Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By donvajse
#24653 Bradlay ili ne, Kemba će vačeras opalit 20 šuteva, 8 trica (kao šta je opalio i Rose ) i bude li ga slušao šut kao zadnju tekmu ode on lagani over!
By nenad88
#24654 Lako ga je proslu slusao sut kada nikog nije bilo oko njega, da je imao lika uz sebe ceo mec lig bi imao 20 turnovera. On je takav igrac. A i imas ga na 19,5 u soccer cini mi se.
By Baron_Davies
#24655 Skoro pa savrsen dan juce, ogromna prolaznost predlozenih tipova, a to verovatno ima veze sa brisanjem glupih postova i sa tim sto nije bilo analiza "da ne duljim mnogo".  
Veceras je ogromna ponuda, ali bih ja apostrofirao >

Hayward + 17.5
Pre dva dana sam pisao o problemima sa povredama koje ima Utah, te predlagao Burkea. Veceras ista situacija, ponovo svega 8-9 igraca u rotaciji Jazz-a, s tim da su sem Haywarda, Favorsa i Burkea svi ostali ...khm...poluprofesionalci, recimo tako :) Hayward je definitivno najbolji igrac ekipe, protiv Minesote nije bilo potrebe da zapinje, ali mislim da ce veceras biti i te kako potrebno. U prvoj utakmici zabio je 30 Indiani (mada je tada Copeland bio na poziciji 3), pa me cudi da je spustena granica na Haywarda u odnosu na prosli mec. Mislim da je ovo dovoljno za opkladiti se na njega.

Primamljivo mi deluje i Noel 7.5+ jer mislim da Cleveland ima mozda i najgoru centarsku liniju u NBA. Od povrede Varejao-a im jedino Pero Antic nije uspeo dati 8 poena sa pozicije centra, a mladi Noel mi je simpatican igrac, mislim da ima potencijala, visok je, pravi atleta, ima meku ruku za poludistancu, solidno skace u napadu. Mislim da 4 kosa protiv supljih Cavsa moze lako postici, ali obzirom da je ruki i da nema pouzdane statistike, te da igra za rekreativce iz Filadelfije, ne bi valjalo zaleteti se sa uplatom. 
By His Airness
#24658 A.Hoford više od 14,5 2

U jednom od derbija večeri sastaju se Clippersi i Hawksi, obje ekipe kotiraju jako dobro naročito Hawksi koji predvode istok i ove godine su pravo osvježenje, očekivao sam od njih ove godine dobru igru i da na kraju budu u top 4 ekipe istoka ali oni kako igraju mogli bi biti i prvi na kraju ako ih ozljede zaobiđu. Prošle godina jedna takva ozljeda ih je koštala boljeg plasmana od 8 mjesta na kraju sezone jer su prije njegove ozljede bili 3 na istoku sa dobrim omjerom a ta ozljeda je bila upravo Hrofordova. Alfred je njihov glavni igrač i sigurno najbolji uz sve poštovanje prema Teague i Millsapu koji su također kvalitetni igrači ali Horford svojim prisustvom na oba kraja terena čini ovu momčad boljom i ako on ostane zdrav do kraja godine Hawksi su zajebena ekipa za sve. Horford je ušao u sezonu nešto lošije što i nečudi jer je propustio više od pola prošle sezone i nije bio 100% spreman na početku i mučio je se dosta i sa šutom te nije bio dovoljno agresivan no u 12 mjesecu naročito u 2 polovici je nagovijestio da se vraća i staru formu gdje je odigrao nekoliko sjajnih utakmica gdje je opet bio glavni igrač svoje ekipe i gdje je se najviše pitao na terenu, margina je nešto manja (prije par utakmica je bio na 16) jer je posljednje dvije utakmice završio sa po 13 poena ali je utakmicu prije propustio radi bolesti pa je vjerovatno to utjecalo na nešto slabijie izvedbe mada su i te 2 predstave bile solidne. Danas ga čeka matchup sa Jordanom i tu vidim veliku priliku da se vrati opet sjajnim partijama, Horford je igrač finese, da odigrat će on nekad i leđima ali on nije tip igrača koji će se hrvati pod košem za poene on svoje zaradi sa svojim šutem sa poludistance i to sa visokog posta gdje mu je šut gotovo automatski i on i Teague se jako dobro slažu iz pick n pop igre, također može solidno i napasti koš gdje koristi svoju brzinu i dobru pokretljivost i zaradi također nešto poena i na taj način, Jordan će ga teško ispratiti na šut sa poludistance i vjerujem da će to Horford znati iskoristiti, plus za ovaj par jest taj što Horford dosta vremena provede sa 2unitom hawksa odnosno starta 2q kad na terenu nema ni Millsapa ni Teague i većina lopti ide upravo na njega i on je lider te postave, a tada na terenu će biti u reketu za Lac biti Davis i Hawes koji su rupetine u obrani tako da će Horforda moći u tim trenucima lakše napadati koš nego kad je tu Jordan i sve u svemu očekujem od njega učinkovitu večer.

Golden State - Oklahoma hendikep (+2,5) 2

U najvećem derbiju večeri sastaju se Warrirosi i Oklahoma koji su prije 2 tjedna odigrali jako dobru utakmicu a vjerujem da bi bila još bolja utakmica da se Durant nije ozlijedio na poluvremenu. Warirorsi guraju jako dobro bez Boguta koji im je jako važan igrač a da stavri budu gore ozlijedio im se i backup centar Ezeli tako da njima fali dosta sa njihovim izostancima i praktički da nemaju pravog rim protektora jer Speights to sigurno nije i to bi večeras mogao biti problem jer je Thunder prepun atleta koji mogu napasti obruč a kada nemaš tijela da napuniš reket olakšao si im posao za pola i predvođeni Westbrookom koji može doći do obruča kad god se sjeti Thunder bi trebao večeras biti u povoljnoj poziciji po tom pitanju a Durant te uvijek može sahraniti svojim šutom i individualnom kvalitetom tako da večeras izostankom 2 centra za Gsw Thunder je ovdje po meni blagi favorit.Obrambeno gledano Thunder također dobro stoji jer od pozicije 1 do 5 su sve žive atlete koji imaju i dužine i atlecizma na izvoz i mogu u obrani dosta rotirati jer sa takvim atlecizom pokriju gotovo svaki missmatch a to će pogotvo biti važno večeras jer Gsw sa svojom small-ball petorkom uvijek ima missmatch u svoju korist. I večeras Thunder uz pogodnoti koje ima izostankom Boguta očekujem njihovu pobjedu ali ipak uzimam hendi kad se već nudi.

Minnesota - Denver više od 209,5 poena 2

Sastaju se dvije ekipe koje igraju jako brzu košarku odnosno tipični run n gun, to je filozofija Denvera već par sezona i ove godine je tako jer opet imaju atleta na rosteru i Lawsona koji sve to lijepo predvodi kad je zdrav naravno (3 u ligi po prosjeku šuteva 87), dok Wolwsi također imaju na rosteru jako puno atleta i da je tu Rubio odnosno da se nije ozljedio napad bi bio kud i kamo bolji i bilo bi još više trke i kontri ali i bez njega igraju također jako brzo (7 u ligi sa 85.5 šuteva) i večeras očekujem opet jako brzu igru i puno šuteva, Wolwsi su obrambeno svakako jedni od najgorih u ligi (tricu slabo brane a Denver tricu dosta šutira i trebao bi to iskorsititi, također u reketu to slabi izgleda jer ni Dieng ni Young nisu obrambeni za pohvaliti i kao rim protektori su slabi) također obrambeno Denver nije puno bolji od Wolwsa, Denver ne zna igrati obranu bez da faulira (jer im većina igrača obranu igra rukama a obrana se igra nogama i zbog toga tu bude dosta slobodnih protiv njih) i dozvoljavaju jako puno slobodnih najviše u ligi (27,7) a Wolwsi zbog svog atlecizma nije im teško doći na liniji slobodnih (26.4 u prosjeku 3 u ligi) tako da ako ih malo stane šut sa slobodnim bi se trebali namirti, igrali su prije 10 dana i završio je susret sa 208 poena ali tada su obje ekipe imale dosta loš postotak šuta Wolwsi od 40% a Denver 41% i zbog brze igre i slobodnih bacanja opet su došli blizu overa a danas se nadam barem malo boljem šutu i trebali bi ovo prebaciti bez problema.

Germania

Sretno.

By dadq87
#24661 Jel mozda tko isplacivao novce na svoj skrill racun s supersporta, zanima me kolko je vremenski trebalo da pare sjednu na skrill pošto je meni prošlo vec par sati i ništa.Znam da kad sam prebacivao s marathona sjedaju u roku par min. 

P.S sorry za offtopic. i sretno svima veceras.
By westside71
#24662 GSW - OKC  2  2,15  

Veceras nas ceka zanimljiv mec Golden Statea i Oklahome.. u dosta oprecnim situacijama GSW bez velikog imperativa pobjede (iako naravno da ce ici na pobjedu) jer uz Portland imaju najvise pobjeda (26), Oklahoma s druge strane nema previse mjesta za kalkulacije zele li ici u playoff (a to je s obzirom na ekipu i navijace itekako pozeljno da ne kazem potrebno) moraju igrati svaku utakmicu na pobjedu a pogotovo ove velike.. oni su svoje kredite ispucali iako su na te rezultate dosta utjecale ozljede dva glavna stara Duranta i Westbrooka... oni su danas tu i vjerujem da bi ovo moglo otici na stranu Oklahome, naravno da GSW nije ekipa na kojoj se trebas vaditi ali u pitanju je Oklahoma i oni sigurno svakog mogu dobiti.. 

A.DAVIS  25,5 MANJE

Nezahvalno je igrati protiv "obrve" ali ja cu danas igrati, nakon furioznog pocetka sezone Davis se malo "ispuhao" u zadnjih deset utakmica ima prosjek 22,5  dok u zadnjih 5 ima 19,6  i sut 7,6 od 15,4.. ocito da je malo pao u formi sto nije nista cudno.. Washington njegovu PF poziciju brani kao druga najbolja ekipa u ligi sa prosjekom primljenih 17,2 poena... naravno da to za igrace poput Davisa ne znaci previse taj podatak ali s obzirom na gore navedenu formu i obranu Washingtona ja cu svakako ovo ispratiti...

D.LILLARD  21,5  VISE 

Danas Portland igra protiv Lakersa... Lakersi kriminalno losi Portland druga najbolja ekipa lige.. Poziciju Damiena Lillarda Lakersi brane gotovo nikako  26,1 Poen u prosjeku primiti a danas na toj istoj poziciji cekat Lillarda koji u zadnjih 5 utakmica ima prosjek 24,2 znaci samo jedno (over)... jedino prepreka ovom tipu je blow-out ali vjerujem da bi dotada ako uopce dode do toga, Lillard mogao otici vise... 

sretno svima koji budu pratili nesto od ovog !

Isprika zzbog kasnjenja ! 
By ivanv
#24663 PSK 

Brooklyn - Dallas Hendikep [+12,5]   2   (3,30)

Kevin Garnett (rest) will not play on Monday.
Deron Williams will not play against the Mavericks on Monday.

evo jedan tip od mene koji ide na poseban listić, ovdje se danas sastaju jedan solidan Brooklyn i ozbiljan contender te jedan od favorita za naslov po mome mišljenju Dallas. Brooklyn je sinoć imao tešku utakmicu protiv Miamija koju su na kraju gusto izgubili i svi bitniji igrači su igrali do kraja. Poznato je da Kevin Garnett ne igra b2b utakmice što samo može dobro doć ovom paru, još kad na to dodamo da nema ni Derona Williamsa, koji sada utakmice odigrava s klupe i vodi second unit onda se stvari vidno pogoršavaju jer Brooklyn više nema point guarda koji bi mogao dati doprinos u ovoj utakmici, pretpostavljam da će Alan Anderson i Joe Jonhson voditi napade kad Jarretta Jacka neće biti. Jarrett Jack neće moći zaustaviti Ronda koji je jednostavno prebrz za njega i djelit će lopte šakom i kapom kako kome ili na tricu ili u reketu sa Chandlerom kombinirat. Odsustvom Garnetta Brooklyn gubi u obrambenom dijelu i bojim se da će im curit večeras sa svih strana. Dallas ima niz od 5 pobjeda i to redom, u zagradamu su brojke s kojom su razlikom pobjedili dotične ekipe : LAL (+4) OKC (+5), WAS (+27), BOS (+18), CLE (+19), dok Brooklyn nakon 3 pobjede zaredom ima poraz od Miamija. Smatram da odmoran Dallas ovo treba riješiti do kraja 3/4, teško da Brooklyn može zaustaviti ovakav Dallas sa odličnim trenerom i najjačim napadom u nba ligi. I stvarno ne vidim puno načina da Brooklyn pokrije ovaj hendikep, ali sve je moguće :)

inače ovi veliki hendikepi su mi nekakvo otkriće ove sezone, baš ih volim gađat i stvarno uglavnom dobro ide, samo treba dobro izabrati.

Sretno svima! :)

By NBA Knight
dadq87 said
Jel mozda tko isplacivao novce na svoj skrill racun s supersporta, zanima me kolko je vremenski trebalo da pare sjednu na skrill pošto je meni prošlo vec par sati i ništa.Znam da kad sam prebacivao s marathona sjedaju u roku par min. 

P.S sorry za offtopic. i sretno svima veceras.

Ja sam, al prošlo je dosta vremena pa ne mogu reć točno koliko je trebalo, nisu brzi ko neke strane kladionice, ali mislim da stiže u roku od 24h, pogotovo ako si isplatio ujutro
By Lillard
#24665 M.Carter-Williams 16 OVER

Mislim da ovo nitko nije sponenuo.Sraz ocajnih 76-a i desetkovanih Cavaliersa,cudno zvuci desetkovani ali kad nema Irvinga i Lebrona onda to jest tako,da ne duljim...ocekujem izjednacen susret gdje se,kao logicno razmisljanje namece da nominalno najbolji igrac potegne...radi se o uistinu kvalitetnim igracu...oko njega ce se mislim i slagati fransiza Phille...iako imaju nekolicinu kvalitetnih igraca,ne vidim nacin kako bi Dellavedova mogao  zaustaviti MCW-a...dok cekate Chicago- Houston...da ubije dosadu lagani over do pocetkaWink tekme...sretno svima stogod odigrali

Imam jedno pitanje.Postoji li nogucnost da J.Butler veceras cuva Hardena,obzirom da je po poziciji to zadatak Hinricha?