- 13 Apr 2019, 12:05
Za pocetak slazem se s Bajom u vezi Bobike apsolutno. Embiid je doubtful sto u velikoj vecini slucajeva znaci i out, ali bolje jos malo pricekati na vijesti. Ono sto je bitna stvar je da Brooklyn samo u pojedinim trenucima utakmice igra small postavu s Nappierom, Russelom i Crabbeom uz dodatak Carrola/Harrisa i Dinwiddieja/LeVerta, stoga vidim sasvim solidnu minutazu za Bobiku veceras od barem 20ak min, a uz takvu minutazu i protivnika koji igra brzu kosarku s puno sutiranja 6,5 reb je premala granica.
Brooklyn na dvije dobivene protiv Phille ove sezone, u 2 od njihove 4 utakmice(ostale 2 nisam popratio) su isli na udvajanje Simmonsa i pustanje da sutira s poludistance, dok nije bilo Embiida na terenu to je sasvim solidno izgledalo, dok je s Embiidom imao dosta slobodniji ulazak u reket. Danas AKO ne igra Embiid definitivno mi Simmons ne bi bio pick za over jer vjerujem da ce se opet ici na njegovo udvajanje. E sad, Embiidovih 30ak akcija po utakmici se mora nekako rasporediti, Reddick, Harris i Butler su na skoro istim granicama(18,19,19), igraci iz rotacije slabo sudjeluju u napadu i plus VJEROJATNO udvajanje Simmonsa, sva trojica mi djeluju podjednako dobro za over, a koliko cijenim D.Carrola(vise puta se svadjao zbog covjeka na forumu

) izbjeci cu i Harrisa jer mislim da ce biti kompletnu utakmicu zaduzen za njega. Osobno cu odigrati
Reddicka 18,5 vise SS za jaci stake i
Butlera 19,5 vise SS za osrednji stake, jer ako se utakmica odvija upola onako kako ju vidim ova dvojica bi trebali imati najvise prostora veceras, posebno Reddick jer Butler ce cesto biti i u samoj organizaciji napada a vjerujem i primarni cuvar Russela u obrani.