Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Gile777
#187519 Braćo moja...mi nitko kurca ne možemo pogoditi, a ovaj do sada play inn i play off nema blage veze sa vezom....od svega što znamo, i kontamo, planiramo po onom što " znamo " , skoro pa sve kontra , ali skoro sve...kurca mi ne možemo pogoditi...tj.vjerujem da ne mogu ni drugi...ali ovih zadnji 20 ak dana mislim da su banke i računi skoro svima blizu nule, i u debelom minusu...čast izuzecima...ali mislim da ih je jako malo...baš sam izgubio i nadu i volju...čim odigram ,odma imam osjećaj da jednostavno ne može proći...sinoć sam poginio singl pobjedu GS-a, singl neznam koji u nizu propadam...znači singl ne može doći...o narodnima da i ne pričam...Bože me sačuvaj....trebam pod hitno 4 para na narodnom koja će proći, znači MORAJU...inače nije dobro nikako, minus teški, sranje i problemi :lol: banka za igru se istopila, kao kocka ledena na + 40 stepeni.....dobitnih tiketa nema...a šta sada?? :lol:
A ovdje se dobra većina svađa, podjebava, vrjeđa...forum opao baš jako, zbog glupih komentara , idiota i nečijih ega koji se bore protiv virtualnih osoba...šteta..kad se sjetim 1.mjeseca i 2.mjeseca...forum gorio, postotoci na vrhuncu, narodni se malo malo ubadali....ovo sada skoro pa postala sprdačina...sad znam da će se naći netko tko će skočiti na mene, i početi novi rat...ali jednostavno i iskreno...to je tako...u kurcu smo ljudi, ponos neki svakome neda na sebe, podjebanciju prihvatit neznamo...i onda se sve složi i sruši kao kula od karata....to je sa ljudske strane, a sa strane tipova...stvarno jako loše je sve to od nas...prolaznost loša...i kada neznam šta da odigram, uđem na forum...prepišem...što god sam prepisao, znači preko 90 % pada odma u drugoj četvrtini....( ne krivim nikoga, samo kažem) i sam što odigram isto tako, odma pada....sve kontra, i propast do poluvremena....neznam više kako pogoditi...nikada mi se nije desila ovakva suša i samo crveno i minus....NIKADA do sada...katastrofa
Last edited by Gile777 on 19 Apr 2023, 00:03, edited 2 times in total.
By Teo
#187521 Q.Grimes 11,5 Under 1,85 Maxbet

Opet ocekujem slicnu utakmicu sa jakim obranama i sporim napadima.Potvrdjeno je da ce igrati Hart a za divno cudo Tibodo je u prvom mecu dosta koristio rezerviste i igrao u rotaciji sa devet igraca pa ni starteri nisu igrali mnogo preko 30 minuta dok je Grajms dobio 27 minuta i cetiri suta.Prebaciva ako ga krene sut za tri poena ali po meni blizi minusu.
By malsha9323
#187523 @Gile prijateljski savet, sa takvim mislima neces daleko, glavu gore, drugo ali i najbitnije, bank menandzment, moze ici ovako ili onako u poslednje vreme, kad bih ti rekao koliko sam u plusu ove sezone, vrv mi ne bi verovao. Samo polako i bez srljanja. Daj dva para, odigraj dubl, ja cu ti iskopati jos dva po meni najsigurnija i eto ti 4. :D
By RussellWestbrook
#187524 Moj gile koliko si puta pisao iste ovakve romane da si pogledo bar jednu cetvrtinu neke utakmice mozda bi nesto i pogodio, svako 5 dana isti roman od tebe, kako ti nije mrsko pisati stalno isto

Micel 4.5 asistencije over
Micel 4.5 skokovi over
Hart 2.5 asistencije over
Okoro 6.5 under
Kvikli 2.5 asistencije under
Bej 10.5 under
Smart 5.5 asistencije over

Vecini clanova foruma zelim da uzmu pare
By Teo
#187526 T.Mann 7,5 Over 1,80 Maxbet

U prvom mecu je imao solidnu ulogu s klupe, ubacio je deset poena, uzeo sest suteva i imao pet bacanja.Trojke je sutirao 0/3 a na sezonskom je prosjeku od 39% pa ocekujem da ce veceras bar jednu ubaciti.Prvi mec je igrao 24 minuta i za to vrijeme je imao +13 na terenu pa ga i veceras ocekujem sa slicnim minutama.Jednom me je dobro ispostovao protiv Sansa u regularnom dijelu na live kladjenju pa mu i zbog toga dajem sansu, istina tada je bio starter imao znacajno vecu ulogu ali ta dva meca kao starter je ubacivao 22 i 26 poena, taj drugi mec sve sa Dzordzom i Lenardom pa mozda i to nesto govori da mu ipak Sansi leze i ako nisu isti rosteri.Jeste rol igrac ali mislim da je blizi overu.
By manje under
#187527 Ma Gile znaš šta ti je PO je stvarno zajeban za pogoditi. Treneri se konstantno iz utakmice u utakmicu prilagođavaju protivnicima.
Sjećam se lani u PO susret dviju ekipa koje sam jako pratio Utah vs Dallas. Nijedna od 6 utakmica nije bila ista, svaka je bila drugačija. Zbog toga je zeznuti.