Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By burke
nikola.packers wrote:
burke wrote:
nikola.packers wrote:Neverovatno kako nekada sviraju Zionu svasta a nekada 2-3 ocigledna faula ne sviraju... Tacno treba pratiti i ko sudi. Radio sam i to nekada....

U pravu si..barem dva faula mu trebali svirat..a ja otkad sam rekao za Tatuma da ciglari, lik sve pogodio :lol:

Ajde poguraj i za Ziona, nije da mi je na nekom sa vecom uplatom ali sto i taj tiket da padnem na njemu... :D

Zion isto ciglari :lol:
By Kosarkaski amater
nikola.packers wrote:Arena svaki komentator nba prenosa kida... njih 4-5 ima mislim

Pa kazem ovde ima ljudi koji poznaju nba mozda i bolje,jer gledaju godinama svako vece tekme a oni samo kad prenose :D mislim poznaju bolje nba ovaj sada,za istoriju ne znam...ma koment pojedini sa neta citaju i prosipaju price...svakako nisam znao da ima ta tekma na areni,sad cu da gledam :D
By Jazavac
burke wrote:Evo ja rekao da Zion ciglari i lik poceo trpat..jel treba nekome Walker over da kazem da ciglari?? :lol:

Ja sam celu tekmu preskocio, ali reci za svaki slucaj. U - ga sigurno niko stavljao nije :D
By burke
Jazavac wrote:
burke wrote:Evo ja rekao da Zion ciglari i lik poceo trpat..jel treba nekome Walker over da kazem da ciglari?? :lol:

Ja sam celu tekmu preskocio, ali reci za svaki slucaj. U - ga sigurno niko stavljao nije :D

Ova Walker ciglari u pm :lol:
I dao Bog da i Capela isciglari :lol: