d1eg0 wrote:Brate kad se odbije porez, 8 i po hiljada eura na 5 uloga
Jbga, šteta,
Ja imam 8/8 i pao samo jednog, isto iz Klivlenda, nažalost Mičel +23,5 poena, pederi. Uvek igram J.Allena ali eto promenih,jbga. Doduše LeBron mi došao +26,5 na produžetke na sreću
manje under wrote:Nikola Jokić - triple double - yes - 2,20
Prijedlog za one što igraju ligu da pokušaju na 5 unita da osvoje prvo misto. Embiid -47, Ante - 50, Luka - 53.
Nikola će pokušati uzvratiti večeras, naravno ne može uzvratiti sa poenima, pogotovo sa uzetih 9 šuteva i pazeći na postotak šuta, ali može sa TD. U zadnjih 8 utakmica ima je 6 triple doubleova. Večeras mislim da ovo lagano dolazi.
Nikola Jokić polako obesmišljava ovu igru, počinje tripl dabl da izgleda prelako i kvota će da padne ispod 2 uskoro,jbte !!!
26 poena 18 skokova 15 asistencija !!! 9/11 za 2 poena 82% šut iz igre, slobodna 5/5 100% trojke 1/3!!!
Nezvanicno, svaka cast @russellwes odlicni tipovi, ocekujem da se zeleni i ovog meseca!

Evo je tabela za mjesec januar, 10 članova je samo ispunilo uslov, @Gile77 i @UcenikBGD zbog brzog minusa od 20u nisu bili u mogućnosti ispuniti uslov od 15 prijedloga. Ostli članovi koji nisu prekoračili minus neispunjavanjem uslova od 15 prijedloga nisu u konačnoj tabeli.
@russellwes, svaka čast, preko 60% je za svaku pohvalu, da je bilo više sreće procenat bi bio znatno veći. Još jednom čestitam i želim da u februaru bude još bolje.
Čestitke i za ostale članove koji su završili mjesec u plusu, idemo dalje u nove pobjede.
Svi mi koji smo u minusu ajmo pokazati da je to iza nas i pravac zelena zona, novi je mjesec, novi početak, vjerujem u sve vas. Novi članovu su uvijek dobro došli.
Liga je otvorena za sve članove privh 5 dana, uslove imate u glavnoj temi, idemo jako...