Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kinder
#1380 tako je Bosh samo nek trpa a lebron dijeli lopte, a wizardsi ne mogu suta da upute, ili ga upute ali budu izblokirani kakvu odbranu igra heat :D
By NYK
kinder said

tako je Bosh samo nek trpa a lebron dijeli lopte, a wizardsi ne mogu suta da upute, ili ga upute ali budu izblokirani kakvu odbranu igra heat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

tako je,ja imam wadea i jamesa manje.. miami manje od 102.5 2.75 koeff :) i naravno bosha više.. samo nek se ovako nastavi
By kinder
#1382 james dominira veceras ocito, a miami ne moze da se odlijepi tako da ce izgleda LBJ u over :@
Wade ne postoji na terenu ?!
By kinder
#1383 Lebron sam igra, wade ne postoji, bosh igrao samo prvu cetvrtinu, lagano ce u over
jebem ti ekipu
By pix21
#1385 odnjet ce mi wade 4000kn :( 7 utakmica za redom na 20+ ode ,westbrook mi sjebe listić od 2000.moje prokletstvo se nastavlja ....
By pix21
mjordan23 said

danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.

stari uzet ces ti kintu na ovom cini mi se
By mjordan23
#1388 nemam naviku kladit se na broj poena ekipa, vecinom se baziram na igrace, ali mi se danas ne svidja ponuda igraca, a ima dobra na poene pa ovako:
veci ulog
det - cha - ki1 - bolji su i trebali bi ih pobijedit, nema se sta puno filozofirat
la - den (210) vise - ove sezone su u obje utakmice zabili vise i to dosta vise - 225 i 240, ocekujem ih i veceras na vise od 210
pho - mem (187,5) manje - u jednoj ove sezone zabili 206, u drugoj 162, s tim da smatram da je ova prva od 206 (108:98) rijetkost kod memphisa. prije da ce se ponovit ova druga.
posto me ipak muci ova od 206, jos cu odlucit hocu mozda to zamijenit scolom (15,5) manje - kod kuce zabija u prosjeku 10,9, a cjelokupni prosjek mu je 13,1. granica je tolika samo zbog forme - u zadnjih pet ima prosjek oko 21 poen. memphisu je ove sezone zabio 4 uz sut 1-6 i 13 minuta na terenu, u drugoj 16 (taman iznad 15,5) u 37 minuta s tim da je uzeo dosta suteva. danas ce mi ipak bit mjerodavna obrana memphisa i njegov cjelokupni prosjek.
manji ulog
od ovog dvoje sta ne stavim na gornji ide na ovaj
lakersi (106,5) vise - u obje utakmice ove sezone iznad 114 i 122
monroe (15,5) vise - on ce ovisit o minutazi i broju suteva, nije skrt i to me malo muci, koliko je dobar, trebao bi uzimat vise suteva, tako da ga ocekujem tocno na 14-17. prosle sezone protiv charlotte u 4 utakmice prosjek od 19,4.
m. gasol (12,5) vise - kao sto je netko vec napisao, dobra granica od kladionice, inace je 13,5 tako da bi mogao taman danas na 13 nadam se. u dvije utakmice ove sezone im je zabio 14 i 15
gallinari (17,5) vise - u dobroj formi, zadnjih 5 utakmica prosjek od 20,2. u dvije utakmice protiv lakersa ove sezone 19,19.
previse overa, ali tako mi je ispalo danas analizom, tesko da ce proci, ali nema drugih parova, a kladionica zbog tog ne smije patit :)
By mjordan23
pix21 said

mjordan23 said

danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.

stari uzet ces ti kintu na ovom cini mi se

ma pusti ti to, jos lakersi moraju dobit s hendikepom, a i lebron ima jos dosta za zabit (sto nece bit problem ako se ne odvoje)