Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By goran1988pu
SpiGo17 said

Ja ne pratim Europsku košarku ali mislim da trebas gledat to na ovaj nacin..4 puta zaredom preko 100, mislis da ce i sada? Ali tebi ne treba 100 pa je 79,5 prihvatljivo..
Medusobni omjer 18.2 su igrali i DB skylinersi su slavili 68:49 a prije toga je Bayern slavio 58:57! Izgleda da im je ovaj trener stvarno preporodio ekipu. Granica je ta koja je. Mislim da je sigurnije igrati da ce dobit 7 koseva razlike 1,85 nego na to dali ce biti preko 80 koseva..sretno

Bravo, šteta što te na vrijeme nisam pitao za mišljenje!
By Goodness
#879 Može komentar?

Mill - Miami kp2 1,52
B. Lopez (16,5) više 1,85
Al Horford (15,5) više 1,85
M. Gasol (14,5) manje 1,85
@9,26

za miami ne triba, ali za centre ako netko zna više bio bih zahvalan
By OT
Goodness said

Može komentar?

Mill - Miami kp2 1,52
@9,26

Lopeza sam objasnio imas na stranici 3 ... Netsi igraju postavljene napade a srce tog sistema je Brook Lopez.Dok je on igrao u punoj formi priej povrede i Netsi su pobjeđivali i Avary Johnson je imao posao ... P.J Carlissomo nema iskustva mnogo kao glavni trener u NBA ligi pa slijepo slijedi sve što je radio do jučer njegov šef..Vidio si i protiv Bobcatsa sinoć 27 poena i večeras protiv Cavsa nebi trebalo biti drugačije...A i granica je realna sa obzirom da nema Varejao...

Horford je više PF ali silo prilika igra na pozciji centra..Nikada mu se ne zna ali ove sezone je 15 poena najčešći učinak koji ubaci.Igraju protiv Indiane večeras koja ima dosta jaku liniju C I PF ali mislim da ukoliko ne bude Josha Smita i njegovog ispucavanja i ako se budu spustale lopte na Horforda da on može da ubaci preko ove granice.Indiana je dosta dobra odbranbena momčad,igra na spori tempo malo poena i Atlanti taj stil odgovara a kada se igra tako Smith se puno ne ispucava igra se half court offense tj. postavljeni napad koji se u večini shema završava na Horforda.Mislim pa protiv Inidiane neče puno riskirati sa ispucavanjima Smitha,Teague,Wlliamsa tako da će se iči na sigurniju varijantu i spuštanje na Horforda.Igrao ili ne igrao Smith mislim da Horford ima dobre izglede da večeras prebaci ovu granicu ali ipak ga nebih igrao ne neki ozbiljan ulog..

M.Gasol je all around centar dosta igra ulogu passing centra nego scorera tako da je sa njim uvijek rizik ali uzimajući u obzir da će večeras Gay i Conley imati dosta teške dvoboje sa vanjskim igračima Denvera mislim da bi Gasol i Randolph mogli imati ključnu ulogu za Memphis večeras.Marc Gasol je izniman izvođač slobodnih bacanja,ima dosta mekanu ruku i često uzima šuteve sa poludistance,a ni njegova igra leđa prema košu nije loša..Dosta je sporiji i od Farieda i od McGeea ali zato tehnika.šut i sve ostalo je za klasu iznad njih.To je isto dosta izgledan over,ali kao i u slučaju Horforda može se odigrat ali na neki lakši ulog...
By bedblueboys
#881 dobro vece svima. pa da krenimo s tipovima

Sarlot-New Orleans-2 1,55
(ne znam sta reci duel dvije preslabe ekipe za ove najace,ali i od njoh ima slabija.Naravno to je sarlot.hornetse se najverovatnije vraca Erik Gordon,pa jos jedan plus za ekipu koju mislim da je ionako jaca za slabasnje bobcatse.videcemo ,ali ja tu osim 2 ne gledam drugi znak.)

Minesota-1.Ako ne dodje ovo ne znam sta reci.Feniksi su ove godine lako pobedljivi,a Minesota kompletna znace to da odradi .

Atlanta-1 .Ipak domaci su konkretniji,a Indiana vani sa jacim ekipama nema uspeha.drugi tip mi je under.

Miami-2 Ranjeni lav ce da zbesne veceras.

Fila-2 (+2,5).Bice egal tekma .Ali sa ozljedama i otsustva kod portlanda ne vverujem u uspeh ove ekipe,za koju svi znamo da nema adekvatne zamene.Filadelfija dobra odbrana,mislim da je to kljuc uspeha za goste veceras)

Brooklyn-1 .Novi trener ,novi motivi da se igraci dokaze kod netse.Malo su zakazali poslednje tekme,ali msm da sew vracaju u ritam.Kompletni domacini ,gosto bez Varejaja. Brook Lopez imace laksi posao zbog ovoga.Osim 1 moze se odigrati i over na Lopeza.

Pozz svima i zelim vam lepe novogodisne praznike,a sa ovim tiketom da se nesto zaradi na zalazu stare i docekajmo novu sa dobitkom .pozz sve najlepse.
By Goodness
OT said

Goodness said

Može komentar?

Mill - Miami kp2 1,52
@9,26

Lopeza sam objasnio imas na stranici 3 ... Netsi igraju postavljene napade a srce tog sistema je Brook Lopez.Dok je on igrao u punoj formi priej povrede i Netsi su pobjeđivali i Avary Johnson je imao posao ... P.J Carlissomo nema iskustva mnogo kao glavni trener u NBA ligi pa slijepo slijedi sve što je radio do jučer njegov šef..Vidio si i protiv Bobcatsa sinoć 27 poena i večeras protiv Cavsa nebi trebalo biti drugačije...A i granica je realna sa obzirom da nema Varejao...

Horford je više PF ali silo prilika igra na pozciji centra..Nikada mu se ne zna ali ove sezone je 15 poena najčešći učinak koji ubaci.Igraju protiv Indiane večeras koja ima dosta jaku liniju C I PF ali mislim da ukoliko ne bude Josha Smita i njegovog ispucavanja i ako se budu spustale lopte na Horforda da on može da ubaci preko ove granice.Indiana je dosta dobra odbranbena momčad,igra na spori tempo malo poena i Atlanti taj stil odgovara a kada se igra tako Smith se puno ne ispucava igra se half court offense tj. postavljeni napad koji se u večini shema završava na Horforda.Mislim pa protiv Inidiane neče puno riskirati sa ispucavanjima Smitha,Teague,Wlliamsa tako da će se iči na sigurniju varijantu i spuštanje na Horforda.Igrao ili ne igrao Smith mislim da Horford ima dobre izglede da večeras prebaci ovu granicu ali ipak ga nebih igrao ne neki ozbiljan ulog..

M.Gasol je all around centar dosta igra ulogu passing centra nego scorera tako da je sa njim uvijek rizik ali uzimajući u obzir da će večeras Gay i Conley imati dosta teške dvoboje sa vanjskim igračima Denvera mislim da bi Gasol i Randolph mogli imati ključnu ulogu za Memphis večeras.Marc Gasol je izniman izvođač slobodnih bacanja,ima dosta mekanu ruku i često uzima šuteve sa poludistance,a ni njegova igra leđa prema košu nije loša..Dosta je sporiji i od Farieda i od McGeea ali zato tehnika.šut i sve ostalo je za klasu iznad njih.To je isto dosta izgledan over,ali kao i u slučaju Horforda može se odigrat ali na neki lakši ulog...

Lopez mi se stvarno cini siguran ko kuca, mislim da cu i horforda odigrat, a gasola cu odlucit u zadnji tren, imam jos par potencijalnih parova kao npr. afflalo over, možda nekoga iz chichagove visoke linije over (šta je s dengom?)
By maradona
#883 moj listić za večeras
miami tip2
irving 23,5 više
lin 14,5 manje
walker 18,5 manje
randolfph 17,5 manje
koef. 18,74 ulog 50 pa šta bude bude
pozzz
p.s. vidim već tjedan dana niko ne stavlja dobitne listiće na forum, očito da ne gubim samo ja :/
By Donga
#884 Ja sam za večeras odigrao slijedeće :
23,5 + Irving
30,5 + Durant
25,5 + James
26,5 + Harden.
Dosta mi je više pametovanja, stavio sam 4 glavna šutera svake ekipe, ulog 700, dobitak 1000€ pa kud puklo da puklo :)
By celavi_stvor
#885 Memphis(100,5) Manje @ 1,85
Milwaukee - Miami X2 1,42
Brooklyn - Cleveland(KP) 1 @ 1,20

@ 3.15 / Razmisljam da opalim jako. Šta mislite....???
Memphis rijetko ide preko 100 poena... znam da zadnjih 10 nisu prebacili ovu marginu (što ne znači da neće baš večeras) ali ovo moram odigrati.... Miami.. tu je sve rečeno... vidno ljuti tražit će pobjedu, vrlo moguće u hendikepu... A Brooklyn ima odličnu ekipu samo još nikako da to sami skontaju... igraju toplo hladno... Za Cleveland večeras ne igra Varejao i tu vidim veliku rupu koju će Lopez sigurno iskoristiti...