Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

ghmgjxnfxghnjftdzjsrtjsrfnj

26
23%
20
18%
11
10%
6
5%
6
5%
7
6%
9
8%
22
19%
4
4%
3
3%
By Master Yoda
#65434 Na rasporedu 5 utakmica

Uz par napisite kladionicu ako je granica drugacija nego u vecini kladionica.

U glavnu temu dana (trenutno ovu) idu samo analize od barem nekoliko smislenih recenica i s barem 3 normalna argumenta zasto igrate taj par. Sve osim analiza i korisnih informacija i komentara bit ce prebaceno u drugu temu (temu za komentiranje i listice).

Postove u stilu:
Lopez +
Irving +
Thomas+
.
.
.
cemo automatski brisat ako se nalaze u glavnoj temi.
By Bajo
#65436 WIGGINS 19,5 UNDER

Spursi nakon one bruke protiv finiksa docekuju minesotu, popovic je bio nakon toga spojen na teske aparate, ocekujem od prve minute da krenu agresivno i ugase svaku i najmanju nadu djecjem vrticu, leonard ce pojest wigginsa u oba pravca, samo jednom u karijeri je prebacio ovo kad je leonard igra 24min a ovaj 38, wiggins van forme, jako je krenuo sa ciglama, zadnjih 4/5 ima undere na ovoj margini, svaka bolja obrana ga zadrzi ispod 20, poprilicno sam siguran u bo i ne vidim nikako wigginsa preko 15,16pts
By nbaspecialtips
#65440 Sinoc 2/3; overall: 8/12.

Evo jedan single za pocetak, kasnije mozda vise ako budem raspolozen (ili na engleskom ako samo iskopiram):

H.Whiteside [17,5] OVER (paddypower/betfair)

Moram reci da sam se iznenadio kad sam vidio 17,5 na betfairu na normalnoj kvoti... Whiteside zajedno sa Dragic jedina realna napadacka opcija od koje konstantno mozes ocekivati prosjek koji je blizu 20-ak poena. Whiteside ide na covjeka koji zapravo i nije centar, nego je tu silom prilika jer je onaj Capela povrijedjen. Whiteside se hrani na ovakvim "centrima" i mislim da bi mu Harell trebao dobro reci jer znamo mi kako Whiteside dobija svoje poene. Odlicna stvar za ovaj prijedlog je to sto Dragic ide na Beverlija koji je odlican defanzivac, i tako ne vidim Dragica na mnogo poena veceras, ali opet ne bi ga nesto igrao under jer uzece on svoju porciju suteva- ali ovo sve govoorim iz razloga sto ocekujem da Dragic zbog nemogucnosti da bude efikasan sa sutevima bude malo raspolozeniji da razigrava igrace koji imaju dosta laksi match up kao npr Whiteside. Zadnje tri utakmice (znaci poslije povrede) ima 20 poena u prosjeku, s tim da je isao protiv Bucksa koji su solidni protiv centara i isao je protiv Jordana koji solidno brani reket, a Whiteside manje/vise samo odatle i postize poene... koga zanima- rotowire ga predvidja na 19 poena.

Jos mi se svidja Jokic+ i Barton+:

Obojica zato sto ne gira Harris. Mislim da ce tu Barton najvise profitirati jer bi trebao igrati nesto vise minuta i zadnji put (protiv OKC) je imao 21 poena jer je Harris odmarao. Idu na Lakerse koji su dosta losiji u odbrani od oklahome tako ad margina od 12,5 na wwinu je solidna za over. Sto se Jokica tice, ja bih rekao ofrlje da trecina/cetvrtina njegovih asistencija ide prema Harrisu koji ulazi... bez te 2-3 asistencije, malo ce vise suteva biti- to smo i sinoc vidjeli, Harris je izasao i Jokic je imao nesto posve malo asistencija i imao veoma dobro vece sa 30 poena... Veceras ga opet ocekujem na oko 20-ak poena.

Takodje, svidja mi se Wiggins, igrao sam ha na 18,5 jer nisam imao vece margine, al je analiza vec uradjena pa nema potrebe da dodajem bilo sta.
By burke
#65446 Samo jedan info za vas..u lutriji Carroll 11,5 vise 1,75..ne kazem da ce uci ali imam ga na tiketu..ocekujem vise koseva,pa cu ga ugurat na neki sporedni tiket..njega i Townsa u double..u lutriji isto Towns 21,5 manje..ocekujem i BO..ne vjerujem da ce se naigrat kraj Aldridge..
Ja se ispricavam jer ovo nije analiza vec vise info..sorry,moderatoru ;)
By UcenikVelikog
J-Rich wrote:Za ljude iz Srbije:

Wiggins 20.5 Millenium

Nemojte ovo da radite,prijateljski savet. Ko hoće da nađe najbolju granicu on će sam to uraditi,verujte mi. Par minuta posle tvog posta granica je u millenijumu bila19,5.

Prate nas
By kroos8
#65449 L. Williams (15,5) OVER -Supersport

Okršaj Lakersa i Denvera, očekujem egal meč s puno poena, što i granice na kladionicama govore..Kao što znamo, Denver puno bolje brani pod košem nego vanjske pozicije..Po branjenju vanjskih pozicija su najlošiji u ligi...Nakon tri utakmice u kojima su igrali s jačim protivnicima i u kojima je imao minutažu 7 minuta manju nego što mu je prosjek, L.Williams je u posljednjoj utakmici zabio Detroitu 26 poena uz postotak šuta 50%. Prosjek poena ove godine mu je 17.6. Ove godine još nisu igrali s Denverom, ali prošle godine u kojoj je Denver imao istu backcourt postavu zabijao redom 24,17,14(uz veliku potrošnju lopti K.Bryanta). Clarkson is questionable za večeras i ako ne bude igrao, to je još više minuta za Loua i vjerujem u 20+ poena večeras u utakmici s puno poena.

Volio bih čut još koje mišljenje u vezi ovog para...Također, dvoumio sam se između Williamsa i Russella, pa ako netko misli da je Russell bolji izbor, volio bih čut razloge.
By miloske82
kroos8 wrote:L. Williams (15,5) OVER -Supersport

Okršaj Lakersa i Denvera, očekujem egal meč s puno poena, što i granice na kladionicama govore..Kao što znamo, Denver puno bolje brani pod košem nego vanjske pozicije..Po branjenju vanjskih pozicija su najlošiji u ligi...Nakon tri utakmice u kojima su igrali s jačim protivnicima i u kojima je imao minutažu 7 minuta manju nego što mu je prosjek, L.Williams je u posljednjoj utakmici zabio Detroitu 26 poena uz postotak šuta 50%. Prosjek poena ove godine mu je 17.6. Ove godine još nisu igrali s Denverom, ali prošle godine u kojoj je Denver imao istu backcourt postavu zabijao redom 24,17,14(uz veliku potrošnju lopti K.Bryanta). Clarkson is questionable za večeras i ako ne bude igrao, to je još više minuta za Loua i vjerujem u 20+ poena večeras u utakmici s puno poena.

Volio bih čut još koje mišljenje u vezi ovog para...Također, dvoumio sam se između Williamsa i Russella, pa ako netko misli da je Russell bolji izbor, volio bih čut razloge.

Pa ako poredis njih dvojicu russel uzima 2.3 lopte vise od wiliamsa dok ovaj drugi ima bolje procente suta pogotovu za 3.ako ce biti run and gun trebalo bi oboje u over ali ja njima vise nista neverujem mislim na nba igrace
By manje under
#65452 Ide triple:
A. Wiggins (19,5) - manje - 1,70
Sve su priče već ispričane :) , vjerojatni BO, zeznut matchup i očekiven under.

W. Mathews (15,5) - manje - 1,85
Malo mu se povećala grana, a Dallas je gotovo kompletan, Ide na Butlera, koji je dobar defender i i imat će zeznut posao ovo prebaciti.

J. Randle (13,5) - više - 1,85
Poznato je u svijetu klađenja na Nba igrače koliko "dobro" Denver brani visoke igrače, nadam se tekmi na veliki broj poena, i uopće bez nekih obrana, samo je malo zeznuto kod ovih Lakersa jer se sa njima nikada ne zna tko i koliko.

Hattrick kladionica

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
By madjija
manje under wrote:Ide triple:
A. Wiggins (19,5) - manje - 1,70
Sve su priče već ispričane :) , vjerojatni BO, zeznut matchup i očekiven under.

W. Mathews (15,5) - manje - 1,85
Malo mu se povećala grana, a Dallas je gotovo kompletan, Ide na Butlera, koji je dobar defender i i imat će zeznut posao ovo prebaciti.

J. Randle (13,5) - više - 1,85
Poznato je u svijetu klađenja na Nba igrače koliko "dobro" Denver brani visoke igrače, nadam se tekmi na veliki broj poena, i uopće bez nekih obrana, samo je malo zeznuto kod ovih Lakersa jer se sa njima nikada ne zna tko i koliko.

Hattrick kladionica

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Dobro bih ja pripazio sa metjuzom, uzme on svoji 13,14 suteva ima i dvoljno minuta, proslu utakmicu im je dao 26 poena tako da oprezno s tim... ;)