Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:
Kosarkaski amater wrote:Ostla 2 narodna,clakson dosao vec...laku mpnoc drugari i srecno u nastavku noci

Kolko si im uzeo vcrs?

Ubi me klosar jang za preko 1000e tj ako batler i irving dodju,uzeo bih 150e bez njih injis 250 samo sa irvinhom i ostatak sa oba i klarksonom koji je dosao...ostala dva narodna batler,irving clarkson,gober minus i fox(wall tate i bil pa sam raspisao za po 5e ako padne fox bicu u plusu oko 130e ako dodje onda skoro 400e..jbg neka dodju batler i irving i dista,fox ce tesko mads on je divljak moze da poludi u drugom...jbg sve smo pisali danas.bil,wall irving ja sam i batlera posle tate,rodjo pao,klarksona sam posle i gobera al embid nije igrao al ja odigra..ne odigra nikog iz indijane a napisah ako ne igra mcdermota sabonisa cu..fox sam al nisam bio ubedjen pa sam samo na jedjom narodnom...sutra wiliamson ovi na 4 tankiii,
By ottorinator
#133760 Koju sam psihijatriju imao s ovim Garlandom, nevidjeno nesto...cekao ga over 15,5 on ima 12 na poluvremenu...u drugo ciglario ko ludjak sa sutom 1/12 i zabije koš za prelazak 20 sekundi prije kraja...dobio sam pare, ali mi je uzeo živaca za 5 života.
By Luckyboy
UcenikBGD wrote:Naplati i taj narodni slobodno sa Kazinsom. Reci im tamo u rmco da je došao, kaži reko je neki na Forumu da je došao i on i Tate.

Druzee ti imas ozbiljan problem u glavii, ovo sam napisao na poluvremenu jer je neko pre meča rekao rodjo + i tate +, a ne ja, da je igrao koji minut vise presao bi granu. Gledao sam utakmicu i bio sam siguran da prolazi zato sam i postavio post. Mene je sinoc oborio jang za velike paree i sta sad treba da dodjem ovde na forum i da vredjam nekog i da plačem sto mi nije dosao, a ceo je forum napisao jang + lagano nema ko da ga cuvaa, gadja za 3 ko lud itd... Pa druzeee opusti see maloo zato zbog takvih kao sto si ti ne treba uopšte ljudi da postavljaju analize jer tebi je uvek neko kriv, ako si toliko dobar zasto ne odigras sam i uzmes paree? Nego si nasao kao anonimus tu da se proseravas i glumis nekog baju, a manji si od makovog zrnaa. Pozdrav ;)
By UcenikBGD
Luckyboy wrote:
UcenikBGD wrote:Naplati i taj narodni slobodno sa Kazinsom. Reci im tamo u rmco da je došao, kaži reko je neki na Forumu da je došao i on i Tate.

Druzee ti imas ozbiljan problem u glavii, ovo sam napisao na poluvremenu jer je neko pre meča rekao rodjo + i tate +, a ne ja, da je igrao koji minut vise presao bi granu. Gledao sam utakmicu i bio sam siguran da prolazi zato sam i postavio post. Mene je sinoc oborio jang za velike paree i sta sad treba da dodjem ovde na forum i da vredjam nekog i da plačem sto mi nije dosao, a ceo je forum napisao jang + lagano nema ko da ga cuvaa, gadja za 3 ko lud itd... Pa druzeee opusti see maloo zato zbog takvih kao sto si ti ne treba uopšte ljudi da postavljaju analize jer tebi je uvek neko kriv, ako si toliko dobar zasto ne odigras sam i uzmes paree? Nego si nasao kao anonimus tu da se proseravas i glumis nekog baju, a manji si od makovog zrnaa. Pozdrav ;)

Lupaš!!!
Šta ima da pišeš na poluvremenu da je prošao kad nije? Sačekaj kraj, šta ima da pišeš na poluvremenu da je tip prošao kad nije??? Pogotovo što nisi ništa napisao pre toga godinama. Samo si izmalerisao čoveku bezveze. Šta ima meni da bude neko kriv, niti sam ga igrao niti mi je ko kriv. Ako već lupetaš pre vremena na poluvremenu unapred onda jednom za svagda naučite neka nepisana pravila. Pecarošu se ne govori srećno kad se sprema u ribolov niti se pita gde ide? Tako se ni kockaru ne govori unapred da je dobio dok ne dobije!!! Valjda imate toliko mozga da to shvatite???
By UcenikBGD
#133769 Čuj njega, da je igrao koji minut više??? Da su babi muda bila bi deda. Ajde bre više jednom za svagda naučite da se ponašate. Kad vas neko iskritikuje odma krene pljuvanje. Kaže tip nisam ja napisao Tate i Kazins plus nego neko drugi. Pa onda kad nisi koji krasni pišeš na poluvremenu? Razumem da taj jazavac koji piše i komentariše to kaže ali ovaj niti je pisao niti je pominjao i samo došao i bacio mu maler i otišao??!!! Stvarno ne razumem tu pobudu
By UcenikBGD
Kosarkaski amater wrote:Pogodio brat batuma,ne igra :D

Pogodio jedino kad je kvota 1 :mrgreen:

Drugi singl klipersi manje od 109,5 !!! Malo morgen, plus tera ljude igrajte Wilijamsa plus, Redzi Jaksona plus, Ibaku plus, naravno Kliprsi over lagano 125 poena,a ova trojica svi debeli minusi. Znaci 0/4 !!!
E protiv takvih se treba boriti ovde. Dodju i nagovaraju naivne da bace pare, klasicni indijanci koji rade za kladionice, i svi treba da reaguju na to odmah ovde, a ne samo se Ucenik javi i posle ga jos banuju jer se kao raspravlja,a ovakve likove treba banovati kji se registruju 10 minuta pre prvog posta i onda perfidno pali masu.
By Jazavac
#133772 Ma ne ljutim se ja na njega, ovo stvarno bila losa odluka trenera, niska petorka pa ih je cak i Wagner punio pored sutera. Nije momak imao losu nameru, ali stv ne treba komentarisati dok igrac ne prodje, znam iz iskustva ja sam tako sigurno 10-ak puta izgavranisao samom sebi i/ili drugima. Jbg naucice, ziv covek gresi :D U pravu si bio za onog lika, Batum jeste bio los tip. Mada realno da sam imao u ponudi Lou Williams-a, mozda bi ga i ja stavio na neki tiket :D Onaj - na Kliperse je bio nenormalna glupost takodje ako cemo iskreno. Bio si u oravu, izvini sto sam reko da malerises
By Luckyboy
UcenikBGD wrote:Čuj njega, da je igrao koji minut više??? Da su babi muda bila bi deda. Ajde bre više jednom za svagda naučite da se ponašate. Kad vas neko iskritikuje odma krene pljuvanje. Kaže tip nisam ja napisao Tate i Kazins plus nego neko drugi. Pa onda kad nisi koji krasni pišeš na poluvremenu? Razumem da taj jazavac koji piše i komentariše to kaže ali ovaj niti je pisao niti je pominjao i samo došao i bacio mu maler i otišao??!!! Stvarno ne razumem tu pobudu

Jedini koji lupetaa ovde si tii!!!
O kakvom maleru pričas, ja sam samo izneo svoje misljenje vidiis li ti kako se zove soba live komentiranje utakmica, poenta svega je sto ti sve shvatas ozbiljno neko ti kaze za nekog igrača da ide over i to moraa da bude over ne sme da omane, ti na ovaj sajt znas samo da kritikujes druge, gde su tvojee analizee doktoree? To je zatoo sto si i daljee ucenik!! Druzee svee ovo je sreća sta da se povredioo opet bi krenuo tako da napadas, pričas kako likovi rade za kladze u kojoj ti zabludi zivis? Je l te neko tera da odigras taj tip? Sve ovo su analizee a uz dobru analizu i malo sreće mogu da se uzmu paree. Nikad nije nista 100% sigurnoo, a ti samo čekas nečiju gresku. Opusti se malo i iskuliraaj, sta ćemo za janga to ne spominjes? Isto tako i za batumaa pričas o nečemuu a lik nije ni igrao. Daj nekee analizee za danas doktoreee