nikola.packers wrote:burke wrote:nikola.packers wrote:Neverovatno kako nekada sviraju Zionu svasta a nekada 2-3 ocigledna faula ne sviraju... Tacno treba pratiti i ko sudi. Radio sam i to nekada....
U pravu si..barem dva faula mu trebali svirat..a ja otkad sam rekao za Tatuma da ciglari, lik sve pogodio
Ajde poguraj i za Ziona, nije da mi je na nekom sa vecom uplatom ali sto i taj tiket da padnem na njemu...
Zion isto ciglari
nikola.packers wrote:Arena svaki komentator nba prenosa kida... njih 4-5 ima mislim
Pa kazem ovde ima ljudi koji poznaju nba mozda i bolje,jer gledaju godinama svako vece tekme a oni samo kad prenose
burke wrote:Evo ja rekao da Zion ciglari i lik poceo trpat..jel treba nekome Walker over da kazem da ciglari??
Ja sam celu tekmu preskocio, ali reci za svaki slucaj. U - ga sigurno niko stavljao nije
Jazavac wrote:burke wrote:Evo ja rekao da Zion ciglari i lik poceo trpat..jel treba nekome Walker over da kazem da ciglari??
Ja sam celu tekmu preskocio, ali reci za svaki slucaj. U - ga sigurno niko stavljao nije
Ova Walker ciglari u pm
I dao Bog da i Capela isciglari