959 Moj par za danas je...

D.Gallinari 15,5 TIP over
Prolaznost ovog para vidim u činjenici da je ove sezone u 3 utakmice Gallinari prosjecno Sacramentu ubacivao 18,3 poena,redom je ubacivao 23,18,14...u ovoj utakmici gdje je zabio 14 bio je teški blowout (30 poena razlike),al u činjenici da je Ty Lawson (Achilles is upgraded to probable Saturday vs. Sacramento),uzet cu ovaj par na pristojnoj granici od 15,5...Sretno

ULOG 6/10
KVOTA:1,82
KLADIONICA:FortunaWin
By Musa
#7965 Garnett under- igram ga veceras under prtoiv jake obrambene ekipe memphisa,ocekujem da ce se danas puno vise trositi u obrani a da ce napad ostaviti (peirce,greena i ostalima).. u nekim kaldionicama imate 15.5,, to m ise cini stvarno rpevelika granica, ovo realn otreba igrati manje, jel kao prvo ocekujem jako tvrdu utakmicu. vise ocekujem od garnett u obrani da se trosi na randolpha.. ove sezone su igrali i zabio je 12 poena garnett
Deng under- veceras jedan od istocnih derbija, dvije jake obrambene ekipe.. igrali ove godine vec tri puta,deng je u prsojeku u te tri tekme 15ppg, al ga danas igram under na 15.5.. prvo zbog jako lsoe igre protiv portlanda a drugo sto ocekujem da ce se i on puno trositi na paul george,a drugo i pau lgeorge je dobar obrambeni igrac i vjerujem da ce zatvoriti denga..
By CP3
#7969 Zdravo svima.Danas sam resen da uzmem novac kladionici pa cu sa vama podeliti svoje misljenje.Posle dugog niza padova za 1 ili 2 poena veceras dobijam.Moje prvo misljenje za danas glasi:

Walker K.(15,5) over- Igra na domacem terenu i motivacija je velika.Detroit je ekipa koju imaju sanse da pobede i sigurno ce pruziti svoj maximum,nadam se njegovom overu!

New York-Toronto 1- Cista dominacija se ocekuje za veceras i nema se sta vise reci posle onakve utakmice u gostima,veceras nece zaigrati R.Gay tako da su jos vece sanse za pobedu.

Chicago-Indiana 2- Ocekujem i verujem u pobedu Indiane veceras.Gledao sam dosta njihovih medjusobnih duela i Chicagu ocigledno ne lezi Indiana i pobeda bi trebalo da bude ubedljiva!

Ulog 20e
By Krnja
CP3 said

Zdravo svima.Danas sam resen da uzmem novac kladionici pa cu sa vama podeliti svoje misljenje.Posle dugog niza padova za 1 ili 2 poena veceras dobijam.Moje prvo misljenje za danas glasi:

Walker K.(15,5) over- Igra na domacem terenu i motivacija je velika.Detroit je ekipa koju imaju sanse da pobede i sigurno ce pruziti svoj maximum,nadam se njegovom overu!

New York-Toronto 1- Cista dominacija se ocekuje za veceras i nema se sta vise reci posle onakve utakmice u gostima,veceras nece zaigrati R.Gay tako da su jos vece sanse za pobedu.

Chicago-Indiana 2- Ocekujem i verujem u pobedu Indiane veceras.Gledao sam dosta njihovih medjusobnih duela i Chicagu ocigledno ne lezi Indiana i pobeda bi trebalo da bude ubedljiva!

Ulog 20e

ahahahah aj sretno ti bilo
By king
Krnja said

CP3 said

Zdravo svima.Danas sam resen da uzmem novac kladionici pa cu sa vama podeliti svoje misljenje.Posle dugog niza padova za 1 ili 2 poena veceras dobijam.Moje prvo misljenje za danas glasi:

Ulog 20e

ahahahah aj sretno ti bilo

ovaj komentar je potpuno besmislen i nije mu mjesto ovdje ako se ne slazes s necim napisi svoj razlog a ne ahahahahahahah
By larsson777
#7976 Sta kazete Conley 16.5 under? Bice tvrda tekma s malo poena,cuvace ga odlicni Bradley,znam da se raspucao u proslim tekmama,ali i tome mora jednom da dodje kraj.