Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
Darko1987 wrote:Image
Evo jedan super star narodnjak, ako budu tekme u egalu do samog kraja sa punom minutažom moglo bi ovo ući… :geek:

Ingram 5/17???!!! :shock: :? Šteta!!!
By UcenikBGD
d1eg0 wrote:Brate kad se odbije porez, 8 i po hiljada eura na 5 uloga

Jbga, šteta,
Ja imam 8/8 i pao samo jednog, isto iz Klivlenda, nažalost Mičel +23,5 poena, pederi. Uvek igram J.Allena ali eto promenih,jbga. Doduše LeBron mi došao +26,5 na produžetke na sreću
By UcenikBGD
manje under wrote:Nikola Jokić - triple double - yes - 2,20
Prijedlog za one što igraju ligu da pokušaju na 5 unita da osvoje prvo misto. Embiid -47, Ante - 50, Luka - 53.
Nikola će pokušati uzvratiti večeras, naravno ne može uzvratiti sa poenima, pogotovo sa uzetih 9 šuteva i pazeći na postotak šuta, ali može sa TD. U zadnjih 8 utakmica ima je 6 triple doubleova. Večeras mislim da ovo lagano dolazi.

Nikola Jokić polako obesmišljava ovu igru, počinje tripl dabl da izgleda prelako i kvota će da padne ispod 2 uskoro,jbte !!!
26 poena 18 skokova 15 asistencija !!! 9/11 za 2 poena 82% šut iz igre, slobodna 5/5 100% trojke 1/3!!!
By reggie31
#179345 @Darko1987 ovo je najbolja opcija sto se lige tice po mom misljenju.Jedan tip dnevno,mislim da svako moze da postavi.Ja cu se potruditi svako vece da pokusam da doprinesem.Srecno svima,nije bio bas najbolji mesec mogu reci,nadam se da ce februar biti bolji. :geek:
By Darko1987
#179347 Image

Evo je tabela za mjesec januar, 10 članova je samo ispunilo uslov, @Gile77 i @UcenikBGD zbog brzog minusa od 20u nisu bili u mogućnosti ispuniti uslov od 15 prijedloga. Ostli članovi koji nisu prekoračili minus neispunjavanjem uslova od 15 prijedloga nisu u konačnoj tabeli.

@russellwes, svaka čast, preko 60% je za svaku pohvalu, da je bilo više sreće procenat bi bio znatno veći. Još jednom čestitam i želim da u februaru bude još bolje.

Čestitke i za ostale članove koji su završili mjesec u plusu, idemo dalje u nove pobjede.

Svi mi koji smo u minusu ajmo pokazati da je to iza nas i pravac zelena zona, novi je mjesec, novi početak, vjerujem u sve vas. Novi članovu su uvijek dobro došli.

Liga je otvorena za sve članove privh 5 dana, uslove imate u glavnoj temi, idemo jako... :mrgreen: