kinder said
tako je Bosh samo nek trpa a lebron dijeli lopte, a wizardsi ne mogu suta da upute, ili ga upute ali budu izblokirani kakvu odbranu igra heat
tako je,ja imam wadea i jamesa manje.. miami manje od 102.5 2.75 koeff
Wade ne postoji na terenu ?!
jebem ti ekipu
trebam 14 razlike
mjordan23 said
danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.
stari uzet ces ti kintu na ovom cini mi se
veci ulog
det - cha - ki1 - bolji su i trebali bi ih pobijedit, nema se sta puno filozofirat
la - den (210) vise - ove sezone su u obje utakmice zabili vise i to dosta vise - 225 i 240, ocekujem ih i veceras na vise od 210
pho - mem (187,5) manje - u jednoj ove sezone zabili 206, u drugoj 162, s tim da smatram da je ova prva od 206 (108:98) rijetkost kod memphisa. prije da ce se ponovit ova druga.
posto me ipak muci ova od 206, jos cu odlucit hocu mozda to zamijenit scolom (15,5) manje - kod kuce zabija u prosjeku 10,9, a cjelokupni prosjek mu je 13,1. granica je tolika samo zbog forme - u zadnjih pet ima prosjek oko 21 poen. memphisu je ove sezone zabio 4 uz sut 1-6 i 13 minuta na terenu, u drugoj 16 (taman iznad 15,5) u 37 minuta s tim da je uzeo dosta suteva. danas ce mi ipak bit mjerodavna obrana memphisa i njegov cjelokupni prosjek.
manji ulog
od ovog dvoje sta ne stavim na gornji ide na ovaj
lakersi (106,5) vise - u obje utakmice ove sezone iznad 114 i 122
monroe (15,5) vise - on ce ovisit o minutazi i broju suteva, nije skrt i to me malo muci, koliko je dobar, trebao bi uzimat vise suteva, tako da ga ocekujem tocno na 14-17. prosle sezone protiv charlotte u 4 utakmice prosjek od 19,4.
m. gasol (12,5) vise - kao sto je netko vec napisao, dobra granica od kladionice, inace je 13,5 tako da bi mogao taman danas na 13 nadam se. u dvije utakmice ove sezone im je zabio 14 i 15
gallinari (17,5) vise - u dobroj formi, zadnjih 5 utakmica prosjek od 20,2. u dvije utakmice protiv lakersa ove sezone 19,19.
previse overa, ali tako mi je ispalo danas analizom, tesko da ce proci, ali nema drugih parova, a kladionica zbog tog ne smije patit
pix21 said
mjordan23 said
danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.
stari uzet ces ti kintu na ovom cini mi se
ma pusti ti to, jos lakersi moraju dobit s hendikepom, a i lebron ima jos dosta za zabit (sto nece bit problem ako se ne odvoje)