- 18 Apr 2023, 23:33
Braćo moja...mi nitko kurca ne možemo pogoditi, a ovaj do sada play inn i play off nema blage veze sa vezom....od svega što znamo, i kontamo, planiramo po onom što " znamo " , skoro pa sve kontra , ali skoro sve...kurca mi ne možemo pogoditi...tj.vjerujem da ne mogu ni drugi...ali ovih zadnji 20 ak dana mislim da su banke i računi skoro svima blizu nule, i u debelom minusu...čast izuzecima...ali mislim da ih je jako malo...baš sam izgubio i nadu i volju...čim odigram ,odma imam osjećaj da jednostavno ne može proći...sinoć sam poginio singl pobjedu GS-a, singl neznam koji u nizu propadam...znači singl ne može doći...o narodnima da i ne pričam...Bože me sačuvaj....trebam pod hitno 4 para na narodnom koja će proći, znači MORAJU...inače nije dobro nikako, minus teški, sranje i problemi

banka za igru se istopila, kao kocka ledena na + 40 stepeni.....dobitnih tiketa nema...a šta sada??
A ovdje se dobra većina svađa, podjebava, vrjeđa...forum opao baš jako, zbog glupih komentara , idiota i nečijih ega koji se bore protiv virtualnih osoba...šteta..kad se sjetim 1.mjeseca i 2.mjeseca...forum gorio, postotoci na vrhuncu, narodni se malo malo ubadali....ovo sada skoro pa postala sprdačina...sad znam da će se naći netko tko će skočiti na mene, i početi novi rat...ali jednostavno i iskreno...to je tako...u kurcu smo ljudi, ponos neki svakome neda na sebe, podjebanciju prihvatit neznamo...i onda se sve složi i sruši kao kula od karata....to je sa ljudske strane, a sa strane tipova...stvarno jako loše je sve to od nas...prolaznost loša...i kada neznam šta da odigram, uđem na forum...prepišem...što god sam prepisao, znači preko 90 % pada odma u drugoj četvrtini....( ne krivim nikoga, samo kažem) i sam što odigram isto tako, odma pada....sve kontra, i propast do poluvremena....neznam više kako pogoditi...nikada mi se nije desila ovakva suša i samo crveno i minus....NIKADA do sada...katastrofa
Last edited by Gile777 on 19 Apr 2023, 00:03, edited 2 times in total.