Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mikac
#24635 MVP i MasterYoda, ma brisite bre sve sto mislite da kvari forum na bilo koji nacin. Evo recimo ja bih posle 3-4 analize za Love-a brisao svaku dalju koja je ista, a to je OVER. Nema smisla, ali uopste nema smisla imati 2 stranice postova i od 20 analiza, 15 Love over. 

Moj izbor za danas, nesto sto niko nije napisao, Soccer:

Phila-Cavs alt H1 -7,5 1.65 - Ako bez LBJ-a, Varejaoa i Irvinga Phila ovo izgubi sa vecom razlikom kod kuce, onda su stvarno mazge. Ovo bi se moglo igrati i da su svi fit, jer su Cavsi suplji ko sir ali ovako, mislim da hrabriji mogu da probaju i manji hendi.

A Davis 22,5 OVER 1.95 & NOP-Wash alt 196,5 OVER 1.5 - Cenim da ce Wash probati da pobedi, igraju ok na ovoj teskoj turneji na zapadu, ali samo jedna pobeda za sad. NOP igra dobro, i ocekujem dosta poena ali sam se malo ogradio. Davis je oko ove granice u poslednje vreme i verujem da ce veceras malo da se digne. Ne prezam ja od odbrane i ne gledam je kad su ovakvi igraci u pitanju, sto se videlo u prvoj njihovoj tekmi, Davis 30p i to u tekmi gde su dali 80p ukupno.

LAC-Atlanta 1 1.45 (racuna se OT) - Gadjao sam ih i u gostima pre par kola, jedva tada izgubise, a vodili veci deo tekme. Jaka je Atlanta, lideri istoka ali mislim da LAC mogu do pobede, dobro igraju, vezali par pobeda i mislim da osveta za tesan poraz u kockarskom gradu stize veceras.

S Curry 24,5 OVER 1.85 - Nema tu sta palamuditi, Curry sipa i sipa, nema te odbrane za njega, top klasa napadaca. Vec dosta tekmi za redom protiv OKC daje kolko neces, verujem i veceras. Westbrook ce pre zeleti da se nadmece napadacki sa njim nego sto ce pokusavati da ga zadrzi na malo poena. 
By donvajse

• Nurkić J.(-7,5+) više  1.85 ss

Nurkić u sve boljoj i boljoj formi, dobiva sve više minuta.Mislim da ce se Denver uskoro riješit stabla Mozgova i da će Nurkić ubrzo bit prva petorka.On je centar sa lijepim šutem i dobrim slobodnim.Zadnje tri utakmice zabija (11, 10, 16) uz 25 min u igri i uzetih 10 šuteva!Minnesota je očajna pod košem i prima 22 koša sa centarske pozicije.Mislim da će Nurkiću ova granica rasti i da će 4. noć za redom lagano proć ovih mizernih 7.5!

• Teague J.(-18,5+) manje  1.85 ss

Teague je stvarno u odličnoj formi.Zadnjih 5 tekmi je na prosjeku od cak 22 koša.Ali večeras potpuno druga priča!Danas ga čuva C.Paul, najbolji obrambeni lige o kojem netreba previše trošit riječi!Ostavljao je on i puno bolje PG-e ispod 18 a kamoli ne Teague.Zadnja 2 međusobna ogleda Teague je ubacivao 9 koševa i jednostavno ne vidim način kako bi večeras ubacio duplo!

Walker K.(-20,5+) više  1.85 ss

Kemba zadnjih 5 utakmica 24 u prosjeku.Zadnju utakmicu protiv Bostona je zabio 18 ali uz katastrofalan sut 35%!Mislim da je Boston ekipa baš njemu po mjeri, jel očajno brane PG u prosjeku primaju 23 koša, šta je i previše prostora za Kembu.Večeras nema opet Big Al i mislim da ce opet sve preuzet Kemba na sebe!Zadnju utakmicu je zabio 30 uz šut 10/21, trica 4/8, slobodna 6/7.Znači namjestio je ruku i neznam zasto nebi večeras tako i nastavio!

Sretno....
By gunsmith
donvajse said  

Kemba zadnjih 5 utakmica 24 u prosjeku.Zadnju utakmicu protiv Bostona je zabio 18 ali uz katastrofalan sut 35%!Mislim da je Boston ekipa baš njemu po mjeri, jel očajno brane PG u prosjeku primaju 23 koša, šta je i previše prostora za Kembu.Večeras nema opet Big Al i mislim da ce opet sve preuzet Kemba na sebe!Zadnju utakmicu je zabio 30 uz šut 10/21, trica 4/8, slobodna 6/7.Znači namjestio je ruku i neznam zasto nebi večeras tako i nastavio!

Sretno....

Problem je što će najvjerojatnije Kembu čuvat Bradley, pa se pripazi.
By captainop
donvajse said

Ovaj prosjek koji Boston prima s PG-a može dosta zavaravati. Naprimali su se dosta koševa prilikom isprobavanja rotacija, ali malo koji bolji PG se nazabijao koševa. Razlog je vrlo jednostavan; Bradley. Kad god igraju protiv ekipe s boljim playom, Bradley u fazi obrane čuva upravo njega. Problem se javlja kad on ode na klupu, pa u igru uđu zamjene kojima se suparnički bench PG-i nazabijaju koševa. Evo primjer prošle tekme s Chicagom kad je Rose zabio 12, a Brooks s klupe 19. Mišljenja sam kako Boston i bez Ronda nije ni jednom PG-u ekipa po mjeri, ali bih se složio da će Kemba siliti po košu i vjerojatno proći granicu nakon 20 uzetih šuteva.
By canca
#24646 Waitres over 12,5 1.85 Betcity

Philadelphia danas u svojoj dvorani dočekuje jedne od glavnih konkurenata za naslov, Cleveland. Phila neko vrijeme neće imati priliku za pobjedu kao što ima večeras jer Cleveland dolazi bez trojice igrača iz prve petorke a to su Varejao, James i Irving. Varejao je izgubljen za čitavu sezonu, James na dva tjedna a Irving se ozljedio sinoć i večeras propušta utakmicu. Naravno kao logičan izbor nameću se overi Lovea i Waitresa a ja sam se odlučio za drugog igrača. Dion ove sezone nije na razini kao prijašnjih a to je naravno radi dolaska Jamesa i Lovea te time dobija dosta manje lopti. Trenutno je na prosjeku od 10.5 ppg 2.2 apg i 1.7 rpg. Igra dosta promjenjivo, a utakmice koje treba izdvojiti: Denver 17 i 20 poena, Netsi 26 poena, Atlanta i Memphis 21 poen. Pružio je i u prvoj utakmici nakon ozljede Lebrona solidnu partiju zabivši Charlotteu 18 poena. Sinoć je Dallasu zabio 8 poena, imao je jako lošu šutersku večer 4-14 i igrao je samo 22 minute. Danas očekujem dosta lopti za njega i Lovea jer sada treba nadomjestiti i Irvingove šuteve. Ne očekujem nikakav BO, znači da Waitres odradi svoju minutažu i mislim da ide preko ove granice.

Hayward over 18,5 1.85 Germania

O problemima u ekipi Utaha pisalo se prije dva dana. Naime imaju dosta ozljeda u ekipi, nakon što su izgubili Burksa za cijelu sezonu, ozljedili su se i Hood i Kanter te obojica neće igrati večeras. Dosta toga sada pada na Haywarda i Burkea. Prošlu utakmicu sam mislio igrati Burkea ali ga nije bilo nigdje pa sam na kraju uzeo Haywarda i nisam se baš proveselio. Gordon je ove sezone na sljedećim prosjecima: 18.9 ppg, 4.1 apg i 4.9 rpg. Glavni je scorer ekipe, imao je puno dobrih utakmica ali izdvojit ću neke baš jače: Indiana 30 poena, New York 33, Pelicansi 31, Clippersi 30, Miami 29... U jako dobroj je formi i mislim da će sada njegove brojke još više rasti. Prošlu utakmicu protiv Minnesote morat će(mo) što prije zaboraviti. Zabio je 9 poena uz šut 4-13 a u drugom poluvremenu uputio je samo tri šuta. Danas ga očekujem na nivou, pogotovo jer je ove sezone jako rijetko vezao dvije loše utakmice. Indiani je ove sezone zabio 30 poena, mislim da možda neće odigrati baš takvu utakmicu ali ga sigurno vidim na 20+.

Wiggins over 16,5 1.85 PSK

Minnesota će danas ugostiti ekipu Denvera a za glavni pick iz te utakmice izabrao sam over poena trenutno glavnog igrača Minnesote Wigginsa. Wiggins je rookie, prvi pick drafta i sigurno jedna od većih nada. Trenutno je na prosjecima 13.8 ppg, 1.4 apg i 4.1 rpg. Minnesotu su opet pogodile ozljede pa su tako čak trojica iz prve petorke van pogona: Martin, Rubio i Peković. Tako dosta toga sada ide na Wigginsa koji uz Younga, Williamsa i Muhammada predvodi ovu ekipu. Wiggins je ušao u jako dobru formu, od posljednjih 6 utakmica 5 ih je išao na 20+. Cleveland 27, Denver 22, Utah 21 i 20 i Sacramento 27. U tih posljednjih 6 utakmica odigrao je ispod 20 samo protiv GSW-a kada je zabio 10 poena ali za 24 minute igre uz šut 3-6 i bacanja 4-8. Kao što sam gore spomenuo Denveru je prije dva tjedna zabio 22 poena a danas ga opet očekujem oko 20. Polako uzima sve više šuteva, uzima ih minimalno 15. Prošlu utakmicu je protiv Denvera imao šut 8-18 i bacanja 5-8. Denver je divlja ekipa bez obrane i mislim da će pljuštati koševi sa obe strane i očekujem over Wigginsa.

Ovome bih dodao još:

Rose under 18,5 1.90 Marathon

Jedan od najaznimljivijih dvoboja večeri odigrat će večeras Chicago i Houston a kao glavni pick iz te utakmice izabrao sam under poena prvog playa ekipe Derricka Rosea. Igrač kojemu su ozljede skoro uništile karijeru ali on se nije dao i opet se vratio na parkete. Ove sezone je na prosjeku od 17.2 ppg, 4.8 apg i 3.0 rpg. Ove sezone također jer morao propustiti nekoliko utakmica (10) radi ozljede koljena. Ovo naravno nije stari Rose koji redovno trpa protivnike, glavni scoreri ekipe su Gasol i Butler a nakon njih slijedi Rose. Butler je ove sezone eksplodirao tako da on uzima dosta šuteva što naravno i zaslužuje. Forma u posljednjih 5 utakmica: Pelicansi 17, Netsi 4, Denver 17 i Boston 12. Nakon što je Butler propustio prošlu utakmicu vraća se večeras, tu sam informaciju čekao za ovaj par. Uz povratak Butlera glavni razlog zašto igram under Rosea je Beverley. Play Houstona koji me iznenadio ove sezone. Momak igra strašnu obranu, stalno je uz protivnika i ne da mu mira. Ovo mi je malo velika granica za Rosea večeras i mislim da će radi spomenuta dva razloga ostati u underu.
By BVB
gunsmith said

donvajse said  

Sretno....

Koji crni Bradley ne lupetaj. Smart ce cuvati Kembu Bradley nema veze sa njim
By captainop
BVB said
gunsmith said

donvajse said  

Sretno....

Koji crni Bradley ne lupetaj. Smart ce cuvati Kembu Bradley nema veze sa njim

Smart je ja mislim dvaput bio u početnoj petorci, a u zadnjih nekoliko utakmica Tuner počinje na poziciji PG-a. Kembu će čuvati isti čovjek koji je čuvao Rosea prošlu tekmu. Bradley.
By nenad88
#24651 Ako ga cuva bradley tesko ce kemba, sam rondo je izjavio da od kad je dosao u dallas teraju ga da igra odbranu a u bostonu se provlacio jer je pored sebe imao mladog bradlija, to govori koliko je dobar.