nbaspecialtips wrote:Jos samo da skontam kako da gledma odbrnau protiv odredjene pozicije(nasao sam za tim, samo nez kako naci jos za pojedinacnu poziciju)
NBA-Trends-Create a trend. Onda u filterima izabereš sezonu (Time Filters-NBA Season), ako te zanima kako neki tim brani izabereš Opposing Team u Team Filtersima, i onda u Player Filters izabereš određenog igrača ili Position da vidiš po pozicijama...
Kliza wrote:Pozdrav,
Užasna ponuda i danas, dosta undera i margine sjebane ali evo:
1. Anderson R.(-14,5+)-Dal-Ho(28.12. 02:30) manje 1,85 22![]()
Ide na 2/30 obranu pozicije PF, sa koje Dallas u prosjeku prima 17,8p uz DŠ malo previsokim za ovako dobru obranu, odnosno 25/30 tj. 47,7%. Postotak šuta mu je u sezoni oko 42%. U zadnjih pet ima redom (15, 31, 15, 7, 28) dakle 4 overa i samo jedan under. U zadnjih 5 u prosjeku daje 19,2p. Ukupno mu je prosjek ove sezone 13,9p. Zadnji put protiv DAL 4p prije 20-ak dana. U prosjeku protiv DAL u karijeri 12,7p. U gostima prosjek isto 13,9p. U B2B utakmicama prosječno daje 15,7p. Od 11 promatranih kategorija u 6 ima over, a u 5 under na ovu granu. Aplikativno grana bi mu trebala biti niža 0.9p, dakle za jedan poen manja. Ovaj jedan under koji ima u zadnjih 5 protiv SA 7p koji je po obrani nešto malo bolji od DAL. Naime ukupno gledajući SA je 4. najbolja obrana lige, a DAL 6. Sada povratkom DAL najboljih igrača trebali bi malo popraviti omjer što jedino po njihovoj igri mogu obranom. Inače kod malo boljih obrambenih momčadi samo je protiv MEM prešao ovu granu dok je protiv npr. DET, SA, UTH redovno išao ispod. Također u tekmi prije ove gore navedene protiv DAL na početku sezone dao 14.
2. Deng L(-10,5+)-LAL-Uta (28.12. 04:30) manje 1,85 9![]()
Danas su bookiji pogodili grane jebem im. Jako zajeban par, ali evo igra protiv UTAH-e koja je 3/30 u obrani njegove pozicije sa koje primaju u prosjeku 16,2p. DŠ sa ove pozicije je 5/30 odnosno 40,7%. U zadnjih pet ima redom (13,11,13,11,15) dakle 5 overa na ovu marginu i prosječno je postizao 12,6p. Ove sezone mu je prosjek 8,4p, koji je dakle jako nadmašio u zadnjim utakmicama tako da bi se moglo reći da je "hot" pa malo i zato under (da su bar malo veću granu stavili). Zadnju protiv UTAH 5p. U prosjeku 13,6p potiv UTAH, ali sad je već malo u godinama
. Doma dosta slabiji i zabija 7,5p. U utakmicama sa danom odmora 6,6p u prosjeku. U 11 statističkih kategorija ima 7 overa i 4 undera na ovu granu. Aplikativno grana bi trebala biti manja za -0,5p
. Obzirom da ide na najbolju obranu lige u smislu primljenih koševa i da igra protiv momčadi koja njeguje sporu košarku, a i Ingram bi trebao dati svoj dio od prosječnih 16,2 koje primaju sa ove pozicije, ja mislim da večeras ide u under. I za kraj ove analize najviše ga igram under jer je rekao da njegov stil košarke je brza igra, što sa UTAH-om ne bi trebao biti slučaj, točnije"I just think I’m getting more comfortable with our offense," Deng said, explaining his strong play. "A lot of times at the beginning of the year, guys were kind of standing still. The way I play, I’m always moving, I like to move the ball. And I think we’ve shown at times how to play that way."
3.Gobert R.(-12,5+)-LAL-Uta(28.12. 04:30) više 1,85 12![]()
Iako je Mozgov znao kucati preko njega. Dakle, ide na LAL koji slabo brane C i to 25/30 sa koje primaju 22,9p, odnosno DŠ 22/30 sa 53,6%. U zadnjih 5 ( 13, 17, 11, 21, 16) dakle 4 overa uz prosjek 15,6p. Sezona prosjek pazite ovo 12,5p
. Zadnja protiv LAL 14p. U gostima opet prosječno 12,5p. U utakmicama sa 3+ dana odmora 12p. Od ukupno 9 statističkih kategorija u overu je u njih 6 a u underu u 3.
Uglavom ako sam slučajno naveo koji krivi podatak sorry na mobu sam.
Eto toliko od mene za danas.
P.S. da nije izašlo da Dragić možda ne igra wess bi mi bio u analizi under![]()
Još mi se sviđa
Hayward G. (23,5) manje ima 4 undera od zadnjih 5 i u samo 2 kategorije protiv LAL je over na ovu granu u 9 je under. 31![]()
Hoford A. (14,5) više 11on obrnuto od Haywarda
.
Randle J. (12,5) aplikacija kaže više 25, ja bi manje pa izbjegavam
![]()
Thomas I. (24,5) isto kao i hoford + isto kao i randle dakle ja bi manje 21iako statistika kaže drugačije
Weastbrook R. (30,5) manje 29, ali samo ako igra Dragić
Williams L. (15,5) više 22prošli put mi donio lovu dao 40+ protiv njih.
Winslow J. (12,5) manje 7![]()
Young N. (14,5) manje 4ali ako Lou ne bude išlo onda je moguće da ih natrpa
.
Može li ranije danas anketa moram na spavanje![]()
![]()
7/12 al ih ne znam odabrati.