nbaspecialtips wrote:hahahahaha dosao ti over za jedan poen, analiza daleko od svog mjesta ko nis od madrida. Bolje uzmi pijan cik-cak spoji par oklada i to je to, nego ovakve analize pisati.
ajde balvane sta si se rasprdeo i doso si ovde odjednom da prozivas ljude,gledam te 3 noci za redom napusavas ljude i kacis nam tu pisljivu englesku analizu ovde i solis pamet,
admine banuj ovog da ne unosi negativnu energiju svako vece taman se smirila situacija malo
manje under wrote:Ide triple:
A. Wiggins (19,5) - manje - 1,70
Sve su priče već ispričane, vjerojatni BO, zeznut matchup i očekiven under.
W. Mathews (15,5) - manje - 1,85
Malo mu se povećala grana, a Dallas je gotovo kompletan, Ide na Butlera, koji je dobar defender i i imat će zeznut posao ovo prebaciti.
J. Randle (13,5) - više - 1,85
Poznato je u svijetu klađenja na Nba igrače koliko "dobro" Denver brani visoke igrače, nadam se tekmi na veliki broj poena, i uopće bez nekih obrana, samo je malo zeznuto kod ovih Lakersa jer se sa njima nikada ne zna tko i koliko.
Hattrick kladionica
Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
Di ja nađem Randlea, nevjerojatno
manje under wrote:Di ja nađem Randlea, nevjerojatno
To i ja sebe pitam
manje under wrote:manje under wrote:Ide triple:
A. Wiggins (19,5) - manje - 1,70
Sve su priče već ispričane, vjerojatni BO, zeznut matchup i očekiven under.
W. Mathews (15,5) - manje - 1,85
Malo mu se povećala grana, a Dallas je gotovo kompletan, Ide na Butlera, koji je dobar defender i i imat će zeznut posao ovo prebaciti.
J. Randle (13,5) - više - 1,85
Poznato je u svijetu klađenja na Nba igrače koliko "dobro" Denver brani visoke igrače, nadam se tekmi na veliki broj poena, i uopće bez nekih obrana, samo je malo zeznuto kod ovih Lakersa jer se sa njima nikada ne zna tko i koliko.
Hattrick kladionica
Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
Di ja nađem Randlea, nevjerojatno

ali nema ljutnje nego biraj tipove u skladu sa nick-om pogotovo sto vidis da to dobro pogadjas