Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#203106 U nadi da ce ovo neko videti i aktivirati se kako bi pokrenuli ovu pricu ponovo:

Smajlagic 6,5+ 1,88

Milutinov 9,5- 1,88

Sengelija 11,5+ 1,85
By Beli#88
#203107 Od mene za danas
Papanikulau 5.5. -
Anderson 7.5. -
Slukas 7.5. -
Kao sigurni
Od ostalih uzimam još
Kalinić 6.5. -
Vildoza 6.5. -
Blat 8.5. -
Srećno i nadam se da će se još ljudi priključiti :D
By Beli#88
#203111 Lošija ponuda danas spremamo se za sutra :D
Ljulj 6.5. -
Veteran kojem će ovo biti 4. utakmica u manje od 7 dana još od prošle godine praktikujem njega u duplim kolima manje. Još Oly sa druge strane treba bas mnogo snage da se juri za tim bekovima
Ward 5.5. -
Mislim da će ovde glavni igrači (furnije, Vezenkov, Piters, Dorsi…) imati dosta vise minuta i šuteva jer je ovo ipak pravi derbi EL, prošlu je šutnuo 6/6 bacanja sto ne verujem da će dobiti u Madridu
Brooks. 7.5. - ili Manion 7.5. -
Manion klasika protiv zvezde odigra sjajno posle ga nigde nema tako da očekujem ovde par poena.
Brooks izlazi iz povrede igrao je protiv zvezde ispucavao se i pogodio neke suteve.
Tako da jedan od njih dvojice. Mislim da će ovde centri Nibo i Buker biti dobri ali ja ne igram pluseve :D
Od ostalih bez analize cu kombinovati
Kalinić 8.5. -
Gifi. 5.5. -
C Jones 3.5 sk -
By Beli#88
#203112 Napisao sam analize i slučajno izašao nemam snage opet da pisem sve :D
Ukratko
Sigurni
Wright. 8.5. - Dubai previše dobrih ofanzivnih igrača, Wright mora sve pogoditi da bi probio, Musa često uzima loptu i on kreira napade . Pritom Džejms okobo i strasel majstori da iznude neki faul i to je to
Slukas. 7.5. - Sorts je odigrao istorijski lošu utakmicu, verovatno će dobiti malo više prostora taman Kostas da odmori malo
Manje sigurni
Melli 6.5. - prošlu dao 9 uz 3 trojke. Jedino me plaši sto može da izvuče Wrighta i Birutisa i opet da da neke trojke ali rizikovacu
Wilis 6.5. -
Blat 8.5. -
Ulanovas 2.5 ass -
De Colo. 2.5 sk -
Laghty. 5.5. -
Brazdeikis 6.5. -
Sedekerkis 7.5. -
Probati
C jones 8.5. -
Cordinie. 9.5. -
Vildoza 7.5. -
Puerto. 5.5. -