Kosarkaski amater wrote:Ostla 2 narodna,clakson dosao vec...laku mpnoc drugari i srecno u nastavku noci
Kolko si im uzeo vcrs?
Kosarkaski amater wrote:Ostla 2 narodna,clakson dosao vec...laku mpnoc drugari i srecno u nastavku noci
Jazavac wrote:Kosarkaski amater wrote:Ostla 2 narodna,clakson dosao vec...laku mpnoc drugari i srecno u nastavku noci
Kolko si im uzeo vcrs?
UcenikBGD wrote:Naplati i taj narodni slobodno sa Kazinsom. Reci im tamo u rmco da je došao, kaži reko je neki na Forumu da je došao i on i Tate.
Luckyboy wrote:UcenikBGD wrote:Naplati i taj narodni slobodno sa Kazinsom. Reci im tamo u rmco da je došao, kaži reko je neki na Forumu da je došao i on i Tate.
Druzee ti imas ozbiljan problem u glavii, ovo sam napisao na poluvremenu jer je neko pre meča rekao rodjo + i tate +, a ne ja, da je igrao koji minut vise presao bi granu. Gledao sam utakmicu i bio sam siguran da prolazi zato sam i postavio post. Mene je sinoc oborio jang za velike paree i sta sad treba da dodjem ovde na forum i da vredjam nekog i da plačem sto mi nije dosao, a ceo je forum napisao jang + lagano nema ko da ga cuvaa, gadja za 3 ko lud itd... Pa druzeee opusti see maloo zato zbog takvih kao sto si ti ne treba uopšte ljudi da postavljaju analize jer tebi je uvek neko kriv, ako si toliko dobar zasto ne odigras sam i uzmes paree? Nego si nasao kao anonimus tu da se proseravas i glumis nekog baju, a manji si od makovog zrnaa. Pozdrav
Kosarkaski amater wrote:Pogodio brat batuma,ne igra
UcenikBGD wrote:Čuj njega, da je igrao koji minut više??? Da su babi muda bila bi deda. Ajde bre više jednom za svagda naučite da se ponašate. Kad vas neko iskritikuje odma krene pljuvanje. Kaže tip nisam ja napisao Tate i Kazins plus nego neko drugi. Pa onda kad nisi koji krasni pišeš na poluvremenu? Razumem da taj jazavac koji piše i komentariše to kaže ali ovaj niti je pisao niti je pominjao i samo došao i bacio mu maler i otišao??!!! Stvarno ne razumem tu pobudu
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]