- 17 Jan 2017, 13:16
Sinoc 2/3; overall: 8/12.
Evo jedan single za pocetak, kasnije mozda vise ako budem raspolozen (ili na engleskom ako samo iskopiram):
H.Whiteside [17,5] OVER (paddypower/betfair)
Moram reci da sam se iznenadio kad sam vidio 17,5 na betfairu na normalnoj kvoti... Whiteside zajedno sa Dragic jedina realna napadacka opcija od koje konstantno mozes ocekivati prosjek koji je blizu 20-ak poena. Whiteside ide na covjeka koji zapravo i nije centar, nego je tu silom prilika jer je onaj Capela povrijedjen. Whiteside se hrani na ovakvim "centrima" i mislim da bi mu Harell trebao dobro reci jer znamo mi kako Whiteside dobija svoje poene. Odlicna stvar za ovaj prijedlog je to sto Dragic ide na Beverlija koji je odlican defanzivac, i tako ne vidim Dragica na mnogo poena veceras, ali opet ne bi ga nesto igrao under jer uzece on svoju porciju suteva- ali ovo sve govoorim iz razloga sto ocekujem da Dragic zbog nemogucnosti da bude efikasan sa sutevima bude malo raspolozeniji da razigrava igrace koji imaju dosta laksi match up kao npr Whiteside. Zadnje tri utakmice (znaci poslije povrede) ima 20 poena u prosjeku, s tim da je isao protiv Bucksa koji su solidni protiv centara i isao je protiv Jordana koji solidno brani reket, a Whiteside manje/vise samo odatle i postize poene... koga zanima- rotowire ga predvidja na 19 poena.
Jos mi se svidja Jokic+ i Barton+:
Obojica zato sto ne gira Harris. Mislim da ce tu Barton najvise profitirati jer bi trebao igrati nesto vise minuta i zadnji put (protiv OKC) je imao 21 poena jer je Harris odmarao. Idu na Lakerse koji su dosta losiji u odbrani od oklahome tako ad margina od 12,5 na wwinu je solidna za over. Sto se Jokica tice, ja bih rekao ofrlje da trecina/cetvrtina njegovih asistencija ide prema Harrisu koji ulazi... bez te 2-3 asistencije, malo ce vise suteva biti- to smo i sinoc vidjeli, Harris je izasao i Jokic je imao nesto posve malo asistencija i imao veoma dobro vece sa 30 poena... Veceras ga opet ocekujem na oko 20-ak poena.
Takodje, svidja mi se Wiggins, igrao sam ha na 18,5 jer nisam imao vece margine, al je analiza vec uradjena pa nema potrebe da dodajem bilo sta.