Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
harlequinMKD wrote:George uzeo 600 eur. Zastane mi na 27 poena, granica je bila 27.5.

Zanimljivo da je i prošli meč zastao na 27 isto. I pre neki dan protiv Dalasa isto 27. Kao da se pretplatio na tačno 27 pts !!!
By baja papaja
#127075 Bobi over 6.5reb pinakl

Izbija na mesto startera, nema u rotaciji ni Embiida ni Boldena, ocekujem da ce provesti na terenu bar 20-25min i moram ga zbog toga uzeti na ovoj granici. Jeste on smlata ali 7 lopti moze uhvatiti, pre neku noc za 10min 7 skokova protiv Chi.
By baja papaja
#127082 Siakam under 17.5 pinakl 1.95kvota

Toronto u full sastavu i moraju jako da udju u ovaj po. Ocekuje se jaka odbrana na obe strane i tu ocekujem da Siakam dobije najvise defanzivnih zadataka, a da u napadu vise pravi prostor nego sto sutira. Bice tu udvajanja na postu i pomaganja pri ulazu i ja ocekujem da poene postize pri sutu za 3p iz ugla a ova granica je previsoka da je prebaci na taj nacin.
By HibbertManje
#127089 Za pocetak slazem se s Bajom u vezi Bobike apsolutno. Embiid je doubtful sto u velikoj vecini slucajeva znaci i out, ali bolje jos malo pricekati na vijesti. Ono sto je bitna stvar je da Brooklyn samo u pojedinim trenucima utakmice igra small postavu s Nappierom, Russelom i Crabbeom uz dodatak Carrola/Harrisa i Dinwiddieja/LeVerta, stoga vidim sasvim solidnu minutazu za Bobiku veceras od barem 20ak min, a uz takvu minutazu i protivnika koji igra brzu kosarku s puno sutiranja 6,5 reb je premala granica.

Brooklyn na dvije dobivene protiv Phille ove sezone, u 2 od njihove 4 utakmice(ostale 2 nisam popratio) su isli na udvajanje Simmonsa i pustanje da sutira s poludistance, dok nije bilo Embiida na terenu to je sasvim solidno izgledalo, dok je s Embiidom imao dosta slobodniji ulazak u reket. Danas AKO ne igra Embiid definitivno mi Simmons ne bi bio pick za over jer vjerujem da ce se opet ici na njegovo udvajanje. E sad, Embiidovih 30ak akcija po utakmici se mora nekako rasporediti, Reddick, Harris i Butler su na skoro istim granicama(18,19,19), igraci iz rotacije slabo sudjeluju u napadu i plus VJEROJATNO udvajanje Simmonsa, sva trojica mi djeluju podjednako dobro za over, a koliko cijenim D.Carrola(vise puta se svadjao zbog covjeka na forumu :lol: ) izbjeci cu i Harrisa jer mislim da ce biti kompletnu utakmicu zaduzen za njega. Osobno cu odigrati Reddicka 18,5 vise SS za jaci stake i Butlera 19,5 vise SS za osrednji stake, jer ako se utakmica odvija upola onako kako ju vidim ova dvojica bi trebali imati najvise prostora veceras, posebno Reddick jer Butler ce cesto biti i u samoj organizaciji napada a vjerujem i primarni cuvar Russela u obrani.
By Alexey35
#127090 Za mene je Redik ozbiljan rulet kad nema Embida. Cak u onom periodu kada Embid nije igrao 6-7 meceva vezano, Redik je imao prosek od 11-12 poena. Mnogo suteva Rediku se otvara iz direktnih blokova Embida gde je odbrana u rascepu da li zatvori Embida ili Redika posle bloka i onda Dzej Dzej svako malo ima otvoren sut jer se odbrana zalepi za Embida.
By baja papaja
#127091 To za Bobija sam pisao za poslednju utakmicu u regularnom delu :)

Danas svakako treba sacekati info za Embida, ja bih najvise voleo da zaigra tu je onda zicer over skokova, sve su lopte njegove, Allen mu ne moze parirati na skoku nikako i tu za 35min na terenu ide na 15ak skokova bez problema.
Alexey je lepo rekao za Redika, on najvise profitira u saradnji sa Embiidom i nije bas za over ako je ovaj out,
Meni je Dzimi najveca enigma tu jer ne znam hoce li nastaviti da igra bez volje u napadu kao do sada ili ce uci u svoj modm to samo treba da se vidi. Ako je Embiid out onda cu igrati Harrisa over skokova i Dzimija over poena, Ako Embiid zaigra samo njega skokove i to je to od mene za ovu utakmicu kad je Fila u pitanju.

U Bruklinu sam odigrao LeVerta over 13,5 bio je 12,5 u rmco ali tamo ne igram. On mi je ovde najizgledniji za over jer covek voli da se zalece na kos vise od svega, ne bi me iznenadilo da opali 20ak suteva.