Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By maxeta
maxeta said

Dallas-Utah 1 kvota 1.42

...direktan duel za osmo mjesto u play-offu... i Utah i Dallas zaostaju za Lakersima i tko izgubi mislim da više nema šanse za hvatanje osmog mjesta...Millsap nakon ozljede koljena nije onaj stari što bitno utječe na igru Utaha što potvrđuje i forma jer u zadnjih 10 tekmi imaju omjer 2.8 uz tri poraza u nizu...nasuprot tome, Dallas ima 7-3, razigranog Dirka , iskusnog Cartera, i domaći teren što je prednost ako znamo da je Utah u gostima na 10-26...dobili su ih zadnje četiri kući i 18 od 21 ukupno, očito ima leže...obzirom da i Portland igra u dobroj formi ( a večeras gostuje u Oklahoni i očekivati je poraz, mada ? ) i nalazi se u direktnoj borbi za 8. mjesto, Dallas mora večeras dobiti, bolji je i po meni je to zicer ...

Min-Chi:Rubio R. (13.5) 1 kvota 1.7

...povratkom ozlijeđenih igrača Minnesote, Rubio se posvetio asistima...po običaju puca po košu samo kad mora što se vidi po postotku šuta, zadnje tri tekme 3-7, 4-13 i 1-6...naravno da je moguće da će prebaciti ovu granicu, ali računam i na standardno dobru obranu Chicaga pod košem, sa Dengom, Noahom i Boozerom...Chicago se takoreći nalazi u play-offu ali mislim da će odigrati čvrstu utakmicu da izbore što bolji plasman radi domaćih utakmica...s obzirom da igraju sa jednom od najlošijih ekipa u NBA, misli da će to i ostvariti...

fortunawin, ukupna kvota 2.44 ulog 10/10

...ispravak kvote, ukupno je 2.41...isprika
By soxx
#8137 Sta mislis Knight sutra da otvoris temu jednu za takmicenje a ovamo za analize drugu tj u ovu temu gdje neko hoce pomoci drugome ne trebaju pisati ovi koji su samo zbog takmicenja nego samo ko zeli pomoci.

Ja kad trazim sebi par opet pogledam ko ga je napisao i procitam analizu jer lici na to nesto.

Iskreno ja ne pisem ovdje mnogo kao prije. Stavim nekad samo "siguran" par, barem koji se po meni tako cini. Imao sam 100% ucinak sa "Favorit" parom dok je goodness statistiku pratio. Ne pisem cesto al sto sam pisao uglavnom proslo.
By rampagejackson
#8138 eeeeee da sam znao kolike ću repove potegnut sa onim postom da se ne bi trebalo ponavljat iste parove nekoliko puta, ne bih ništa napisao. pa jbt danas čitam samo o tome ! ajmo to istrpit dok ne završi ova igra i prestat s komentarima vezanim uz to. moj par danas:

sacramento-philadephia broj poena ekipe phi 101.5 manje

nikako se ne mogu oduzet dojmu da je ovo puno i previše za jednu philadephiju u gostima, pa i kad se radi o sacramentu s druge strane. sacramento je znao ostavljat i puno bolje ekipe od phile ( chicago, clippersi ..) i na puno manjem broju poena u zadnje vrijeme kad igraju doma i nekako mi se čini da su se uozbiljili i posložili u obrani i to bi se jako lijepo trebalo pokazat u ovoj utakmici. nije sacramento tako loša ekipa kako stoje na tablici, jest da u glavi nisu baš svi svoji, ali ovo im je definitvno utakmica po mjeri i tu bi trebali lagano slavit po meni. razmišljao sam se o nekom hendikepu ili čistoj jedinici, i to je jako izgledno po meni, pa čak i ovaj veliki od 8.5 (supersport) bi trebao proć lagano, ali eto izabro sam philu da ne daje 102. ako su uspjeli srozat jedan denver u gostima na 101 ne vidim kako bi im ovi zabili više. prije 2 mjeseca su odigrali jedinu međusobnu i phila je dobila 89-80 kod kuće, sad očekujem da im sacramento vrati to s kamatama
By rubiofan
#8139 radi natjecanja nisam dugo dolazio na forum, jer mislim da je forum unisten radi toga. kako nisam stigao ranije staviti parove radi nekih obaveza sad cu...ugl odigrao sam prije horforda vise 18,5,brooka 18,5 i aldridge vise od 20,5...brooka sam odigrao radi tanke centarske linije pho,ozljedeni su im gortat i oneil. scola je trenutno jedini centar u pho,i tesko da moze braniti brooka...isto tako moze se i scola odigrati u over...aldridge sam odigrao na osjecaj i na ucinak iz zadnje medusobne kad ih je natrpao posteno
By gogoboss
#8140 bećari što vi kažete na to da se ostavite svađe i svega, i svi zajedno odemo popit za te pare što bi stavili na kladu večeras?
By canca
Baja said

canca said

Po svemu sudeci Wade ne igra veceras...

tocno nema ga sigurno

pisao sam ja o allenu over, sta mislis je li po ovome jos sigurniji ?
By Baja
canca said

Baja said

canca said

Po svemu sudeci Wade ne igra veceras...

tocno nema ga sigurno

pisao sam ja o allenu over, sta mislis je li po ovome jos sigurniji ?

Po meni dolazi 80 posto a nemam ga di odigrat trebo bi prebacit 11 iako starta Milller veceras je rey na parketu 30 plus minuta
By canca
#8154 Obozavam fortunu, uplacujem single Allena i odbiju mi uplatu onda smanje kvotu hahaha, pa sam dodao i OKC