Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
Baja said

kokodril said

Baja said

sta onda kaze tvoj kalkulator?

bas mi se pokvario ,ali moj abakus kaže sedam crvenih kuglica na lijevoj strani dolje i 5 plavih deson gore
to su lijepe šanse

laku noć,moram spavat ,čeka me naporan posao u državnoj upravi a i godine su na leđima(55+) pa pozdrva djeco
kad sam tu sa vama osjećam se mlađehttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

daj mi poso nadi tamo http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-kiss.gif

tamo se ne može naći posao,pokvario bi duhovnu ravnotežu koja vlada
posao se traži negdje drugdje,u državnoj upravi nema posla
cccc djete razmisli prije nego što pitašSmileSmile
i zapamti jednu stvar u državnoj upravi se nitko nije vruć hladne vode napio
By Baja
#183 sve si lijepo reko sam sto nisam ni ja vise mlad. cini se da je dvoznak preveslo kolegu nema tipova Wink
By HainY
#185 randon Knight Broj poena igrača 15,5 tip: više
Koeficijent Ulog Min. koeficijent Kladionica
1.90 4/10 1.70 Marathon bet
Brandon Knight je prošle sezone veoma brzo došao do pozicije startnog razigravča Pistonsa koji očito budućnost grade na njemu, Monroeu i Drammondu. Malo po malo igrač sa sveučilišta Kentucky dobiva sve veću slobodu u napadu koja je posebno izražena u ovom mjesecu u kojem bilježi 18,6 poena iako šutira tek 41,4 posto iz igre (6,6/15,2). Zadnjih deset utakmica ubacivao je 20 poena, 17, 4, 21, 30, 22, 20, 22, 14, 16. Protiv Warriorsa (4 poena) je imao iznimno lošu šutersku večer, a Pacersa (14) i Clippersa (16) njegova je momčad ostala na 77 i 76 poena. Večeras Pistonsi ne bi trebali ubaciti manje od 90 što je još uvijek debelo ispod prosjeka koji dopuštaju Raptorsi (101,1) stoga očekujem da se vrati na 18,19 poena. U prilog mu ide što ga čuva Calderon koji je dosta sporiji i slabiji u obrani od Lowryja iako je i protiv njega prije mjesec dana prebacio ovu granicu (16)

Demar DeRozan Broj poena igrača 19,5 tip: manje
1.85 4/10 1.70 Marathon bet
Čovjek bi pomislio da će u izostanku Bargnanija i Lowryja brojke DeRozana naglo skočiti, no to se još nije dogodilo, štoviše još manje šutira i zabija. Zadnje četiri utakmice je završavao na 11 poena (5/13), 14 (6/13), 19 (8/19), 16 (4/8). Vjerojatan razlog tome je Bargnani koji je odvlačio svog čuvara i ostavljao prostor pod obručem koji je DeRozan koristio brzim ulazom sa ili bez lopte. Očito mu na ruku ne ide ni sjajna forma bivšeg Cibonaša Alana Andersona koji zaslužuje sve više minuta. Također ne bi mu previše trebao odgovarati ni tempo jer sumnjam da će se Pistonsi natjeravati po terenu. Prije mjesec dana im je ubacio samo pet poena uz očajan 2/9 šut iz igre. Večeras ga ne očekujem baš toliko neraspoloženog, ali vjerujem da ga Pistonsi mogu zadržati ispod 20 poena.

Paul Millsap Broj poena igrača 15,5 tip: manje
Koeficijent Ulog Min. koeficijent Isp. margina Kladionica
1.93 5/10 1.70 14.5 Marathon bet
Jučer sam po istoj granici prognozirao under Millsapa računajući na obranu domaćina i njegovu manju minutažu s obzirom da se vratio Favors. Pošto se oboje se pokazalo točnim nema razloga da ne pokušam ponovno s obzirom da igra protiv momčadi koja je najbolja u ligi po pitanju obrane. Pacersi primaju samo 90,4 uz 40,1 posto šuta, a koliko su zapravo jaki u reketu svjedoči podatak da su im sinoć su visoki igrači Bucksa (Gooden, Sanders, Mbah a Moute,Udoh + Iliasova) zajedno ubacili 19 poena uz 8/21 šut iz igre. Istina, igrači Jazza su napadački mnogo potentniji, ali ne vjerujem da će im biti lako. U zadnje tri utakmice Millsap je odigrao 28, 30 i 25 sve ih završavao na 12 koševa uz 5/7, 4/8 i 6/11 šut iz igre Za prijelaz ove margine Millsap ili mora potrošiti 17+ lopti ili gađati 80 posto iz igre, a s obzirom na obranu Pacersa mislim da niti jedno nije realno.

Rajon Rondo Broj poena igrača 13,5 tip: više
1.85 3/10 1.70 Supersport
Svake godine Celticsi sve više postaju Rondova momčad. Allena se zabavlja u Miamiju, Garnett jedva skuplja 30 minuta i potpuno se podređuje obrani, a jedino se pošteno namuči za 20 poena. Jayson Terry se još uvijek nije potpuno uklopio, a dobar učinak jedino ima Jeff Green . Sve to malo po malo tjera Ronda da sve više preuzima odgovornost na sebe kao npr. sinoć kada je Bullsima za 34 minute ubacio 26 poena (9/18) uz osam asistencija. Večeras ga čekaju obrambeno klimavi Cavsi i Kyrie Irving kojeg je Calderon napunio s 23 poena. Istina, Rondo nije toliko šuterski jak, no očekujem da će imati 13,14 šuteva što bi mu trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu. Celticsima nasušno treba pobjeda i vjerujem da će ih Rondo odvesti do nje.

To je to :D
By kinder
#186 Carmelo igra veceras
Felton under 17.5 8/10

znaci 2 singla

Crawford over
Felton under

oba jako odigrana

pozdrav
By HainY
#188 http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball?r=1 pogledaj pod broj jedan i to ti je to, probable i will play . Tako da igrati ce garantirano.
By tony_kukoc
#190 ovo je moj glavni listić za večeras...
(Ki) New York - Brooklyn Nets 20.12. 01:00 1 1,40
- 13,5 - Rondo R. (Bos) 20.12. 01:30 VIŠE 1,85
- 16,5 - Paul C. (Lac) 20.12. 04:30 MANJE 1,85